johni41 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 τι λετε για αυτην την καρτα γραφικων Sapphire Radeon HD 6950 2GB GDDR5 την πουλαει ενα παιδι απο εδω 200ευρω.με το cooler που εχει απο 800 δεν μπορει να παει 900 ή λιγο παραπανω? επισης να ρωτησω τι παιζει με 45 και 32nm? ο amd ειναι 45 κ o i5 32.τι διαφορες υπαρχουν?ειναι πιο παλια τεχνολογια τα 45?η amd θα συνεχισει να βγαζει 45 ή θα παει στα 32 και θα πρεπει να αλλαξω κ μητρικη πιο μετα?συγνωμη για των κατεγισμο ερωτησεων!
cabdik Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 η καρτα καλη φαινεται. εγω εχω εμπιστοσυνη στη sapphire οσον αφορα ΑΤΙ καρτες!!!! λογικα με το συστημα ψυξης που εχει, ναι πρεπει να χτυπας ανετα τα 900!! ομως τα 900 η 920 η 950, δεν ειναι μονο θεμα ψυκτρας! ειναι θεμα πυρηνα! μπορει στα 880 να βρισκει ταβανι!! αυτο δεν το ξερεις..! οι phenom απο τοτε που σχεδιαστηκαν και βγηκαν, ειναι στα 45nm, αυτο δεν αλλαζει! οι νεοι Bulldozer που βγηκαν πριν λιγες μερες, ειναι στα 32nm. οι i5 της intel αντιστοιχα, που ειναι πιο νεοι απο τους Phenom, βγηκαν στα 32nm γιατι τοτε ηταν ωριμη η τεχνολογια των 32nm. ειναι θεμα εξελιξης της λιθογραφιας και ποτε σχεδιαζεται ενας επεξεργαστης! μικροτερη λιθογραφια σημαινει -βασικα- μικροτερη καταναλωση, μικροτερη θερμοτητα!! η μητρικη δεν "ενδιαφερεται" αν ενας επεξεργαστης ειναι στα 45 η στα 32nm. ειναι καθαρα θεμα Socket και ποιους επεξεργαστες μπορει να υποστηριξει αυτο το σοκετ! πχ στην ΑΜ3+ πλατφορμα, μπορεις να βαλεις και phenom (45nm) αλλα και Bulldozer (32nm)!
johni41 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 η καρτα καλη φαινεται. εγω εχω εμπιστοσυνη στη sapphire οσον αφορα ΑΤΙ καρτες!!!! λογικα με το συστημα ψυξης που εχει, ναι πρεπει να χτυπας ανετα τα 900!! ομως τα 900 η 920 η 950, δεν ειναι μονο θεμα ψυκτρας! ειναι θεμα πυρηνα! μπορει στα 880 να βρισκει ταβανι!! αυτο δεν το ξερεις..! οι phenom απο τοτε που σχεδιαστηκαν και βγηκαν, ειναι στα 45nm, αυτο δεν αλλαζει! οι νεοι Bulldozer που βγηκαν πριν λιγες μερες, ειναι στα 32nm. οι i5 της intel αντιστοιχα, που ειναι πιο νεοι απο τους Phenom, βγηκαν στα 32nm γιατι τοτε ηταν ωριμη η τεχνολογια των 32nm. ειναι θεμα εξελιξης της λιθογραφιας και ποτε σχεδιαζεται ενας επεξεργαστης! μικροτερη λιθογραφια σημαινει -βασικα- μικροτερη καταναλωση, μικροτερη θερμοτητα!! η μητρικη δεν "ενδιαφερεται" αν ενας επεξεργαστης ειναι στα 45 η στα 32nm. ειναι καθαρα θεμα Socket και ποιους επεξεργαστες μπορει να υποστηριξει αυτο το σοκετ! πχ στην ΑΜ3+ πλατφορμα, μπορεις να βαλεις και phenom (45nm) αλλα και Bulldozer (32nm)! σε ευχαριστω πολυ!ησουν κατατοπιστικοτατος!!υπαρχει τροπος να βρω μεχρι που μπορει να φτανει ο επεξεργαστξς της καρτας?ή απλα δεν θα ανεβαινει κι αλλο?ρωταω για να μην καψω την καρτα αν το δοκιμασω. η ψυχτρα αυτη που προτεινε ο θανος Thermalright True Spirit 120 κανει δουλεια κ σε περιπτωση που δωκιμασω να των ξεκλειδωσω ή να του ανεβασω την ταχυτητα?ο επεξεργαστης 960τ λογικα ερχεται με εργοστασιακη ψυχτρα? αυτος εδω ο amd FX 4100 x4 Core Black Edition τι διαφορα εχει απο τον 960t ?ειναι σε καλλυτερη τιμη και φενεται πιο γρηγορος.μηπως δεν μπορει να ξεκλειδωσει ή κατι αλλο?
cabdik Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 για να καψεις την καρτα, ναι μεν δεν ειναι απιθανο, αλλα ειναι δυσκολο, καθως εχει αρκετες δικλειδες ασφαλειας!!! συνηθως οταν φτανεις τα ορια της, πεταει Artifacts. δλδ σπαει την εικονα, πιξελιαζει, παγωνει, τετοια πραματα! η ψυκτρα που προτεινε ο θανος, ναι, κανει και για ξεκλειδωμα και εχει σιγουρα καλυτερη θερμικη συμπεριφορα απο την μαμισια!!! ο 960Τ ειναι πιο δυνατος απο τον FX-4100...!!! απλα!!!!
johni41 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 αυτο ειδα κ γω μετα απο λιγο διαβασμα για τους FX.απο δευτερα μαλλον παω για αγορα... η μητρικη αυτη που εχει προτεινει ο θανος Gigabyte GA-990XA-UD3 υποστιριζει το ξεκλειδωμα των αλλων πυρηνων?τι πρεπει να κοιταξω για να ειμαι σιγουρος οτι το κανει?ευχαριστω!!!
johni41 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 μετα απο την βοηθεια σας εδω κ σε αλλα θεματα σημερα παρηγγειλα απο διαφορα μαγαζια οπως θα δειτε τα εξης: AMD Phenom II x4 Quad Core 960T Black Edition ,COOLER MASTER Hyper 612S , Gigabyte 990FXA-D3 , Corsair Vengeance LP 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz , CORSAIR Enthusiast Series TX650 V2 - 650 W , καρτα γραφικων απο ενα παιδι που την αγορασε τον 9/2011 απο πλαισιο Sapphire PCI-X 6950 2GB Dual Fan , τελος κουτι βρηκα παλι απο ενα παιδι το armor της thermaltake και θα μου το στειλει. πρως το παρων αναμενω τα κομματια απο τα διαφορα μαγαζια,λογικα μεχρι δευτερα τριτη θα τα εχω ολα για να τα στησω...μετα θα σας πρηξω με το ξεκλειδωμα του επεξεργαστη κ ελπιζω να ειμαι τυχερος.και παλι ευχαριστω παιδια!
sotiris123 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 οτι χρειαστεισ για το ξεκλειδωμα στο λεω εδω... πηγαινε στη 4 σελιδα κ διαβαζε... κ εγω σιγα σιγα τα εκανα.... Link
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα