Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε οτι αφορά τον δίσκο με την υγεία 30% τον φόρμαρα αλλά δεν άλλαξε κάτι...ποιό άλλο τεστ θα μπορούσα να κάνω;;υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό για τις bsod;παρόλο που το λειτουργικό που κράσαρε ήταν σε άλλο δίσκο;;

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Οι δισκοι σου παντως,επανερχονται στο προσκηνιο (ναι,εισαι τοσο ατυχος.Και οι δυο). Νομιζω πως εξυπακουεται πως το backup το εχεις ηδη κανει.

Οσον αφορα την τελευταια ερωτηση σου σου, ναι, μπορει ενας σκληρος στον οποιο δεν ειναι εγκατεστημενο το λειτουργικο να προκαλεσει μπλε οθονες.

Παρ ολα αυτα εξακολουθω να περιμενω τα dumps για να δω απο πρωτο χερι τι συμβαινει.

Μεχρι τη Δευτερα βραδυ ειμαι εκτος βασης, οποτε δεν θα μπορω να σου απαντησω με μεγαλη συχνοτητα

Δημοσ.

Οι δισκοι σου παντως,επανερχονται στο προσκηνιο (ναι,εισαι τοσο ατυχος.Και οι δυο). Νομιζω πως εξυπακουεται πως το backup το εχεις ηδη κανει.

Οσον αφορα την τελευταια ερωτηση σου σου, ναι, μπορει ενας σκληρος στον οποιο δεν ειναι εγκατεστημενο το λειτουργικο να προκαλεσει μπλε οθονες.

Παρ ολα αυτα εξακολουθω να περιμενω τα dumps για να δω απο πρωτο χερι τι συμβαινει.

Μεχρι τη Δευτερα βραδυ ειμαι εκτος βασης, οποτε δεν θα μπορω να σου απαντησω με μεγαλη συχνοτητα

Backup δεν είναι εύκολο να γίνει...λόγω μεγέθους είναι τραγικά δύσκολο....αλλά θα προσπαθήσω να κάνω τουλάχιστον τα απολύτως απαραίτητα.

προς το παρόν αφαίρεσα τον δίσκο με τη μικρότερη υγεία για να δώ μήπως βρώ κάποια λύση....

Ελπίζω να μην επεκτείνεται η ζημιά,τώρα που είναι εκτός ρεύματος...

Ναι,είμαι τόσο άτυχος μάλλον...κι εγώ πιστεύω (πλέον) οτι αυτό ήταν...

θα δείξει από το αν θα έχουμε bsod χωρίς εκείνο το δίσκο.

κάποιο άλλο test για τους δίσκους υπάρχει;;

υ.γ.1 έβαλα ανεμιστηράκι εκεί που έλεγε το cosmos(υποθέτω οτι αφού είναι πάνω από τους δίσκους,στη θέση της δισκέτας λογικά τραβάει αέρα προς τα πάνω...)

αλλά κανένα ιδιαίτερο όφελος....45 βαθμούς ο 1 και 49 ο άλλος...υποθέτω ακόμα ψηλά είναι...

υ.γ.2 α ρε seagate...

υ.γ.3 Σε ευχαριστώ που μπαίνεις στον κόπο να μου απαντάς και που παρόλο που είσαι εκτός βάσης,ασχολείσαι ακόμα με το πρόβλημά μου!

υ.γ.4 περιμένω (ακόμα) την bsod..αν δεν έρθει,φαντάζομαι ένοχος ήταν ο δίσκος που αφαίρεσα......

• Moderators
Δημοσ.

Δεν χρειαζεσαι αλλο test για τους σκληρους, αυτα τα δυο ειναι αξιοπιστα. Στη θεση σου θα εβρισκα τροπο να κανω backup.Οσο το δυνατον νωριτερα. Εστω οτιδηποτε μου ειναι απαραιτητο. Για την καλη ψυχικη μου υγεια..happy.gif

Το wireless του ξενοδοχειου μου δεν με βοηθαει#%@#

Δημοσ.

Δεν χρειαζεσαι αλλο test για τους σκληρους, αυτα τα δυο ειναι αξιοπιστα. Στη θεση σου θα εβρισκα τροπο να κανω backup.Οσο το δυνατον νωριτερα. Εστω οτιδηποτε μου ειναι απαραιτητο. Για την καλη ψυχικη μου υγεια..happy.gif

Το wireless του ξενοδοχειου μου δεν με βοηθαει#%@#

ένα τεστ δοκίμασα!το sentinel!αλλά φαντάζομαι είναι όντως αξιόπιστο....θα κάνω το backup μου σιγά σιγά...το πώς είναι το θέμα βέβαια αλλά...κάτι θα βρώ...

Δημοσ.

όχι οτι αυτό που θα πώ,a priori υποδεικνύει πρόβλημα της μητρικής,αλλά είναι η δεύτερη φορά μέσα σε 2 βδομάδες που χάνει την ώρα.συγκεκριμένα τώρα,το ρολόι πήγε μια ώρα πίσω...

και λέω δεν το υποδεικνύει,επειδή ήταν ρυθμισμένο για αυτόματο συγχρονισμό από το ίντερνετ,ΚΑΙ πήγε ακριβώς μια ώρα πίσω..δηλαδή τα λεπτά παρέμειναν σωστά.

• Moderators
Δημοσ.

ένα τεστ δοκίμασα!το sentinel!αλλά φαντάζομαι είναι όντως αξιόπιστο....θα κάνω το backup μου σιγά σιγά...

Νομισα πως εκανες και της seagate.Δοκιμασε τα.Και για μια ακομα φορα, backup.

όχι οτι αυτό που θα πώ,a priori υποδεικνύει πρόβλημα της μητρικής,αλλά είναι η δεύτερη φορά μέσα σε 2 βδομάδες που χάνει την ώρα.συγκεκριμένα τώρα,το ρολόι πήγε μια ώρα πίσω...

και λέω δεν το υποδεικνύει,επειδή ήταν ρυθμισμένο για αυτόματο συγχρονισμό από το ίντερνετ,ΚΑΙ πήγε ακριβώς μια ώρα πίσω..δηλαδή τα λεπτά παρέμειναν σωστά.

Το συγκεκριμενο το μονο προβλημα που ισως υποδεικνυει ειναι πως θελεις αλλαγη της μπαταριας, κ αυτο εαν δεν μιλαμε για καποια ρυθμιση των windows με την ωραwink.gif

Οπως και να χει παντως, προς το παρον δεν εχει σχεση με τις bsod.

Δημοσ.

Νομισα πως εκανες και της seagate.Δοκιμασε τα.Και για μια ακομα φορα, backup.

Το συγκεκριμενο το μονο προβλημα που ισως υποδεικνυει ειναι πως θελεις αλλαγη της μπαταριας, κ αυτο εαν δεν μιλαμε για καποια ρυθμιση των windows με την ωραwink.gif

Οπως και να χει παντως, προς το παρον δεν εχει σχεση με τις bsod.

της seagate δεν το βρήκα(ο ανεκδιήγητος ηλίθιος!)...βρήκα για maxtor,για external,αλλά για internal seagate δεν είδα...παίζει να είμαι απλώς στραβός....θα ξανατσεκάρω....

για τη μητρική,συμφωνώ.....

• Moderators
Δημοσ.

Να υποθεσω πως μια και δεν βλεπω κατι νεωτερο στο thread, δεν εμφανιστηκε μπλε οθονη?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Να υποθεσω πως μια και δεν βλεπω κατι νεωτερο στο thread, δεν εμφανιστηκε μπλε οθονη?

Σήμερα.ήμουν υπερβολικά χαρούμενος οτι είχαμε λύσει το πρόβλημα με το δίσκο.(τον χαμηλής υγείας.)είχα αφήσει στο σύστημα τον άλλο με το 76% και περίμενα σίγουρος οτι δε θα συμβεί κάτι.πριν από λίγο όμως,ξαφνικά άκουσα ένα ήχο από τα ηχεία συνεχόμενο,κόλλησαν όλα και voila!μπλέ οθόνη...τι ακριβώς θέλεις να ανεβάσω για να τσεκάρεις bsod master;;;;

με ξενέρωσε λίγο ομολογώ αυτό που έγινε,αλλά είμαι σίγουρος οτι κάπως θα το λύσουμε!

• Moderators
Δημοσ.

Αν μιλαμε για μια μπλε οθονη ολη κ ολη, δεν χρειαζεται να ανησυχεις. Το 76% βεβαια του σκληρου δεν ειναι και οτι πιο ενθαρυντικο, αλλα προς το παρον δεν τον ενοχοποιουμε.

Δωσε μου λιγο χρονο να ριξω μια ματια στα προηγουμενα posts για να θυμηθω τι εχεις κανει γιατι μιλαμε και για 1+ μηνα πριν και θα επανελθω.

Εν τω μεταξυ ανεβασε το φακελο c:\windows\minidump για να υπαρχει, γινε λιγο πιο αναλυτικος σχετικα με τις συνθηκες που επικρατουσαν οταν εσκασε μυτη η bsod. καθως επισης και εαν εχεις αλλαξει τιποτα στον υπολογιστη σε σχεση 1+ μηνα πριν (software+hardware).

Δημοσ.

Σόρρυ που επεμβαίνω λίγο άσχετος αλλά να αναφέρω ότι και σε μένα παίζει καποιο θέμα με το google chrome αν και συνήθως χρησιμοποιώ firefox.Απλά εμένα δεν φτάνει στο σημείο του bluescreen αλλά στο άσχετο και ενώ σερφάρω με το chrome κολλάει όλο το pc.Αν καταφέρω και το κλείσω εγκαίρως απο τη συντόμευση εξόδου του χ πανω δεξιά συνέρχεται αλλά αν περάσουν μερικά δευτερόλεπτα και δεν προλάβω κολλάει το σύμπαν και αναγκάζομαι να κάνω χειροκίνητα restart..Μήπως λέω μήπως φταίει αυτό και πεδεύεσαι άδικα??

Υ.Γ Χρησιμοποιώ λειτουργικό Windows 7 64bit Professional(αυθεντικά)σε περίπτωση που έχεις τα ίδια

Δημοσ.

Καλαμάρη :

Το οverview του HDS, τί αναφέρει; Σκέτα "χαμηλό health" δε λέει και πολλά....

(...αν πάντως αναφέρει "problems occuring during the spin-up of the disk" ή περί της επικοινωνίας του με τον host controller, φρόντισε να έχεις αντίγραφα, τουλάχιστον αρχείων που δεν θα κλαις για βδομάδες. Τα data καλώδια, τα άλλαξες αλήθεια; Κάνε κι ένα οπτικό τσεκάρισμα στα βύσματα τροφοδοσίας που πάνε στους δίσκους - και μία μέτρηση, αν όχι με πολύμετρο, τουλάχιστον με κάποιο πρόγραμμα που αναφέρει τάσεις γραμμών...)

Δημοσ.

Σε σχέση με 1 μήνα πριν δεν έχω αλλάξει τίποτα.

Οι συνθήκες που επικρατούσαν..όπως είπε και ο φίλος,συνέβη με τον chrome ανοιχτό και το msn.

Δεν έτρεχε κάτι άλλο εκείνη την ώρα(εκτός φυσικά από τις διεργασίες των windows...)

Δυστυχώς το sentinel αναφέρει και 6 φορές πρόβλημα με το spin του δίσκου.

@GIO Επειδή δε μου επιτρέπει να το ανεβάσω,στο στέλνω inbox.Σας ευχαριστώ πολύ και τους 3 για τη βοήθεια!

υ.γ. σορυ αν διπλοπόσταρα,αλλά καταλάθος μπήκα με το λογαριασμό ενός φίλου,τον οποίο φυσικά χρησιμοποιούσα και εγώ όταν δεν είχα δικό μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...