tex439 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Για σας παιδιά, Θα ήθελα να σας ρωτήσω, αν τα onboard γραφικά του i7 2700K επεξεργαστή τρώνε μνήμη απο το σύστημα μας ή όχι ? Αν τρώνε από το σύστημα μας αυτό νομίζω πως δεν είναι καλό έτσι? Άρα πρέπει να πάρουμε και μια κάρτα γραφικών ??? Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2011 από tex439
biomecanoid Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Απο παντα τα onboard graphics τρώνε System RAM, GPU θες μονο αμα παιζεις games
tex439 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Απο παντα τα onboard graphics τρώνε System RAM, GPU θες μονο αμα παιζεις games και η μνήμη που τρώει πόση είναι περίπου ? Αν αγοράσω μια κάρτα θα απενεργοποιηθεί μόνη τις η onboard ??
billst21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 και η μνήμη που τρώει πόση είναι περίπου ? Αν αγοράσω μια κάρτα θα απενεργοποιηθεί μόνη τις η onboard ?? ναι.
konstantinos77 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Για σας παιδιά, Θα ήθελα να σας ρωτήσω, αν τα onboard γραφικά του i7 2700K επεξεργαστή τρώνε μνήμη απο το σύστημα μας ή όχι ? Αν τρώνε από το σύστημα μας αυτό νομίζω πως δεν είναι καλό έτσι? Άρα πρέπει να πάρουμε και μια κάρτα γραφικών ??? Toν 2700Κ που τον βρηκες γιατι στο πλαισιο ολο μου λενε οτι δεν εχει ερθει ακομα
tex439 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Toν 2700Κ που τον βρηκες γιατι στο πλαισιο ολο μου λενε οτι δεν εχει ερθει ακομα Από Κύπρο είμαι και το κατάστημα τον έχει κάνει παραγγελία από Γερμανία από όσο μου είπε.
Bigi444444 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δε νομίζω αυτόματα να απενεργοποιείται.Λογικά θα υπάρχει επιλογή στο bios με την οποία θα επιλέγεις ποιό υποσύστημα γραφικών θα ξεκινάει.Τουλάχιστον σε όσα συστήματα amd είχα ενσωματωμένα γραφικά έτσι γινόταν και δε βλέπω κάποιο λογικό λόγο που να ισχύει κάτι διαφορετικό εδώ.Όπως και να έχει πάντως δεν είναι κάτι τραγικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα