Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια μπαναρισμενη fat με 120αρι HDD και αγορασα προσφατα μια slim με 250HDD την οποια θα κρατησω ''αγνη'' και θα παιζω μονο τα αυθεντικα μου και για online.

Θελω φυσικα να μεταφερω και εγω τα δεδομενα μου στην νεα κονσολα, εχω 16αρι φλασακι αλλα μετα απο οσα διαβασα μαλλον θα προτιμησω το καλωδιο αφου μπορω να το δανειστω απο φιλο.

Στην παλια ειχα κανει account Ιρλανδια οπως και πολλοι αλλοι παλιοτερα. Εχω αγορασει 3-4 arcade, για DLC δεν νομιζω εκτος απο κατι free πιστες, πακετα κτλ τα οποια λογικα μπορω να ξανακατεβασω μαλλον.

Θελω να κρατησω το ιδιο gamertag αλλα με μπερδευουν λιγο οι διαδικασιες για να το μεταφερω σε Ελληνικο XBL. Επισης με τα 3-4 αγορασμενα arcade τι γινεται? Πως θα τα κανω να παιζουν κανονικα και μετα?

Το gamertag δεν ειναι μπαναρισμενο λογικα αφου μπαινω κανονικα στο xbox.com στον λογαριασμο μου ετσι? Εκει βλεπω οτι ειμαι με 14550 points αφου τοσους ειχα οταν πηγα για μπανιο. Τωρα στην παλια που παιζω εχω φτασει +18000. Αμα περασω το gamertag απο την παλια στην νεα με το καλωδιο 'η το φλασακι και συνδεθω στο Live τι θα γινει? Θα μου βγαλει κανα corrupted tag ή απλα θα το ενημερωσει και θα συνεχισω απο εκει που το αφησα στις 14550? Δεν με νοιαζουν οι ποντοι, το gamertag μην γινει corrupted και τα saves και δεν τα αναγνωριζει μετα. Επισης αμα το κανω Ελληνικο τι θα γινει με τα Arcade παιχνιδια που εχω αγορασει με τον Ιρλανδεζικο λογαριασμο?

Ειμαι λιγο μπερδεμενος με το ολο θεμα. Οποιος μπορει να με συμβουλευσει με το ποια βηματα πρεπει να ακολουθησω και τον τροπο. Απλα να ειναι σιγουρος για αυτα που θα μου πει γιατι πειραματα σε αυτα τα πραγματα δεν παιρνει.

ΥΓ Αν τελικα περαστει στην νεα κονσολα το gamertag και παιξω εκει μετα, αν το σωσω μετα σε φλασακι και παω να το φορτωσω στην παλια τι θα γινει?

ΥΓ2 Επειδη δεν εχω παρει ανταπτορα ακομα, το πηρα απο ΑΜΑΖΟΝ και εχει Αγγλικο φις, μπορω να χρησιμοποιησω το καλωδιο απο το παλιο? ΠΡΟΣΟΧΗ: δεν εννοω το παλιο τρωφοδοτικο αλλα το αλλο μισο, το καλωδιο με το φις της πριζας που ειναι αποσπομενο.

Δημοσ.

Το πρώτο που θα κάνεις θα είναι με το usbXtaf να κάνεις ένα backup στο pc τα πάντα απο το φλασάκι που θα βάλεις το προφίλ και τα saves σου.

Έτσι θα είσαι partly σίγουρος ότι και κάτι να πάει στραβά θα μπορέσεις να το επαναφέρεις.

Αν η κονσόλα είναι μπαναρισμένη τότε οποιοδήποτε αρχείο δημιουργήθηκε και χρησιμοποιήθηκε σε αυτήν έχει πλέον unsigned code. Αυτό σε γενικές γραμμές σημαίνει οτι αν βάλεις το φλασάκι σου ώς έχει στην καινούρια θα σου βγάλει τα πάντα corrupt. Απο κει και πέρα το μόνο που θα μπορέσεις να κάνεις είναι recover το gamertag σου στην κατάσταση που ήταν την τελευταία φορά που μπήκες στο live.

Η διαδικασία δεν είναι σίγουρη οπότε καλό είναι να κρατήσεις διπλό backup.

Η κεντρική ιδέα είναι οτι θα περάσεις τα δεδομένα σου με το usbxtaf στον υπολογιστή.

Μετά θα τα κάνεις load στο CONsaver και θα τα κάνεις uncorrupt.

Στο CONsaver τα αρχεία με FFFFFFFF είναι οκ. Τα προβληματικά είναι οποιαδήποτε άλλα.

Αν δεν μπορείς να το κάνεις απευθείας θα πρέπει να θέσεις ένα αρχείο απο το οποίο θα τραβήξει το πρόγραμμα καθαρά ID.

Τα αρχεία γίνονται uncorrupt με console ID απο ένα καθαρό save απο την καινούρια κονσόλα που θα πρέπει να έχεις. Εδώ όλο και κάτι μπορεί να πάει στραβά.

Και τέλος θα τα ξαναβάλεις πίσω στο usb (σβήνοντας φυσικά πρώτα ότι έχει μέσα στο φλασάκι) και θα το βάλεις στην καινούρια σου κονσόλα like a baws.

Γενικά είναι 2-3 βήματα αλλα αν δεν έχεις ιδέα τι κάνεις μπορεί και να κάνεις και κάτι στραβά.

Προσωπικά το έχω κάνει πολλές φορές χωρίς πρόβλημα αλλα το backup είναι απαραίτητο μιας και τα παραπάνω προγράμματα είναι beta και σχετικά προβληματικά.

Καλύτερα ρίξε μια ματιά εδώ

http://www.360-gr.com/t8929p30-topic

Αλλα μόνο την τέταρτη σελίδα. Το πρώτο πόστ πλέον δεν ισχύει.

Αυτά. Καλά ξεμπερδέματα.

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση, θα το κοιταξω. Για την μεταφορα χωρας του λογαριασμου ας μου απαντησει καποιος.

Επισης γι'αυτο που ανεφερα, δηλαδη αν κανω recover στην νεα και παρω μετα το προφιλ με φλασακι και το βαλω στην παλια τι θα γινει?

Δημοσ.

Τίποτα δεν θα γίνει. Απλά όταν το πάρεις απο την παλιά και το βάλεις πάλι στην καινούρια θα γίνουν όλα corrupt(εφόσον η παλιά είναι flagged/banned)

Για την αλλαγή χώρας δεν θα έχεις πρόβλημα. Μόνο region δεν μπορείς να αλλάξεις. Η αλλαγή χώρας γίνεται απο τα settings χαλαρά. Τα dlc μου κτλ νομίζω έμειναν άθικτα όταν το γύρισα απο ιρλανδικό λογαριασμό σε ελληνικό.

Δημοσ.

Επειδη δεν με ενδιαφερει τοσο για τα achievements, μπορω να κανω recover απο live στην καινουρια το g/t και να παρω μονο τα saves απο την παλια? Δεν θα φλασαριστει η καινουρια οποτε μονο τα αυθεντικα μου θα παιζω εκει και τα saves αυτων θελω να παρω με εξαιρεση φιφα και φορτσα που τα θελω και αυτα τα save απο τις προηγουμενες εκδοσεις γιατι σου ανοιγουν περιεχομενο και στα καινουρια που τα εχω αυθεντικα. (FIFA12 & FORZA4)

Του ''θειου'' που παιζω στην παλια θα συνεχισω να τα παιζω εκει οποτε δεν με ενδιαφερει να μεταφερω τιποτε γι'αυτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...