Hamurabi Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Γεια σας παιδια. πηρα σε εξυπηρετηση πελατων αλλα μετα απο μιση ωρα αναμονη σκυλοβαρεθηκα και τοκλεισα. Λοιπον, εχω ενα δανειο απτην εθνικη για αγορια αυτοκινητου το οποιο πληρωνω εδω και καμποσο καιρο. λΟγω οτι η δοση ειναι σχετικα μεγαλη για τον αρκετα μειωμενο μισθο μου αναρωτιεμαι αν γινεται να επιμηκηνω λιγο τον χρονο αποπληρωμης (πχ ενω μου μενουν ακομα 3 χρονια αν γινεται να τα κανω 4) χωρις να χρεωθω ενα εκατομυριο τοκους παραπανω; ευχαριστω in advance
greekparot Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Ναι γίνεται. Πήγαινε απτο κατάστημα με ταυτότητα και τελευταίο εκαθαριστικο για να αιτήσεις επιμήκυνση δανείου.
viper2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Γινεται χωρις επιπλεον τοκους; δεν πιστεω στην εμπορικη δεν γινεται παντως
ZAKKWYLDE Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Γινεται χωρις επιπλεον τοκους; Εξαιρετικά απίθανο...
greekparot Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Όχι δεν γίνεται, θα σου χαμηλωσουν τη δόση αλλα θα αυξηθούν οι τοκοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα