salvador7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους όπως γράφω θέλω να φτιάξω ένα pc το οποίο θα χρησιμοποιήτε για ¨downloading, internet full streaming etc να βλέπω ταινείες, λιγο Photoshop, και απο παιχνίδια lineage, wow, pro, counter strike, call of duty etc. Θέλω να κρατησω αν ειναι εφικτό την κάρτα γραφικών μου palit gforce 9800gtx + 512mb. Απο cpu έλεγα ι5 2500 μητρικη asus την Maximus IV GENE-Z/GEN3 για να υποστηριζει Intel® 32 nm CPU και Intel® 22 nm CPU που απο οτι καταλαβα ειναι οι καινουρια γενια ivy bridge που θα βγει οποτε μετεπειτα να μπορω να κανω αναβαθμισει χωρις να χρειαζομαι να αλλαξω τα πάντα. απο μνημες κλπ δεν ξερω, κουτι θα εχω ενα απλο που εχω και τωρα. Ηθελα λοιπον να ρωτησω η καρτα μου ειναι οκ με ενα τετοιο μηχανημα η η onboard θα ειναι καλυτερη? υπαρχει μητρικη με WiFi-AP @n στην ιδια φαση με αυτο που εγραψα? Ποιες η διαφορες με την σειρα P8Z68 DELUXE/GEN3,P8Z68-V PRO/GEN3. επισης χρειαζομαι ψυκτρες η μεγαλυτερο καλυτερο κουτι ? ποση μνημη θα ειναι καλο να βαλω και σε τι διαταξη? και τέλος και με τις τρεις μητρικες μπορω να εχω την onboard και την extra καρτα γραφικων να την εναλασσω με ενα κλικ? Ευχαριστω εκ των προταιρων Φώτης
kostisstam Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Έχεις μπερδέψει τα μπούτια σου. Καταρχήν δεν είπες ποσά δίνεις.
salvador7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 sorry ναι μπορει δεν εχω σωστη διατυπωση πραγματων οντως. Δινω γυρω στα 900 μαχ με οθονη. επεξεργαστη θα ηθελα τον i5 2500k και απο μητρικη asus.
kostisstam Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δες εδώ, δεν σου έβαλα μηχανικό σκληρό γιατί τους πουλάνε χρυσάφι.
Bspus Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δεν ειναι κριμα να παρεις i5 2500 και να κρατησεις την παλια σου καρτα γραφικων? Αν δεν σκοπευεις να την αλλαξεις στο μελλον, καλυτερα παρε ενα πιο φθηνο συστημα
kostisstam Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δεν ειναι κριμα να παρεις i5 2500 και να κρατησεις την παλια σου καρτα γραφικων? Αν δεν σκοπευεις να την αλλαξεις στο μελλον, καλυτερα παρε ενα πιο φθηνο συστημα Άσε για αρχή την ενσωματωμένη είναι πραγματικά πολύ καλές και ας είναι στον επεξεργαστή μέσα, καμιά σχέση με τις παλιές ενσωματωμένες που ήταν άχρηστες.
salvador7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Πρώτα απο όλα ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση. 2ον ¨-) εκανα και εγώ μια σύνθεση με μπούσουλα αυτό που έφτιαξες εσύ kostisstam. Βάζω τα πράγματα που έβαλα διαφορετικά να μου πείς αν μπορείς την αποψή σου και αν φυσικά αξιζουν την διαφορά τιμής με βάση αυτά που δίνουν κλπ. ΚΟΥΤΙ: AeroCool StrikeX middle Tower no PSU Black 62,73 MB : Asus SOcket 1155 P8Z68-V PRO/GEN3 (B3) GLan Audio Raid 194,27 ή Asus SOcket 1155 P8Z68-V/GEN3 (B3) GLan Audio Raid 174,11 ή Asus SOcket 1155 P8Z68-V PRO (B3) GLan Audio Raid 190,51 ή Asus SOcket 1155 P8Z68-V LE (B3) GLan Audio Raid 147,08 . Εδώ θα ήθελα να μου πείτε παρακαλώ αν αξίζει να παώ σε μια απο αυτές τις ακριβότερες. ΜΝΗΜΗ : Kingston Hyper X 8gb DDR3 Non ecc CL9 1600 Mhz (KHX1600C9D3K2/8GX) ( Kit 2x4096) x 2 43,57 καλύτερη ποιά η cros ή η kings και ποιά η διαφορά της cros που μου έγραψες απο την σειρά CL9 ΟΘΟΝΗ : DELL 24 ULTRASHARP U2412M 250,71 ή LG 23 IPS231P-BN COOLER : ποια η διαφορα του Α50 με το Α70 να παω φια το ποιο ακριβό αν μ παιρνουν τα φραγκα? αν μπορείς και όποτε όλος αυτιά ¨-) Ευχαριστώ και πάλι
Navu Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Αλλοπρόσαλο το σύστημα... Θες να σκάσεις ένα σωρό λεφτά για να παίζεις CS (άντε ένα κάποιο COD πάει κι έρχεται ) και για κατεβαστήρι. Μετά τσιμπάς μητρική-τούμπανο και οθόνη τέρας και για ψύξη πας σε κάτι μυστήριες δευτεράντζες. Και σε τελική ανάλυση 2500 και 9800 δεν κολλάνε με τίποτα. Ξαναδές λίγο το concept σου. Φιλικά, Ε.
salvador7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 χμμμμ βασικά δεν έχω και τρελές γνώσεις γιαυτό ζητά λίγη βοήθεια απλά ψιλοδιαβάζω και μετά ρωτάω το είχα καταλάβει για την 9800 γιαυτό το ρώτησα και πρώτο. Όσον αφορά τις ψύκτρες ποτέ δεν ξανα είχα αυτές μου προτάθηκαν. και η σύνθεση θα είναι κατι σαν δώρο γιαυτό προσπαθώ να το κάνω πιο καλό
kostisstam Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Όσο πιο χαμηλά timings τόσο καλύτερα. Με αυτά που έβαλες θα υπερβείς πολύ το budget, τιμές κοιτάς καθόλου ???? 16gb γιατί ??? Με αυτά τα λεφτά μπορείς να πάρεις κάτι άλλο.
salvador7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 ο θειος μου τα παιρνει χονδρική τα έβαλα πάνω και βγαίνουν 715 ευρω μαλλον κατα λαθος το γραψα οχι για 8 λέω 16 παρα πολα
salvador7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Καλημέρα μηπως μπορεις/μπορειτε να μου πεις και γιαυτο που ρωτησα για την μητρικη αξιζει να παρω μια απο τις προαναφερθησες αντ για την προτεινομενη βαση specification/τιμης ή οχι και αν ναι ποια? και αν μπορειτε προτεινετε μου μια καρτα γραφικων σε λογικες τιμες καλη που να κολαει με τον ι 2500κ μηπως μπορεσω και την παρω. Ευχαριστω και παλι και συγνωμη που σας μπερδευω και λοιπα
Orifiel Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Άμα πάρεις τέτοια μητρική έτσι ώστε να αναβαθμίζετε στο μέλλον με τα ivy, θα πρέπει να πάρεις και κατάλληλη μνήμη για αυτήν… Θα ήταν πεταμένα λεφτά να αγόραζες 2χ4 γιγα ραμ, με αυτό το σκεπτικό.. Δηλαδή της μελλοντικής επεκτασιμότητας. http://www.okcomputer.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_css.tpl&product_id=1562&category_id=11&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=56 Σου έχω ένα μοντέλο μνήμης 1χ8 γιγα NON-ECC.. (πάντα να προσέχεις το REG ECC και το NON-ECC). Το ένα είναι για σερβερ, δηλαδή το REG ECC και το άλλο το NON-ECC είναι για κανονικά πισι..Αγοράζοντας 1χ8 μνήμες, κερδίζεις στο μέλλον επεκτασιμότητα μέχρι και 32 γιγα..
salvador7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 ok ευχαριστω πολυ αλλα ποια η γνωμη σου αξιζει να παω για κατι τετοιο και αν ναι για ποιο λες εσυ ? με βαση λεφτα και τι σου δινει αξιζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα