Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σας. Μου εφερε ο αδερφος μου το συγκεκριμενο laptop και μου ζητησε να κανω κατι γιατι ο ιδιος δεν πολυσκαμπαζει απ αυτα. Ανοιγω το laptop, και μου βγαζει το αρχικο screen της acer, ενω κατω δεξια λεει: "press f2 to enter setup". Αν δεν πατησω τιποτε μενει εκει...για παντα,αν πατησω f2 μου λεει please wait για παντα, ενω και με ctrl+s παλι κολλαει. Εβγαλα τον σκληρο δισκο και τον εβαλα στο desktop, ετρεξα καποια διαγνωστικα και (μηχανικα) ο δισκος ειναι μια χαρα (99% health, δεν εχει χρησιμοποιηθει και πολυ βεβαια). Τωρα? Τι μπορω να κανω? Να σημειωσω οτι ΔΕΝ μπορω να κανω κατι με dvd/usb των windows ειτε καποιο αλλο προγραμμα (πχ το Ultimate Boot CD) καθως ΔΕΝ μπορω να μπω στο BIOS(οπως περιεγραψα πιο πριν) ωστε να αλλαξω το boot order. Please,βοηθεια. Το μηχανημα εχει Windows Vista Home Premium.

edit: οσο ετρεχα τα διαγνωστικα ο δισκος ανεβασε 53 βαθμους :confused:

Επεξ/σία από gazp
Δημοσ.

Αν έχει συνδεδεμένο οποιοδήποτε περιφερειακό (πχ. Εξωτερικό σκληρο, στικάκια, κτλ. ) αρχικά δοκίμασε να αφήσεις το μηχάνημα καθαρό και να δοκιμάσεις να το bootαρεις έτσι. Αυτό για αρχή.Το βλέπουμε στη συνέχεια φιλε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...