Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω το ίδιο θέμα

με τη διαφορά ότι είχαν παραδωθεί οι πινακίδες μέσα στο 2011 (έχουν πληρωθεί τα τέλη του 2011).

ακολουθείται η ίδια διαδικασία;

δε μας ενδιαφέρει προς το παρόν να κυκλοφορήσει το αυτοκίνητο.απλά να γίνει η μεταβίβαση.

και επίσης ένα δεύτερο αυτοκίνητο (κυκλοφορεί κανονικά) ανήκε από μισό γιο-πατέρα. το μερίδιο του πατέρα το παίρνει κι εδώ κατευθείαν η γυναίκα;

όποιος ξέρει ας μας πληροφορήσει.

Με καθε επιφυλαξη ναι .

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

παιδια για να μην ανοιγω καινουριο θεμα ανασυρω αυτο! ο μπαμπας μου εχει στο ονομα του το αμαξι μου εδω και δυο χρονια που το πηραμε μεταχειρισμενο. τωρα επιασα δουλεια και θα κανω και εγω φορολογικη δηλωση (yessss) και ετσι πρεπει να το βαλω σε εμενα. πρεπει λοιπον να το παρω στο ονομα μου. μονο με τον κλασικο τροπο πωλητης ο μπαμπας μου αγοραστης εγω και 170 ευρω στο μεταφορων η γινεται και καπως αλλιως λογο οικογενειας? πχ παροχη γονικη η κατι τετοιο? αν γνωριζει κανεις ας δωσει φωτα.. ευχαριστω!

Δημοσ.

παιδια για να μην ανοιγω καινουριο θεμα ανασυρω αυτο! ο μπαμπας μου εχει στο ονομα του το αμαξι μου εδω και δυο χρονια που το πηραμε μεταχειρισμενο. τωρα επιασα δουλεια και θα κανω και εγω φορολογικη δηλωση (yessss) και ετσι πρεπει να το βαλω σε εμενα. πρεπει λοιπον να το παρω στο ονομα μου. μονο με τον κλασικο τροπο πωλητης ο μπαμπας μου αγοραστης εγω και 170 ευρω στο μεταφορων η γινεται και καπως αλλιως λογο οικογενειας? πχ παροχη γονικη η κατι τετοιο? αν γνωριζει κανεις ας δωσει φωτα.. ευχαριστω!

Η πιο απλη και συμφερουσα λυση ειναι αυτη....Αρκει να μπορεις να δικιαολογησεις τα χρηματα που θα "δωσεις" στον πατερα σου

Το κοστος δεν ειναι παντα 170 ευρω αλλα εξαρταται απο τον κυβισμο του αυτοκινητου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...