memax Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα. Εχω ενα λαπτοπ με windows vista και θελω να τρεξω μια εφαρμογη απο το πανεπιστημιο η οποια τρεχει μονο σε xp μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ με ενα virtual pc γι αυτο το θεμα γιατι δεν καταλαβαινω ποια εκδοση χρειαζομαι απο τις αναζητησεις που εκανα Ευχαριστω
Thekillergreece Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα. Εχω ενα λαπτοπ με windows vista και θελω να τρεξω μια εφαρμογη απο το πανεπιστημιο η οποια τρεχει μονο σε xp μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ με ενα virtual pc γι αυτο το θεμα γιατι δεν καταλαβαινω ποια εκδοση χρειαζομαι απο τις αναζητησεις που εκανα Ευχαριστω VIRTUAL PC?Κανε search το Oracle VM VIrtualBox ειναι full τζαμπα!
disqualified Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 virtual box. Υπαρχουν και θεματα εδω στο Insomnia για να βοηθηθεις
memax Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 VIRTUAL PC?Κανε search το Oracle VM VIrtualBox ειναι full τζαμπα! αυτο ειναι αυτο που θελω? xp δηλαδη
disqualified Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 αυτο ειναι αυτο που θελω? xp δηλαδη Μπορεις να τρεξεις εικονικα όποιο λειτουργικό θέλεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα