Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Θέλω τα φώτα σάς!Έχω ένα X8, το οποίο δέν είναι δικό μου.Το κινητό άνηκει στον θείο μου, ο οποίος δυστηχώς απεβίωσε.Μέσα στο τηλέφωνο, υπάρχουν όλες οι επαφές του.

Επειδή το τηλέφωνο θα το πάρει άλλος, θέλω να βγάλω όλες τις επαφές του, μέσα απο το τηλέφωνο και να κάνω επαναφορα στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις.

Το να γίνει επαναφορά στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις είναι το πλέον εύκολο!Το θέμα είναι οι επαφές.

Προσπάθήσα να κάνω export τις επαφές μέ το MyPhoneExplorer(τελευταία έκδοση) που υποστηρίζει και αντρόιντ.Δυστηχώς για κάποιο λόγο το προγράμμα δέν διαβάζει και αναγνωρίζει καθόλου το κινητο.Κάθε φορά που το βάζω στο usb και τρέχω το πρόγράμμα μου πετάει το error: Connection to phone could not be established.No device attached to usb. Επειδή χρειάζομαι τα τηλέφωνα,υπάρχει κανένας τρόπος να το κλανω να δουλέψει αυτό το προγραμματάκι ή υπάρχει και άλλος τρόπος , με άλλο προγράμμα,έτσι ώστε να κάνω τήν δουλειά μου, και να ξεμπερδεύω;;

Υπ'όψην ο θείος μου, είχεένεργοποιήσει το τηλέφωνο μέσω του google λογαριασμού του.Έχουμε to mail,αλλα δέν έχουμε το password. Παίζει ρόλο αυτό,στο γεγονός οτι το τηλέφωνο δέν συνδέεται με το MyPhoneExplorer;;;

Εάν μπορείτε να με βοηθήσετε,θα το εκτιμούσα πολύ!

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!

Δημοσ.

Δοκίμασες να συνδέσεις το κινητο με τον MyPhoneExplorer μέσω wifi,ή bluetooth; Σου βγάζει το ίδιο μήνυμα; Επίσης υποθέτω ότι έχεις εγκαταστήσει τον client από το μάρκετ στο κινητό, σωστά;

Τέλος, τις επαφές μπορείς να τις κάνεις export και μεσα απο το μενού των επαφών σε μορφή vcf αλλά για να τις δείς θα πρέπει να τις βάλεις σε κάποιο άλλο κινητο. Δηλαδή δεν μπορείς να τις έχεις σε λίστα πχ excel, όπως με το myphoneexplorer.

android.png

Δημοσ.

Καλησπερα φίλε μου!

Οχψι δεν προσπαθησα απο bluetooth wifi,δέν έχω κανει install το client απο το μαρκετ.απλα εκανα συνδεση μονο μεσο καλωδιου.και αυτο μου κανει το error στη συνδεση.

Προσπαθω να βάλω το δικο μου googlε account,και δέν προχωρα στήν διασυνδεση.

Δημοσ.

Μα αν δεν κάνεις εγκατάσταση τον client από το μάρκετ δεν πρόκειται να παίξει το MyPhoneExplorer! Εγκατάστησέ το και κάνε τη δουλειά σου, και μην παιδεύεσαι με τίποτε άλλο. Μόλις το εγκαταστήσεις άνοιξε το wifi στο κινητό, κάνε εκκίνηση τον client και μετά άνοιξε το πρόγραμμα στον υπολογιστή, και λογικά θα το βρει αμέσως και θα κάνεις τη δουλειά σου σε δευτερόλεπτα.

android.png

Δημοσ.

Φίλε μου ξέρεις τι προβλημα έχω?Το τηλέφωνο το είχε ρετζιστράρει με τήν Google ο Θείος μου με τον δικό του Gmail account.Ο Θειος μου πέθανε, και δέν μπορώ να μπω με τον δικό του λογαριασμο.Προσπαθώ να βάλω τον δικό μου μέσα, και δέν τον παίρνει!το δοκίμασα στο δικό μου wifi σε ενός φιλου το wifi, και για κάποιο λόγο μου δείχνει το μνύνημα,οτι δεν ειναι δυνατη η δημιουργια αξιοπιστης συνδεσης δεδομενων σε αυτον το διακομιστη.

Τι σκατα παιζει δέν βγάζω άκρη!εχει αρχισει και μου δινει στα νευρα!!!

Δημοσ.

Οκ κατάλαβα. Κοίταξε, αν περιμένεις μέχρι το απόγευμα θα σου στείλω το apk της εφαρμογής MyPhoneExplorer για να το εγκαταστήσεις απευθείας, χωρίς να χρειαστεί να μπεις στο μάρκετ. Απλά θα το μεταφέρεις στο τηλέφωνο όπως οποιοδήποτε άλλο αρχείο και θα το τρέξεις. Μετά θα κάνεις τη δουλειά σου κανονικά.

android.png

Δημοσ.

Ok φιλε μου!και βεβαια μπορώ να περιμένω, δεν υπάρχει προβλημα.ΝΑ υποθέσω οτι γίνεται drag and drop στην μνήμη και το τρέχω μετα εγω απο το κινητο.σωστα;

Δημοσ.

Έτσι ακριβώς, βάλ'το κάπου μέσα στην εσωτερική μνήμη και τρέξε το με διπλό πάτημα. Μόλις γυρίσω από τη δουλειά θα το κοιτάξω.

Ελπίζω να έχει κάποιον file explorer το κινητό για να μπορεις να δείς το αρχείο.

android.png

Δημοσ.

Καλησπερα φιλε!Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου!Λοιπον βρήκα και κατέβασα το απκ.απο το δυκτιο, και το πέταξα μεσα στην καρτα μνήμης.Για καποιο λόγο δεν βρήσκω τον εξπλορερ να βρω και να τρεξω την εφαρμογη.

Δέν βλέπω κάποιο File explorer όμως!

Δημοσ.

Δεν βλεπεις file explorer επειδη το android δεν εχει καποιον default.επομενως,πρεπει να κατεβασεις και παλι καποιο η απο το market η αποπου μπορεσεις..

Eνας καλος που σου προτινω εγω ειναι ο ES file explorer

android.png

Δημοσ.

To θέμα είναι πώς το κάνω ινσταλλ απο τήν στιγμη που δέν έχω πορόσβαση στο μάρκετ;;

Δημοσ.

Ανοιξε το wifi σου και πηγαινε στις ρυθμισεις.συνδεσου απο εκει στο δικτιο που θελεις καθως θα σου βγαλει μια λιστα με τα διαθεσιμα..

android.png

Δημοσ.

Φιλε μου το κινητο για καποιο λογο δεν συνδεεται με το μαρκετ.Δεν δεχεται να μπει!με τον γκογκλ λογαριασμο μου.Συν τοις αλλοις το κινιτο δεν ειναι δικο μου,ειναι του θειου μου ο οποιος ειχε βαλει το δικο του.δυστιχωσ ο θειος μου πεθανε και δεν ξερω το κωδικο του!προσπαθω ν μπω με το δικο μου και δεν με βαζει μεσα

• Moderators
Δημοσ.

Κανε αυτο που λεει ο koslibro και συνδεσου στο ιντερνετ. Απο κει ψαξε στο google για τον explorer σε apk. Θεωρητικα θα μπορεσεις να εγκαταστησεις το downloaded apk μεσω του browser.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...