Scottas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 καλησπερα σας εχω το παραπανω λαπτοπ το εκανα φορματ περασα χρ αντι για τα 7αρια που εχει απο την μανα του αλλα δυστυχως απεκτησα ενα προβλημα!!! Περναω κανονικα ολους τους οδηγους δεν αναγνωριζει το wlan apater!!! προσπαθω να το ανοιξω απο το κουμπακι που εχει για να μπορεσει να βρεθει απο τα χρ για να περασω τους οδηγους του αλλα τιποτα!!! δεν ανοιγει δυστυχως!!! τι κανουμε στην περιπτωση? ΣΟΣ Φιλικα
JIMBOAthens Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Kαταρχήν δεν μπορώ να καταλάβω γιατί απεγκατέστησες τα 7άρια για τα ξεπερασμένα XP. Για τον driver του WLan κοίταξες στο site της εταιρίας?
Scottas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Kαταρχήν δεν μπορώ να καταλάβω γιατί απεγκατέστησες τα 7άρια για τα ξεπερασμένα XP. Για τον driver του WLan κοίταξες στο site της εταιρίας? 1ον δεν τα γουσταρω τα 7αρια 2ον εννοειται οτι τα κατεβασα απο το επισημο σαιτ αλλα επαναλαμβανω τα περασα ΑΛΛΑ δεν αναβει το σηματακι του wireless otan to ενεργοποιω δεν αναβει το κολολαμπακι μαμωτο!!!
JIMBOAthens Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δεν έχεις περάσρι τον driver τότε, ή πέρασες driver για άλλο chipset...
Scottas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δεν έχεις περάσρι τον driver τότε, ή πέρασες driver για άλλο chipset... Φιλε μου δεν κανω πρωτη φορα φορματ σε πσ ουτε πρωτη φορα downgrade απο 7αρια η "σβιστα" σε ΧΡ Ξερω παρα πολυ καλα τι ντραιβερς κατεβαζω!!! το προβλημα ειναι οτι πατωντας τον διακοπτη για να ανοιξω το WLAN δεν ενεργοποιειται ουτε μου το βγαζει με ερωτηματικο καπου διαχειριση συσκευων!!!!
JIMBOAthens Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 SOLVED μπορει να κλειδωθει!! Για πες μας και εμάς τι έφταιγε τελικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα