pollop Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 παιδια καλησπερα προσφατα απεκτησα ενα baudtec router με 24αρα συνδεση απο το conn x, το προβλημα εχει ως εξης.. οταν προσπαθω να συνδεθω μεσω wi fi με το κινητο μου τηλεφωνο(alcatel onetouch 908)μου ριχνει την συνδεση και η μονη λυση ειναι να κανω restart το router.γνωριζει κανεις τι μπορει να φταει? αν χρειαστειτε αλλες πληροφοριες ρωτηστε με γιατι δεν ειμαι πολυ σχετικος με το θεμα .ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 a.δοκιμη με αλλο καναλι στο ρουτερ. β.δοκιμη με αλλο κλειδωμα στο ρουτερ. γ.δοκιμη αλλο firmware στον ρουτερ. δ.δοκιμη αλλους drivers για την ασυρματη καρτα. ε.δοκιμη με αλλο ρουτερ καλυτερο απο το σαπιδι αυτο.
pollop Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 λοιπον, παιδια,σας γραφω γιατι και καποιος αλλος στο μελλον μπορει να εχει το ιδιο προβλημα με εμενα..βρηκα την λυση επανεφεροντας το κινητο στις εργοστασιακες ρυθμισεις και το προβλημα ως δια μαγειας λυθηκε..
poulinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 λοιπον, παιδια,σας γραφω γιατι και καποιος αλλος στο μελλον μπορει να εχει το ιδιο προβλημα με εμενα..βρηκα την λυση επανεφεροντας το κινητο στις εργοστασιακες ρυθμισεις και το προβλημα ως δια μαγειας λυθηκε.. επισης αν πιανουν τα χερια σου κανε και ενα firmware update στο κινητο προληπτικα.ολο και κατι New μπορει να εχει βγει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα