koslibpro Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Ακου κατεβασε απο τον υπολογιστη σου το .apk αρχειο και περασε το στο κινιτο στον φακελο downloads.επειτα πηγαινε στο κινιτο σου στο μενου εκει που λεει ληψεις.λογικα θα σου το εμφανισει.εγκατεστησε το ετσι λοιπον.
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Φιλε δέν με αφήνει...ζητάει το κωδηκο του θειου μου...τον οποίο δέν έχω Σου ζητα κωδικο για να μπει σε wifi?
Fuel7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μου ζηταει κωδηκο για να συνεχισει το ινσταλλασον του αππλικασον
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Πρωτη φορα διαβαζω κατι τετοιο. Περιεργο. Ας πει και καποιος αλλος γνωμη.
Fuel7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Τελικά τα κατάφερα με μια άλλη ιστοσελιδα που με έκανε μπαιπάς. Any explorer και εκανα τήν δουλεια μου!
Fuel7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Ναι φίλε μου.το ένα έφερε το άλλο!Ευχάριστώ πάντως που προσφέρθηκες να με βοηθήσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα