Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Yep, o chrome δεν βγαινει εκτος υποψιας. Αν και θα μου φανει σαν μικρη εκπληξη εαν οντως φταιει αυτοςwink.gif

κι εμένα θα μου φανεί έκπληξη,αλλά με όσα έχω δει,ειδικά τελευταία...

25 λεπτά θα τρέξω το psu test,φτάνουν,έτσι;;

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

25 λεπτά θα τρέξω το psu test,φτάνουν,έτσι;;

Nαι,πιστευω εαν υπαρχει προβλημα, αρκουν για να εμφανιστει.

• Moderators
Δημοσ.

να εκφράσω και μια απορία;

γιατί ενώ είναι psu test,στρεσάρει την gpu;;(με την παραγωγή γραφικού);;

Επιπλεον φορτος εργασιας στο εκαστοτε hardware part του υπολογιστη=επιπλεον φορτος/ζορισμα για το psu

Δημοσ.

άρα ξαναδοκιμάζει και τα υπόλοιπα..ωραία...

πλάκα πλάκα το psu μου πρέπει να έχει πολύ καλή ψύξη...το έπιασα μόλις,και όχι απλά δεν είναι ζεστό...δεν είναι καν χλιαρό...

σε περίπου 10 λεπτά θα ξέρουμε και για αυτό πάντως!

τέλος και από αυτό...επανήλθε σε idle φάση...χωρίς σφάλματα...

Δημοσ.

αυτό πάλι;;οτι εχθές,σε idle φάση και το έκανε(ομοίως και προχθές) και σήμερα,με τόσο στρεσάρισμα και δεν το έχει κάνει;;

τελικά μήπως έχει να κάνει με software,και κανένα chrome;;(παρόλο που μου φαίνεται κι εμένα απίθανο...)

για να συνεισφέρω ακόμα περισσότερο(ένα ένα τα θυμάμαι)

πριν αυτές τις 2 καταπληκτικές φορές με το υπέροχο μπλέ χρώμα,προχθές το πρωί,ενώ ΠΑΛΙ σχολίαζα σε συγκεκριμένο blog,ξαφνικά σταμάτησε να αποκρίνεται το πληκτρολόγιο..ή,για να είμαι ακόμα πιο ακριβής,

για να γράψει ένα γράμμα έπρεπε να το πατάω γύρω στα 5-6 δευτερόλεπτα συνεχόμενα και κατά τη διάρκεια αυτών των δευτερολέπτων να κάνει ένα εκνευριστικό μπιπ.

όμως,το ποντίκι δούλευε κανονικά,οπότε έκανα επανεκκίνηση και δεν το θεώρησα ανησυχητικό.

στις blue screen όμως,παρόλο που ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο,(κόλλημα πληκτρολογίου) κόλλησε και το ποντίκι,και μετά πέταξε τις blue screen!

Δημοσ.

Θα πω την εξυπνάδα μου και πάω για ύπνο. :devil:

Αλλαξε καλώδια στο σκληρό σου δίσκο + κάνε το τεστ από το Site του κατασκευαστή :P

Καληνύχτα all αν και αν εμανιστεί αυτή η οθόνη όσο είναι ο Gi0 εδώ εμένα να μου τρυπήσετε τη μύτη :P

• Moderators
Δημοσ.

Δυστυχως δεν βοηθαει το παραπανω. Μπορει εσυ να εβλεπες τον chrome και το συγκεκριμενο blog στην οθονη σου, αλλα δεν αρκει αυτο για να τον "καταδικασει", ουτε αυτον, ουτε τα plugins του, ουτε το blog. Στο backround τρεχουν μερικες δεκαδες processes ειτε των windows ειτε των drivers/προγραμματων που εχεις εγκατεστημενα, τα οποια με τη σειρα τους εχουν καποια threads που δουλευουν. Ειναι λιγο πιο πολυπλοκο οπως καταλαβαινεις. Ξαναλεω, δεν βγαζει o chrome την ουρα του απ εξω.

Αλλα ολοι ειναι αθωοι μεχρι αποδειξεως του εναντιουwink.gif

Η αργοπορια στο πληκτρολογιο θα μπορουσε να προερχεται απο τον driver του,απο καποιο αλλο process που καταναλωνει cpu εκεινη την ωρα, απο καποιο confict και παει λεγοντας.Για να μην μακρυγορω αλλο, μεχρι να παρεις 1-2 μπλε οθονες, μπορω να σε κανω να βαρεθεις τη ζωη σου με υποθεσεις.

Δημοσ.

Αλλαξε καλώδια στο σκληρό σου δίσκο + κάνε το τεστ από το Site του κατασκευαστή :P

Καληνύχτα all αν και αν εμανιστεί αυτή η οθόνη όσο είναι ο Gi0 εδώ εμένα να μου τρυπήσετε τη μύτη :P

καλή σου νύχτα!!!

δε χάνουμε τίποτα να το δοκιμάσουμε και αυτό..απλά είναι λίγο λιγότερο πιθανό,επειδή bsod είχε πετάξει και σε άλλο δίσκο με άλλο λειτουργικό..

υπάρχει και τεστ για το δίσκο,να το δοκιμάσω;;;

ιούς δεν έχει βρει ναι...κάνω συχνά σκανάρισμα έτσι κι αλλιώς!

• Moderators
Δημοσ.

Δυστυχως δεν βοηθαει το παραπανω. Μπορει εσυ να εβλεπες τον chrome και το συγκεκριμενο blog στην οθονη σου, αλλα δεν αρκει αυτο για να τον "καταδικασει", ουτε αυτον, ουτε τα plugins του, ουτε το blog. Στο backround τρεχουν μερικες δεκαδες processes ειτε των windows ειτε των drivers/προγραμματων που εχεις εγκατεστημενα, τα οποια με τη σειρα τους εχουν καποια threads που δουλευουν. Ειναι λιγο πιο πολυπλοκο οπως καταλαβαινεις. Ξαναλεω, δεν βγαζει o chrome την ουρα του απ εξω.

Η αργοπορια στο πληκτρολογιο θα μπορουσε να προερχεται απο τον driver του,απο καποιο αλλο process που καταναλωνει cpu εκεινη την ωρα, απο καποιο conflict και παει λεγοντας. Για να μην μακρυγορω αλλο, μεχρι να παρεις 1-2 μπλε οθονες, μπορω να σε κανω να βαρεθεις τη ζωη σου με υποθεσεις.

Kαθολου εξυπναδα, μια χαρα παιζει κ αυτο. Νωριτερα ελεγα πως απλα θα ναι λιγο πιο ατυχος απο το μεσο ορο αν ισχυει, αλλα δεν το απορριπτωhappy.gif

Ας πω κι εγω τη βλακεια μου... :P

Scan για ιους εχεις κανει?Αν οχι, κανε και ενα γερο σκαναρισμα...

Τα κανει που τα κανει τα test μεχρι να ρθει το μπλε, ενα ακομα δεν το θεωρω βλακειαwink.gif

υπάρχει και τεστ για το δίσκο,να το δοκιμάσω;;;

Site κατασκευαστη για diagnostics (bootable παντα) και harddisk sentinel

Δημοσ.

Η αργοπορια στο πληκτρολογιο θα μπορουσε να προερχεται απο τον driver του,απο καποιο αλλο process που καταναλωνει cpu εκεινη την ωρα, απο καποιο confict και παει λεγοντας.Για να μην μακρυγορω αλλο, μεχρι να παρεις 1-2 μπλε οθονες, μπορω να σε κανω να βαρεθεις τη ζωη σου με υποθεσεις.

χαχαχαχα...έχω κάνει και εγώ αρκετές υποθέσεις...απλά τον chrome τον υποπτεύθηκα επειδή η μόνη διαφορά με το σήμερα είναι οτι δεν έγραψα στα μπλογκ....

φυσικά τρέχουν δεκάδες διεργασίες.

δεν ήταν αργοπορία στο πληκτρολόγιο...δυστυχώς..εννοώ οτι πατούσες ένα κουμπί,έκανε ένα μπιπ σύντομο,αλλά δεν έγραφε γράμμα...

το πατούσες για 5-6 δευτερόλεπτα και έκανε πολλά συνεχόμενα σύντομα μπιπ,και έγραφε...αλλά 1 γράμμα...δηλαδή πατούσες το α για 5 δευτερόλεπτα συνεχόμενα και έγραφε 1 α.....οπότε ήταν δυσλειτουργία,όχι καθυστέρηση(και άρα φόρτωμα της ραμ).και για να αποκλείσω αυτή την υπόθεση(στην αναμονή της bsod) η χρήση cpu ήταν γύρω στο 3-4% και της ραμ γύρω στο 38 την ώρα πριν το πρώτο bsod (εκείνο που είχα ποντίκι) το είχα σκεφτεί γι αυτό και το τσέκαρα!

τείνω κι εγώ να πιστέψω αυτό που είπε η karmen πάντως...όσο ο ειδικός είναι εδώ,δε θα την πετάξει! :-) :-)

θα μπώ και στο site της seagate για το bootable τεστ των δίσκων....

πάντως ρε παιδιά ειλικρινά σας ευχαριστώ για το χρόνο που έχετε διαθέσει και για τη βοήθεια!

κινδυνεύοντας να ακουστώ τελείως ηλίθιος,πήγα στο site της seagate,βρίσκω 4 test,τα οποία είναι είτε για maxtor discs είτε για external seagate discs.ή εγώ έχω αρχίσει να το χάνω,ή δε μπορώ (πια) να διαβάσω τα απλά,ή ψάχνω σε λάθος σημείο!

με το sentinel βλέπω οτι για το δίσκο που είχε τα 2 bsod τις προηγούμενες βδομάδες το health είναι 30%(πρέπει έτσι κι αλλιώς να κάνω τσεκ με το repair γιατί είχε λειτουργικό και το αφαίρεσα με απλό delete για να τον φορμάρω[αν δεν είχα τα bsod και σε αυτό το δίσκο θα το είχα ήδη κάνει]

αλλά για το δίσκο που μας αφορά,το health είναι 76% λες να φταίει κάτι τέτοιο(+το οτι είναι γεμάτος);;;

κάτι ακόμα...according to centinel οι θερμοκρασίες μου είναι γύρω στους 52-53 βαθμούς...οπότε υποθέτω είναι αρκετά ψηλές...αύριο θα βάλω hdd fan στο cosmos μου.

επίσης according to centinel ο δίσκος μου θα τα τινάξει σε 142 μέρες...παρόλο που είναι σχετικά καινούριος(δεν έχει κλείσει 2 χρόνια) ο άλλος μου δίσκος έχει ακόμα 865 μέρες(είναι 4 χρόνων) και άκουσον άκουσον...ο πιο παλιός (πάνω από 6)έχει ακόμα πάνω από 1000 μέρες.....ήταν από τα διαμάντια της seagate που έδινε με εγγύηση 5 χρόνων..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...