Costas00F Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα παιδια,μολις εχω κανει εγκατασταση τα windows 7 Professional 32bit και βλεπω αυτο το μηνυμα στην Ram----- 4 GB(2.97 GB usable). Δηλαδη τι εννοει? οτι μονο τα 2.97 GB χρησιμοποιει??
nickarmy Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 ναι πρέπει, να βάλεις 64 bit (ευτυχως που εγγραψες ποια εκδοση εχεις αλλιως αυτη θα ηταν η επόμενη ερώτηση)
Costas00F Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Σε ευχαριστω για την ανταποκριση! Ειναι σε λαπτοπ που τα εχω εγκαταστησει και ειναι 32bit ειχα ρωτηση για 64 αλλα μου ειπανε πως θα κολλαει το pc. Δεν υπαρχει προβλημα αν το αφησω ετσι σωστα?
nickarmy Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 όχι δεν υπάρχει αλλά δεν χρησιμοποιείς τις επιδόσεις στο φουλ!!! , περίεργο αυτό με το να << κολλήσει>> ίσως παίζει κάποιο θέμα με τον επεξεργαστή (αλλά γιατί τότε να βάλλουν 4 και οχι 3 γ μνήμη ) αν θέλεις απάντηση περίμενε μήπως δει το θέμα κάποιος με περισσότερες γνώσεις για να σε βοηθήσει
Costas00F Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Το εψαξα και στο google το θεμα αυτο,ειναι ολα τα 32bit που χρησιμοποιουν τα 3 gb ram. Πριν ειχα vista 32bit οποτε δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα αλλα αν υπαρχει κανεις αλλο να με βοηθησει περιμενω απαντησεις!
SPANK Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Φυσιολογικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τα 64αρια , ισα ισα που θα σου βλέπει και ολη την μνήμη , και 4gb ειναι μια χαρά.
Costas00F Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Φυσιολογικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τα 64αρια , ισα ισα που θα σου βλέπει και ολη την μνήμη , και 4gb ειναι μια χαρά. Προεκυψε καποιο αλλο προβλημα τωρα,μου βγαζει την καμερα αναποδα οταν την ξεκινησω. Εχω κανει ξανα απεγκατασταση και εγκατασταση νεου driver αλλα το ιδιο ειναι τι μπορει να φταιει?
costas79 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 μπορεί να μην σου τα σηκωνει τα 64 bit αυτό να είναι το πρόβλημα τίποτα το πολύπλοκο.
Costas00F Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Γνωριζεις μηπως τι επαθε η καμερα μου και γυρισε αναποδα? Τοση ωρα προσπαθω να την φτιαξω αλλα τιποτα.
mchls Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 2 πραγματακια οσον αφορα τα 4GB σε 32αρι λειτουργικο... Να ξες πως ισως το 1.03GB στο τρωει καποιο H/W εξαρτημα...Αν πας εποπτεια πορων ισως δεις να λεει καπου ''ταδε ποσοτητα μνημης αφιερωμενη στην καρτα γραφικων'' π.χ! ! ! Επισης ισως φταει και η επιλογη memory remap η οποια στην περιπτωση 32BIT-ου λειτουργικου με ανω των 3GB ram, πρεπει να ειναι OFF...
Costas00F Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 2 πραγματακια οσον αφορα τα 4GB σε 32αρι λειτουργικο... Να ξες πως ισως το 1.03GB στο τρωει καποιο H/W εξαρτημα...Αν πας εποπτεια πορων ισως δεις να λεει καπου ''ταδε ποσοτητα μνημης αφιερωμενη στην καρτα γραφικων'' π.χ! ! ! Επισης ισως φταει και η επιλογη memory remap η οποια στην περιπτωση 32BIT-ου λειτουργικου με ανω των 3GB ram, πρεπει να ειναι OFF... Τι ειναι το memory remap και που το βρισκω αυτο???
mchls Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Ειναι επιλογη στο bios... Εμενα το εχει, και ας εχω bios του 2007! ! ! Αρκετα bios δεν το εχουν ή το εχουν με ''αλλες λεξεις''. . .
Costas00F Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Κοιτα δεν ειμαι και εξπρερτ!! Δεν ξερω και αρκετα πραγματα και δεν θελω να κανω καμια μαλακια!! Το μονο που με απασχολει τωρα ειναι οτι η καμερα μου στο λαπτοπ οταν την ανοιγω για το skype με δειχνει αναποδα. Εδω και ωρα εχω κοιτραξει παντου και δεν βρισκω κατι,εδω εχω κανει ποστ αρκετες φορες το προβλημα μου και κανεις ως τωρα δεν με βοηθησε. Γνωριζεις κατι για να με βοηθησεις σε παρακαλω?
mchls Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Πρεπει να εχεις κατεστραμμενη εγκατασταση των οδηγων της καμερας... Βγαλε τους, κανε επανεκκινηση, βαλε τους τελευταιους οδηγους, ξανα κανε επανεκκινηση και μετα κανε μια video-κληση...
Costas00F Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Πρεπει να εχεις κατεστραμμενη εγκατασταση των οδηγων της καμερας... Βγαλε τους, κανε επανεκκινηση, βαλε τους τελευταιους οδηγους, ξανα κανε επανεκκινηση και μετα κανε μια video-κληση... [/quote Εχω κανει ακριβως οτι μου ειπες τωρα, εχω καταβασει και εκανα εγκατασταση ολους τους drivers που υπαρχουν διαθεσιμοι στην Asus αλλα και παλι αναποδα με βγαζει! Αυτο εγινε μετα απο εγκατασταση των Windows 7 Professional 32bit. Tι μπορω να κανω αλλο εκτος απο την εξωτερικη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα