remalis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα, επιτέλους έφτασε η στιγμή μετά από 20 χρόνια που μπορώ να πάρω ένα πισι χωρίς περιορισμούς (παρά μόνο των λογικών) μετά από 2nd hand pcs στο λύκειο (λόγω μεγάλου αδερφού) και ένα μέτριο πισι στο πολυτεχνείο. καθως επιτέλους έπιασα δουλειά εδώ κ ένα χρόνο οπότε . Το λοιπόν: Ποσό που διαθέτουμε : 1500-1700E (όχι ότι απαραίτητα πρέπει να "επενδυθούν" όλα. Και φτηνότερο αν βγαίνει τζιτζι είμαστε κουλ. Χρήση υπολογιστή : Κυρίως gaming για rts και rpgs σε αναλύσεις 1080 και επίσης σποραδικά και για χόμπυ υπολογιστικά προγράμματα πχ gproms,matlab και κανα σχεδιαστικό πχ rhino,autocad,tribon Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Έχω την Dell u2311h και θα χρησιμοποιείται και αραιά κ που σε έναν epson προτζέκτορα 720p Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Και από διαφορετικά αν και γενικά θα ήθελα να στηρίξω msystems, εκτός αν οι διαφορές στην τιμή είναι τεράστιες (χλωμό) ή δεν το χει (πάλι χλωμό) Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα το στήσω εγώ. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και ποιο Windows 7 Επίσης να προσθέσω ότι αν και δεν το έχω δοκιμάσει στο παρελθόν, μάλλον τώρα θα δοκιμάσω να κάνω overclock στον επεξεργαστή. Επίσης από την προηγούμενη εμπειρία μου έχω προτίμηση σε κάποιες μάρκες (ξεκαθαρίζω για αποφυγή παρεξηγήσεων και αποφυγή φανμποϋσμού δεν θεωρώ ότι είναι καλύτερες (ανεξαρτήτως στοιχείων κλπ) απλά τις προτιμάω ) : Asus, Intel, Nvidia. Ωστόσο αν σε σύγκριση με άλλες είναι σαφώς καλύτερες οι άλλες προφανως θα προτιμήσω τις άλλες. Μια πρώτη σύνθεση που έχω σκεφτεί είναι η εξής: Κουτί Corsair Graphite Series 600T σκεφτόμουνα κ το Carbide Series 500R αλλά από τότε που είδα το 600Τ έχω κολλήσει οπότε λέω: κουτί είναι, θα μείνει ας δώσω το 50άρικο παραπάνω. Τροφοδοτικό Χωρίς να ξέρω αν έχει νόημα σκεφτόμουν ότι μπορεί στο μέλλον να βάλω sli και γιαυτό με βάση αυτό μου προκύπτει 609W. Και σκέφτομαι 750 για να έχει κ λίγο "αέρα" αν κ αν δεν μπει sli θα έχει ήδη. Θα ήθελα να είναι modular κ με Active PFC οπότε καταλήγω στο Corsair Professional HX750W Έχει νόημα ή απλά να πάω στο Corsair Enthusiast Series 750W poy γλιτώνουν 50Ε? Μητρική Σκεφτόμουν z68 και επειδή όπως είπα προτιμάω asus σκέφτομαι την Asus P8Z68-V PRO. Έχει νόημα να πάω σε κάποια gigabyte? Και αν ναι σε ποια και γιατί? Να προσθέσω εδώ ότι θα ήθελα (όχι απαραίτητα) κ firewire (ξέρει κανείς πως μπορώ να βγάλω πίσω την εσωτερική firewire από τη μητρική?) Επεξεργαστής Ο χιλιο-προτεινόμενος 2500k αφού από τις πάμπολες φορές που τον έχει προτείνει η karmen κατέληξα ότι όντως ο i7 είναι overkill Ψύκτρα Το μόνο κριτήριο είναι να είναι αθόρυβο (ε και προφανώς να ψύχει σωστά και να είναι σε λογικό κόστος). Χωρίς να ξέρω κ πολλά κ από αυτά που βλέπω στο ινσόμνια κ χωρίς να μπορώ να βρω καμιά Zalman που ήταν must όταν πήρα το τελευταίο desktop βρήκα την Noctua NH-C14 Αλλά από τη στιγμή που δε θα κάνω τρομερό oc μήπως είναι υπερβολή? Σκληρός Ήμουν τυχερός κ τσίμπησα τον τελευταίο Caviar Black από ΟΚ computer στα 80Ε πριν 10 μέρες με sata 3 και 6Gbps. Εδώ όμως έχω προβληματιστεί αν έχει νόημα να πάω και σε έναν ssd 120άρι όπου θα έχω μέσα λειτουργικό και τα 2-3 πιο συχνά παιχνίδια ή δεν αξίζει το 160άρι παραπάνω. Επίσης ο κυριότερός μου προβληματισμός βρίσκεται σε όλα αυτά που προκύπτουν με τους ssd που όλο παρουσιαζουν τα προβλήματα της "εφηβείας" κλπ και σκέφτομαι μην δώσω 160Ε και έχω όλο μανούρες. Είχα βρει τον Agility 3 120GB Κάρτα γραφικών Επειδή προτιμάω nvidia κ επειδή κάποια στιγμή θα μπει κ linux στο πισι (αν κ απότι ακούω πλέον τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά με τους drivers της ati) σκέφτομαι την Asus gtx570 Μνήμη Επειδή από άλλα threads έχω καταλάβει ότι δεν αξίζει τόσο να πας σε μνήμες >1600Mhz σκέφτομαι 8GB Corsair Vengeance 1600MHz CL9 Btw το να πάω σε 16gb ειναι πραγματικά άχρηστο atm ε? Και το πιο σημαντικό DVD UPS Γενικά θα ήθελα ένα UPS στο οποίο θα μπει η Dell κ ο πύργος κ ίσως το router. Με 750άρι τροφοδοτικό μάλλον πάω για 1200άρι το οποίο σε APC βγαίνει 250Ε . Καμιά άλλη προταση από καλό κατασκευαστή? Ή απλά να πάρω ένα 900άρι? Συνοψίζοντας Corsair Graphite Series 600T 171.99Ε Corsair Professional HX750W 147.99E Asus P8Z68-V PRO 179.99E Intel i5 2500k 196.90E Noctua NH-C14 76.50E Agility 3 120GB 164.00E WD Caviar Black 1TB Τον έχω ήδη (80Ε) Asus gtx570 354.99E Corsair Vengeance 1600MHz CL9 61.00E DVD 19.99E Windows 7 99E Συνολο: 1474.34Ε Οπότε μένω προβληματισμένος για τον ssd, την ψύκτρα κ το τροφοδοτικό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους έχουν την υπομονή να το διαβάσουν κ περιμένω συμβουλές από τους συνήθεις ύποπτους κ μη. ps: Αν κανείς έχει καμιά ιδέα για κάτι που δεν έχω σκεφτεί ας την αμολήσει.
ATiTool Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Το τροφοδοτικο που διαλεξες ειναι OVERPOWER. SLI σε αυτο το Dell monitor που εχεις δεν θα χρειαστεις ποτε. Τα windows 7 μπορεις πολυ ευκολα να τα προμηθευτεις απο τον "θειο" και δεν χρειαζετε να τα αγορασεις κατα την αποψη μου. Η αποψη μου ειναι οτι επιδη θελεις να παιζεις παιχνιδια,το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να ξοδεψεις τα περισσοτερα χρηματα σε μια μεγαλυτερη οθονη και μια καλη καρτα γραφικων. Κατα τα αλλα το hardware που εχεις διαλεξει νομιζω πως για gaming ειναι αρκετα δυνατο. Επισης απο θεμα ηχου δεν εχεις αναφερει τιποτα...
moldovan20 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Το κουτί που έχεις επιλέξει επειδή σκεφτόμουν να το ανταλλάξω με το haf μου κατέληξα μετά από λίγο ψάξιμο ότι εκτός της εμφάνισης του δε λέει και πολλά από airflow που για μένα είναι ο ποιο σημαντικός παράγοντας . Το τροφοδοτικό είναι άριστη αγορά με 7 χρόνια εγγύηση .Το έχω στο σύστημα μου με 2x5850 και ένα διάστημα πειραματίστηκα με την 3η ενός φίλου χωρίς να βγάλει κιχ . Η ψύκτρα μου κάνει πολύ ακριβή θα προτιμούσα κάποια έτοιμη λύση της corsair ή την NH-D14. Μητρική μπορείς να πας και σε ποιο φθηνή . SSD σου προτείνω τον Crucial . Και κάρτα γραφικών την 6970 ,φθηνότερη και καλύτερη στην πλειοψηφία των περιπτώσεων . Όσο για το ups το θεωρώ πεταμένα λεφτά να δώσεις ~200€ για το ΑΝ καεί κάτι από την άποψη ότι είτε θα το αντικαταστήσεις από rma εντός εγγύησης και όταν πλέων θα είναι εκτός θα το αντικαταστήσεις με τα μισά λεφτά που έδωσες για το ups .Εκτός βέβαια αν σε ενδεχόμενο πρόβλημα ρεύματος, λόγο δουλειάς χρειάζεσαι ανοιχτό το pc ώστε να αποθηκεύσεις τη δουλειά σου .Εκεί αλλάζει το πράμα .
fixxxer29 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Η υλοποίηση της Asus παραέχει μεγάλο cooler και αν θελήσεις στο μέλλον να κάνεις SLI ίσως έχεις πρόβλημα με τις θερμοκρασίες της πρώτης κάρτας.
ninos30 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Κάπποιες προτάσεις κι από μένα για αυτά που σε προβληματίζουν: - PSU: Λίγο Overkill το εν λόγω, κυρίως λόγω τιμής (όχι φυσικά ότι δεν είναι καλό, τουναντίον). Thermaltake XΤ775 κι ας έχει 5 χρόνια εγγύηση. - Cooler: Thermalright Archon. Χάνει μόνο από τις κουρφαίες NH-D14 & Silver Arrow, αλλά είναι πολύ κοντά. Πολύ αθόρυβη λόγω του 14αρι ανεμιστήρα. - SSD: Εγώ προσωπικά δεν τους γουστάρω τους SSD (σε αυτή την τιμή). Δεν μου προσφέρουν τίποτε παραπάνω από το να μπουτάρουν τα Windows μου στον μισό χρόνο. Αν δούλευα με μεγάλα αρχεία, τότε ΝΑΙ μάλλον θα τα έχωνα και θα έπαιρνα 2. Αλλά πέραν αυτής της χρήσης, τους θεωρώ τρελή πολυτέλεια. Έχουν ακόμα και τα εφηβικά προβλήματα όπως ανέφερες κι εσύ. Πιστεύω θα το σκεφτώ για μένα τουλάχιστον μετά από 1-1,5 χρόνο. Και κάποια επιπλέον: - UPS: Αν και έχω APC UPS, και τα θεωρώ κορυφαία, είναι πολλά τα λεφτά για ένα Home PC. Με ένα καλό APC πολύμπριζο των 15 ευρώ θα κάνεις την δουλειά σου για προστασία - VGA: αυτή που έβαλες πιάνει όντως 3 slots, αλλά με την MB που διάλεξες δεν θα έχεις πρόβλημα για SLI αφού τα PCIeX είναι μακρυά - ΜΒ: Θα έβλεπα την καινούρια έκδοση GEN3 της εν λόγω, που υποστηρίζει και PCIeX 3.0. Καινούρια σειρά καρτών έρχεται, ποτέ δεν ξέρεις... Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2011 από ninos30
remalis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Καταρχήν ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις κ την υπομονή να διαβάσετε το σεντόνι μου. Στο ψητό: Κουτί: Με προβλημάτισες ATiTool με το κακο airflow που μου πες. Είχα την αντίθετη άποψη. Αλλά από την αλλη έχει όλα αυτά τα feaures (πχ. cable management, psu filter κλπ) που με ψήνει ακόμα , και επίσης και η εμφάνιση (σε αντίθεση με το HAF ) Τροφοδοτικό: σκέφτομαι να παω σε 750 αντι 650 γιατί οι διαφορές στην τιμή ειναι πολύ μικρές και ας έχω και ένα margin. Ποτέ δεν ξέρεις μαυτά τα ηλεκτρικά. Τώρα για το ποιό αν αφήσω το modular (HX750W) και πάω σε απλό τότε τα Thermaltake XΤ775 και Corsair Enthusiast750W είναι πάνω κάτω στην ίδια τιμή. Και τα 2 με 5 χρόνια εγγύηση κ με Active PFC. Οπότε από τα 2 ποιο θα προτείνατε? Αν κ για να πω την αλήθεια σκέφτομαι ότι τα 35Ε παραπάνω για +2χρόνια εγγύηση και modular ίσως τα αξίζει.\\ Cooler: από ότι βλέπω σε Noctua και η NH-D14 και η NH-C14 είναι στην ίδια τιμή. Πολύ καλή και η Thermalright Archon όντως, με το μόνο ότι λέει 19-21dbA ενώ οι Noctua 10-14. Αν και 20 είναι ήδη χαμηλά. Εξακολουθουν πάντως τα 75Ε να μου φαίνονται πολλά (από τη στιγμή που δε πάω για heavy oc) SSD: αποφάσισα να μην βάλω ακόμα αφού όπως λέει κ ο ninos30 είναι λίγο πολυτέλεια και θα κάνω αν είναι καμια προσθήκη σε κανα 2χρονο (όχι μηχανάκι). VGA: Καλά έτσι κι αλλιώς δεν σκέφτομαι ακόμα SLi (απλά είπα να υπάρχει σαν μακρινό ενδεχόμενο μπας κ παω σε καμια 27αρα) Η υλοποίηση της 570 σε ASUS είναι κομπλέ ή να δω κ της Gigabyte? UPS: Το ups το θελα όχι για ασφάλεια από υπέρταση αλλά για πτώση ρεύματος. Αλλά από την άλλη σκέφτηκα αφού ιδιαίτερα σοβαρή δουλειά δεν θα κάνω σαυτό το πισι ας μη σπαταλήσω 150-250Ε. Θα πάρω ένα apc surge arrest για υπερτάσεις κλπ κ κουλ. (Έτσι κι αλλιώς έχω σταματήσει το WoW οπότε δεν παίζει να πέσει το ρεύμα 3 δευτερόλεπτα μετά το bosskill κ να χάσω το loot, που ακόμα κ έτσι δε δίνεις 150Ε ούτε άμα έπεφτε το frostmourne irl και σε κάνανε NPC στην Orgrimmar να πουλας μπύρα) MB: Πω ninos30 thx a lot γιατί δεν την είχα πάρει χαμπάρι, θα περιμένω αν είναι για την GEN3, που προς το παρόν την έχει μόνο το visionstudio. Θα στείλω κ ένα μαιλ σε msystems να δω πότε, αν και με πόσο θα την φέρουν κ αλλιώς την παίρνω από visionstudio να το δοκιμάσω επιτέλους κ αυτό. Επίσης για firewire (που σκεφτόμουν να πάω στην deluxe +40Ε ) είδα ότι το front panel του 600T έχει κ firewire οπότε coolios.
Anubis13 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Λοιπόν SSD: http://www.amazon.co.uk/Crucial-CT128M4Solid-State-Drive2-128GB/dp/B004W2JKZI/ref=pd_ybh_9?pf_rd_p=138755991&pf_rd_s=center-2&pf_rd_t=1501&pf_rd_i=ybh&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_r=1SHVBX8CCBRJEZJ3GKBH Ο καλυτερος και με διαφορα στην τιμή απο τα εδώ μαγαζιά. PSU: http://www.skroutz.gr/s/64756/Corsair-Professional-Series-HX650W.html Το 650 θα σε καλυψει απόλυτα. GPU: Και η 6950 θα σε καλυπτε τωρα αν θες 570 παρε μια πιο φτηνη υλοποιηση.
KoGi Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Επειδη κι εγω το σκεφτομουν εαν θα επαιρνα SSD, επειδη ακουγα αρνητικες αποψεις, πραγματικα χαιρομαι που τελικα πηρα τον Crucial 128 (αυτον που εβαλε ο Anubis πιο πανω απο amazon). Δεν ειναι μονο το boot των windows... ειναι πολλα αλλα, οπως extracting rars, αντιγραφες αρχειων, και κυριως εκει εγκαθιστας τα πιο καλα games και παιζεις ανετα! Εβαλα Football Manager 2012 με large database και το ξεπεταξε αμεσως!!! Αυτα για τον SSD... Για το τροφοδοτικο, εαν σου ειναι ακριβο το HX μπορεις να πας στο TX750M που ειναι επισης modular και πιο φθηνο. Και οχι δεν ειναι υπερβολη απο τη στιγμη που λες οτι παιζει να πας σε SLi καποια στιγμη. Μητρικη οντως καλυτερα να πας στα φρεσκα GEN3 μοντελα μιας και ειναι διαθεσιμα. Η ASUS P8Z68-V PRO/GEN3 πιστευω ειναι πολυ καλη αγορα (εχει και firewire νομιζω). Για κουτι, αν αλλαξεις γνωμη, να προτιμησεις το Carbide 500R. Εγω με το 400R ειμαι υπερ-ευχαριστημενος.
PETERANOS Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Το κουτί που έχεις επιλέξει επειδή σκεφτόμουν να το ανταλλάξω με το haf μου κατέληξα μετά από λίγο ψάξιμο ότι εκτός της εμφάνισης του δε λέει και πολλά από airflow που για μένα είναι ο ποιο σημαντικός παράγοντας. Στο corsair 600T αναφέρεσαι? Άποψη μου Κουτί: Corsair 600T Τροφοδοτικό: και με 650W θα κάνεις την δουλειά σου π.χ. Corsair Professional Series HX650W εάν σου περισσέψουν λεφτά Corsair ATX 24 pin Gold AX650 ή Enermax ATX 24 pin PRO87+ Μητρική: δες και Asrock Socket 1155 Z68 Extreme3 Gen3 (B3) και Gigabyte Socket 1155 GA-Z68X-UD3H-B3 (B3) Επεξεργαστή: i5 2500K Ψήκτρα: δες και καμία corsair της σειράς Hydro Series SSD: τον Crucial M4 128GB με κλειστά μάτια. Μνήμη: Corsair 8GB Vengeance 1600MHz Κάρτα γραφικών: ATI Radeon HD6950 2GB ή Sapphire 6970 Αυτά από εμένα, καλές αγορές.
asbatey Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 πολυ καλη η συνθεση,αλλα αν δεν θες να πας σε ssd και να ξοδευτεις υπαρχει και ο seagate momentus xt ο οποιος ειναι hybrid και ειναι αναμεσα σε hdd kai ssd σε επιδοσεις.νομιζω ειναι αρκετα καλη επιλογη και χωρις ''παιδικες ασθενειες'' οπως λες.
ninos30 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Να επανέλθω απλώς στο PSU γιατί το έθεσες ως προαπαιτούμενο το Modular (και συμφωνώ). Το ΤΤ ToughpowerXT ΕΙΝΑΙ modular, και γιαυτό στο έβαλα... Και η Thermalright Archon, πάει στα 55, όχι 75. Γιαυτό την έβαλα και αυτήν. Τα db της ΝΗ-D14 είναι 19,5 όχι 10 (http://noctua.at/main.php?show=productview&products_id=34&lng=en&set=1)
Arabas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Το κουτί που έχεις επιλέξει επειδή σκεφτόμουν να το ανταλλάξω με το haf μου κατέληξα μετά από λίγο ψάξιμο ότι εκτός της εμφάνισης του δε λέει και πολλά από airflow που για μένα είναι ο ποιο σημαντικός παράγοντας . Ουπς...Δεν θα το ξαναγραφα..Με όλο το σεβασμό..
moldovan20 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Ουπς...Δεν θα το ξαναγραφα..Με όλο το σεβασμό.. http://www.bit-tech.net/hardware/cases/2010/09/23/corsair-graphite-600t-review/2 http://www.overclockersclub.com/reviews/corsair_g_series_600t/5.htm Μπορώ να το ξαναγράψω ? Σαφώς και υπάρχουν πολλά κουτιά με πολύ καλύτερο airflow (χάνει ακόμα και από το cm690 των 80€) . Όσο καγκουρίστικο και όσο και να μην αρέσει, πολύ λίγα κουτιά πιάνουν το haf σε αυτόν τον τομέα .
ninos30 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 To Corsair είναι ένα πάρα πολύ καλό κουτί, αλλά δεν είναι το καλύτερο. Υπερτερεί αλλού, χάνει αλλού, κι αυτό εξέφρασε ο φίλος Moldovan. Να πω κι εγώ κάτι μικρό αρνητικό για το 600Τ (που μου αρέσει πολύ και χαίρεσαι να δουλεύεις πάνω του), ενώ έχει filters σχεδόν παντού, το μπροστινό μέρος (το κυριότερο) έχει πρόβλημα. Οι υποδοχές των 5.25 είναι διάτρητες, και το μπροστινό φίλτρο που έχει πριν τον 200mm ανεμιστήρα, είναι χοντρό. Με αποτέλεσμα να περνάει κάμποση σκόνη μέσα. Επαναλαμβάνω όμως, συνολικά είναι ένα πάρα πολύ καλό κουτί (για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας). Εξάλλου δεν νομίζω ότι υπάρχει συνολικά το "καλύτερο" κουτί, διότι μπαίνουν και υποκειμενικά στοιχεία. Από την άλλη το HAF είναι ένα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ κουτί, αλλά εγώ προσωπικά δεν θα το έπαιρνα αφού δεν μου αρέσει η αισθητική του. Εμένα με τρελαίνει το Antec P182 (που έχω), και οι περισσότεροι θα πείτε πως είναι κονσερβοκούτι. Είπαμε γούστα είναι αυτά.
remalis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις μανς. Τροφοδοτικό: Α δεν είδα ότι το TT είναι modular, ε οπότε έχει αρκετή διαφορά στην τιμή. Ψύκτρα: Τώρα παρατήρησα ότι και η C14 και η D14 έχουν 19db acoustical noise. Στα 10 πάνε με U.L.N.A. τον οποίο γιατί να μην χρησιμοποιήσεις? (Δεν είναι στη συσκευασία, πωλείται χωριστά?) Σε περίπτωση που δεν πάω στην Archon δλδ. Για υδρόψυξη ενώ το σκεφτόμουν στην αρχή μετά είδα τα υψηλά επίπεδα θορύβου και σκέφτηκα κ ότι δεν με βλέπω να πηγαίνω για hardcore oc οπότε την άφησα την ιδέα. SSD: Πωω πάνω που πήρα απόφαση να μην βάλω ssd μου λέτε αυτά και το ξανα σκέφτομαι. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι θα'θελα να στηρίξω τα τοπικά μαγαζιά (τα τοπικά λαμόγια δλδ) γιατί τα τελευταία 3 χρόνια δεν έχω αγοράσει τπτ από Ελλάδα οπότε λέω να επανορθώσω . Οπότε πάει +200Ε για τον M4. Σε σχέση με τον agility 3 είναι τεράστιες διαφορές? Και από άποψη reliability ποιον προτείνετε? Γιατί αυτό με νοιάζει πιο πολύ αφού έτσι κι αλλιώς στο gaming δεν θα δω μεγάλες διαφορές μεταξύ των ssd. Κουτί: Η αλήθεια είναι ότι είδα σε κουτί πόσο είναι η 570 και κατάλαβα ότι αν δεν είναι φαρδύτερο κ μακρύτερο από το κλασσικό mid-tower παίζει η κάρτα γραφικών να δημιουργεί μια τρελή στένωση στην κατακόρυφη ροή που δεν μου φαίνεται πολύ καλή από άποψη απόδοσης οπότε λέω να δώσω τα 23Ε παραπάνω για το 600Τ από το 500R. Τώρα για το πόσο καλό airflow έχει, η αλήθεια είναι ότι με προβλημάτισε ο φίλος moldovan. Αλλά από όσα υπάρχουν στην ελλάδα σε λογικές τιμές πάλι νομίζω το 600T προτιμάω. edit: Για ήχο έχω τα Logitexh Z323 mouse ενα Deathadder και πληκτρολόγιο σκεφτόμουν το Lycosa αλλά αυτό το mirror δε με πολυψήνει. Φοβάμαι θα γεμίζει δαχτυλιές συνέχεια. Οπότε από razer τι προτείνετε? Επισης αν έχει κανεις κάποιο από τα Arctosa, Lycosa, Blackwidow πως είναι η αίσθηση? Σκληρά κουμπιά που ακούγονται πολύ? Βασικά πρέπει να πάω κάπου που να τα χει και να τα δοκιμάσω να δω τι με βολέυει. Αλλα που?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα