Aspidas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά, πείτε μου τι να κάνω να περιορίσω την μακαρονάδα Uploaded with ImageShack.us , γίνεται χαμός όπως βλέπετε.
Thanos1972 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Λοιπον επειδη μαλλον το κουτι σου ειναι καποιο απο τα απλα δεν θα εχεις και πολλες επιλογες. Βαλε το dvd recorder πανω πανω και στριμωξε μεταξυ αυτου και του πανω μερος του κουτιου οτι πιο πολυ μπορεις.
karmen1983 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Aspida 2 ερωτήσεις 1. Τα χέρια σου πιάνουν; 2. Εχει χώρο απο πίσω το case ¨εστω και ένα πόντο; edit: Δώσε και μία φώτο από την πάνω μεριά που έχεις το Psu
Aspidas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δεν υπάρχει κίνδυνος να κοπεί κάποιο έτσι? Το DVD Recorder είναι στην κορυφή αλλά δίσταζα να τα βάλω ακκριβώ στο "στενό" από κάτω μην κοπεί τίποτα και τρέχω μετά Aspida 2 ερωτήσεις 1. Τα χέρια σου πιάνουν; 2. Εχει χώρο απο πίσω το case ¨εστω και ένα πόντο; edit: Δώσε και μία φώτο από την πάνω μεριά που έχεις το Psu Tι εννοείς όταν λες αν τα χέρια μου πιάνουν? Πίσω στο Case είναι το τροφοδοτικό (λίγο πιο πάνω από τον πίσω ανεμιστήρα). Υπάρχει χόρος, ελάχιστος Δυστυχώς δεν μπορώ να βγάλω φώτο τώρα, είναι λίγο δύσκολο
Chris92 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Επιπλεον η ψυκτρα του επεξεργαστη σου εχει λιγο σκονη απο οτι βλεπω στη φωτογραφια,οποτε αν μπορεις να την φυσηξεις προκειμενου να φυγουν τα πολλα,θα δεις καποια βελιτωση πιστευω και στις θερμοκρασιες.
karmen1983 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δεν υπάρχει κίνδυνος να κοπεί κάποιο έτσι? Το DVD Recorder είναι στην κορυφή αλλά δίσταζα να τα βάλω ακκριβώ στο "στενό" από κάτω μην κοπεί τίποτα και τρέχω μετά Tι εννοείς όταν λες αν τα χέρια μου πιάνουν? Πίσω στο Case είναι το τροφοδοτικό (λίγο πιο πάνω από τον πίσω ανεμιστήρα). Υπάρχει χόρος, ελάχιστος Δυστυχώς δεν μπορώ να βγάλω φώτο τώρα, είναι λίγο δύσκολο Εννοώ πίσω από τη λαμαρίνα που βίδωσες τη μητρική και το πλαινό καπάκι. Εχεις χώρο; Αν πιάνουν τα χέρια σου εννοώ αν μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα με τρυπάνια, κλπ
Aspidas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Επιπλεον η ψυκτρα του επεξεργαστη σου εχει λιγο σκονη απο οτι βλεπω στη φωτογραφια,οποτε αν μπορεις να την φυσηξεις προκειμενου να φυγουν τα πολλα,θα δεις καποια βελιτωση πιστευω και στις θερμοκρασιες. Αν και δεν έχω θέμα με θερμοκρασίες φυσικά και θα την ξε-σκονήσω Εννοώ πίσω από τη λαμαρίνα που βίδωσες τη μητρική και το πλαινό καπάκι. Εχεις χώρο; Αν πιάνουν τα χέρια σου εννοώ αν μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα με τρυπάνια, κλπ Ναι έχει χώρο αλλά ελάχιστο Όσο για τα πράγματα με τα τρυπάνια εξηγησέ μου τι να κάνω και θα προσπαθήσω
karmen1983 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Ναι έχει χώρο αλλά ελάχιστο Όσο για τα πράγματα με τα τρυπάνια εξηγησέ μου τι να κάνω και θα προσπαθήσω Αν έχει χώρο το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι με ένα ποτηροτρύπανο να κάνεις 2 κύκλους και με dremel να κάνεις αυτό στο παρακάτω σχήμα Μετά για να μην κόβει η λαμαρίνα περνάς u-channel και πλέον αρκετά από τα καλώδια τα περνάς από την πίσω μεριά και τα κουμπώνεις πάνω στη μητρική. Δες κάτι ανάλογο εδώ πριν μετα
Thanos1972 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Αχ,θεε μου τι του λεει του ανθρωπου.....Κοντεψε να μου βγει το καστανο απο την μυτη.(ναι καστανο τρωω).
karmen1983 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 χαχαχαχα είπαμε αν πιάνουν τα χέρια του και αν έχει χώρο. Τι περίμενες να του πω; Θέλω και γω κάστανοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Aspidas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Φοβερή η ιδέα σου, θα προσπαθήσω και πιστεύω να μην κάνω καμιά μ&*@#$@ και το διαλύσω Φαίνεται η καλύτερη λύση πάντως! Ευχαριστώ
karmen1983 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μη ξεχάσεις να βάλεις λαδάκι στο ποτηροτρύπανο και ένα κομμάτι ξύλο απο κάτω να κρατάει σταθερά τη βελόνα. Επίσης το τρυπάνι σε χαμηλές στροφές και να έχει ροπή. Good luck
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα