Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,θελω να ρωτησω το εξης.

ο πεθερος μου ειχε ενα αυτοκινητο και λεω ειχε γιατι απεβιωσε.το αυτοκινητο ηταν στο ονομα του,γνωριζει κανεις τι διαδικασια χρειαζεται για να παει στο ονομα της πεθερας μου?επισης παιζει ρολο που εχουν 3 παιδια?

Δημοσ.

Αφού είναι μετά θάνατον, λογικα θα πρέπει να πάνε όλοι μαζί σε συμβολαιογραφο (?) και να μπλεξουν με αποδοχές κληρονομιάς κτλ.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

Το εχω προσφατο απο την πεθερα μου....

Το αυτοκινητο παει στην γυναικα αποκελιστικα ανεξαρτητα απο αλλους κληρονομους.

Παει στην Διευθυνση συγκοινωνιων που ανηκει κοβει ενα παραβολο 60 ευρω και παιρνει το αυτοκινητο στο ονομα της.Μετα ή το κραταει ή το πουλαει .

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα..

Θέλω να αγοράσω μεταχειρισμένο.. Είδα στα δικαιολογητικά "Παραστατικό Τράπεζας για την καταβολή του τέλους μεταβίβασης και του τέλους άδειας του αυτοκινήτου."

Τέλος άδειας πόσο είναι? 75Ε? Το ΚΤΕΟ είναι υποχρεωτικό για αμάξι του 2006?

Μόλις τελειώσει η διαδικασία, πόσο περιμένεις να κυκλοφορήσεις το αμάξι? Αξίζει πιστεύετε η αγορά τώρα Νοέμβριο, δεδομένου θα πληρώσω τα τέλη μεταβίβασης και σε ένα μήνα θα πληρώσω και τα τέλη κυκλοφορίας του '12? Ή λέω βλακείες και δε παίζει ρόλο ακόμα και Ιανουάριο του '12 να αγοράσω?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

το τελος μεταβιβασης εχει να κανει με τα κυβικα του αυτοκινητου.Αφου κυκλοφορει θα εχει πληρωμενα τα τελη του 2011 οποτε δεν εχεις προβλημα.Θα πληρωσεις του 2012.

Το αμαξι κυκλοφορει την ιδια στιγμη με τα χαρτια για την μεταβιβαση.Σε κανα μηνα θα βγει και η νεα αδεια κυκλοφοριας.Αν το κανεις στο Υπουργειο συγκοινωνιων βγαινει πιο γρηγορα αλλα δεν εχει νοημα.

Αφου ειναι πανω απο 4 ετων ναι θελιε να εχει περασει ΚΤΕΟ.

Δημοσ.

Thanks φίλε Γιάννη! Άρα τα τέλη μεταβίβασης τα πληρώνεις ούτως ή άλλως, απλά αν ήταν αρχή του έτους και είχαν πληρωθεί τα τέλη κυκλοφορίας από τον κάτοχο, θα τα γλίτωνες ;) Anyway.. Αυτό με τον ένα μήνα τι εννοείς? Μέχρι τότε μπορείς να κυκλοφορείς το αυτοκίνητο? Θα έχεις θέμα?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ξερετε αν ακομα δινουν το Α4 ως αδειες αυτοκινητου ή <<εχουν προμηθευτει χαρτι >> για την αδεια ;;;

______

ειχαν πει πως ολες οι αδειες προς το παρον ( ιουλιος '11) βγαινουνε σε Α4 επειδη δεν εχει το κρατος χαρτι να εκτυπωσει τις κανονικες γι αυτο ρωταω αν καποιος ξερει αν εχει αλλαξει κατι !

Δημοσ.

Thanks φίλε Γιάννη! Άρα τα τέλη μεταβίβασης τα πληρώνεις ούτως ή άλλως, απλά αν ήταν αρχή του έτους και είχαν πληρωθεί τα τέλη κυκλοφορίας από τον κάτοχο, θα τα γλίτωνες ;) Anyway.. Αυτό με τον ένα μήνα τι εννοείς? Μέχρι τότε μπορείς να κυκλοφορείς το αυτοκίνητο? Θα έχεις θέμα?

Ευχαριστώ!

Το αυτοκινητο το κυκλοφορεις απο την ιδια μερα που γινεται η μεταβιβαση σε ΚΕΠ ή αλλου.Η κανονικη αδεια μπορει να μην βγει αμμεσως αλλα με τα χαρτια της μεταβιβασης εισαι ΟΚ

Ξερετε αν ακομα δινουν το Α4 ως αδειες αυτοκινητου ή <<εχουν προμηθευτει χαρτι >> για την αδεια ;;;

______

ειχαν πει πως ολες οι αδειες προς το παρον ( ιουλιος '11) βγαινουνε σε Α4 επειδη δεν εχει το κρατος χαρτι να εκτυπωσει τις κανονικες γι αυτο ρωταω αν καποιος ξερει αν εχει αλλαξει κατι !

Μεχρι πριν 1 μηνα μχανογραφικο χαρτι εδιναν.

Δημοσ.

Oταν ειχαμε παρει το αμαξι τον ιουνιο (τελη ιουνιου βασικα) μας δωσανε ενα εκτυπωμενο Α4 το οποιο ελεγε στο τελος με σφραγιδες κλπ οτι επεχει θεση αδειας κυκλοφοριας συμφωνα με τον νομο ταδε/ταδε/ταδε

Αυτο το Α4 θα λιωσει το καημενο ... Οποτε πρεπει να παμε Υπουργειο Συγκοινωνιων .... Ποιος ξερει τι θα ζητησουν εκει ! :o

Δημοσ.

Oταν ειχαμε παρει το αμαξι τον ιουνιο (τελη ιουνιου βασικα) μας δωσανε ενα εκτυπωμενο Α4 το οποιο ελεγε στο τελος με σφραγιδες κλπ οτι επεχει θεση αδειας κυκλοφοριας συμφωνα με τον νομο ταδε/ταδε/ταδε

Αυτο το Α4 θα λιωσει το καημενο ... Οποτε πρεπει να παμε Υπουργειο Συγκοινωνιων .... Ποιος ξερει τι θα ζητησουν εκει ! :o

Και εκει το ιδιο μου εδωσαν τελος Αυγουστου που πηγα !!!!!!!!!!!Κατι εχει παει στραβα με την προμηθεια των πρασινων καρτων αδειας κυκλοφοριας ...Πρωτοφανες για Ελλαδα.

Δημοσ.

Πωωω οποτε τζιφος .... ημαρτον το χαρτι το Α4 θα λιωσει μεσα στο πορτοφολι !! και δνε ειναι χυμα ειναι στη κλασσικη διαφανη θηκη που εχουν τα πορτοφολια !!! Αλλα να μου πεις εδω δεν εκτυπωσανε εγκαιρως τα βιβλια των παιδιων που πανε σχολειο , θα ασχολιοντουσαν μ αυτο ;;;; πφφφφ!

Δημοσ.

Πωωω οποτε τζιφος .... ημαρτον το χαρτι το Α4 θα λιωσει μεσα στο πορτοφολι !! και δνε ειναι χυμα ειναι στη κλασσικη διαφανη θηκη που εχουν τα πορτοφολια !!! Αλλα να μου πεις εδω δεν εκτυπωσανε εγκαιρως τα βιβλια των παιδιων που πανε σχολειο , θα ασχολιοντουσαν μ αυτο ;;;; πφφφφ!

Διπλωσε το στα 4 και βαλτο χωρια σε δικη του διαφανη θηκη οπως αυτες για την ταυτοτητα.

Δημοσ.

Στην οποιαδήποτε μεταβίβαση αυτ/του, γνωρίζεται αν αναγράφεται κάπου το κινητό του πρώην ιδιοκτήτη; Είχα χάσει το κινητό μου, και μέσα ήταν το τηλέφωνο του.. και έλεγα μήπως σε κάνα ΚΕΠ.. ή από κάπου να το έβρισκα.

Το μόνο που ξέρω είναι Ον/μο και τη περιοχή που μένει (αλλά δεν νομίζω διευ/ση).

Δημοσ.

Στην οποιαδήποτε μεταβίβαση αυτ/του, γνωρίζεται αν αναγράφεται κάπου το κινητό του πρώην ιδιοκτήτη; Είχα χάσει το κινητό μου, και μέσα ήταν το τηλέφωνο του.. και έλεγα μήπως σε κάνα ΚΕΠ.. ή από κάπου να το έβρισκα.

Το μόνο που ξέρω είναι Ον/μο και τη περιοχή που μένει (αλλά δεν νομίζω διευ/ση).

Ρωτα τον ασφαλιστη σου.Μαλλον μπορει να σου πει.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,θελω να ρωτησω το εξης.

ο πεθερος μου ειχε ενα αυτοκινητο και λεω ειχε γιατι απεβιωσε.το αυτοκινητο ηταν στο ονομα του,γνωριζει κανεις τι διαδικασια χρειαζεται για να παει στο ονομα της πεθερας μου?επισης παιζει ρολο που εχουν 3 παιδια?

Το εχω προσφατο απο την πεθερα μου....

Το αυτοκινητο παει στην γυναικα αποκελιστικα ανεξαρτητα απο αλλους κληρονομους.

Παει στην Διευθυνση συγκοινωνιων που ανηκει κοβει ενα παραβολο 60 ευρω και παιρνει το αυτοκινητο στο ονομα της.Μετα ή το κραταει ή το πουλαει .

έχω το ίδιο θέμα

με τη διαφορά ότι είχαν παραδωθεί οι πινακίδες μέσα στο 2011 (έχουν πληρωθεί τα τέλη του 2011).

ακολουθείται η ίδια διαδικασία;

δε μας ενδιαφέρει προς το παρόν να κυκλοφορήσει το αυτοκίνητο.απλά να γίνει η μεταβίβαση.

και επίσης ένα δεύτερο αυτοκίνητο (κυκλοφορεί κανονικά) ανήκε από μισό γιο-πατέρα. το μερίδιο του πατέρα το παίρνει κι εδώ κατευθείαν η γυναίκα;

όποιος ξέρει ας μας πληροφορήσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...