Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι συνδρομητής αορίστου χρόνου στην Cosmote. Πριν από μία περίπου εβδομάδα, με πήραν τηλέφωνο από την Vodafone, κάνοντάς μου προσφορά, η οποία ήταν πιο συμφέρουσα. Αφού ζήτησα λίγο χρόνο για να το σκεφτώ και αφού έψαξα τις εναλλακτικές λύσεις, αποφάσισα να προχωρίσω με την πρόταση της Vodafone. Την επομένη λοιπόν συμφώνησα να έρθει από το σπίτι συνεργάτης της εταιρείας με την αίτηση συνδρομής και την καινούρια κάρτα. Αυτό και έγινε, συγκεκριμένα την Παρασκευή που μας πέρασε. Αφού υπέγραψα, παρέλαβα την κάρτα και με ενημέρωσαν ότι σε μία περίπου εβδομάδα θα γινόταν η μεταφορά. Σήμερα επικοινώνησε μαζί μου εκπρόσωπος της Cosmote, κάνοντάς μου ακόμα καλύτερη προσφορά από της Vodafone (απ' ότι κατάλαβα, παίρνει πλέον πολύ παζάρι η διαδικασία) και ενημερώνοντάς με ότι μπορώ να την αποδεχτώ και τηλεφωνικά. Ενημέρωσα βέβαια ότι έχω ήδη υπογράψει την αίτηση της Vodafone. Η απάντηση ήταν ότι αυτό που κάνει η Vodafone δεν είναι νόμιμο και ότι σε κάθε περίπτωση μπορώ να ακυρώσω την αίτηση τηλεφωνικά στο 13894 (τηλέφωνο της Vodafone). Αφού είχα αυτή τη διαβεβαίωση, προχώρησα στην ανανέωση του συμβολαίου μου με την Cosmote. Πρέπει να σας πω ότι όσο γράφω αυτές τις γραμμές, δέχτηκα SMS από την Cosmote που με καλοσωρίζει στο νέο πρόγραμμα. Η επόμενη κίνησή μου ήταν να πάρω τηλέφωνο τη Vodafone και να ζητήσω την ακύρωση της αίτησής μου. Η απάντηση ήταν ότι έχω υπογράψει και ότι αν θέλω να ακυρώσω την αίτηση, θα πρέπει να το κάνω αφού ενεργοποιήσω τη νέα κάρτα που μου έχουν στείλει. Αυτό μού φαίνεται λίγο ύποπτο, αφού το συμβόλαιο λέει ότι η ισχύς της σύμβασης ξεκινάει από την ενεργοποίηση των υπηρεσιών. Υπάρχει κανείς που μπορεί να με συμβουλέψει τι μπορώ να κάνω, αφού πλέον επέλεξα να συνεχίσω με Cosmote; Να αφήσω τα πράγματα όπως έχουν ή να επιδιώξω με κάποιον τρόπο την ακύρωση της αίτησης προς τη Vodafone;

Δημοσ.

πηγαινε σε ενα καταστημα βοντα να κανεις ακυρωση φορητοτητας και περιμενε να δεις τι θα γινει με τους λογαρισμους.

αλλα λογικα εφοσον εχεις ενεργοποιημενη καρτα οτε στο νουμερο σου, η οτε εχει απορριψει το αιτημα φορητοτητας στην βοντα κι ετσι κλαιν.

θα δεις και απο που θα σου ερθει ο λογαριασμος

Δημοσ.

πηγαινε σε ενα καταστημα βοντα να κανεις ακυρωση φορητοτητας και περιμενε να δεις τι θα γινει με τους λογαρισμους.

αλλα λογικα εφοσον εχεις ενεργοποιημενη καρτα οτε στο νουμερο σου, η οτε εχει απορριψει το αιτημα φορητοτητας στην βοντα κι ετσι κλαιν.

θα δεις και απο που θα σου ερθει ο λογαριασμος

Αυτά σκέφτομαι κι εγώ. Ήδη έστειλα με φαξ αίτηση ακύρωσης με την ταυτότητά μου προς τη Vodafone, με κοινοποίηση στην ΕΕΤΤ. Πάντως γίνεται χαμός με τις εταιρείες. Είναι απίστευτο πώς κατέβαζε το πάγιο η Cosmote, όταν τους έλεγα τι μου προσέφεραν στη Vodafone. Κι όλα αυτά χωρίς καμμία διάθεση από μέρους μου για τέτοιου είδους παζαρέματα. Τελικά, μάλλον σε καλό θα μου βγει...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τελικά, πήρα Q!

:D Και πολύ καλά έκανες. Με τη διαφορά που θα δεις στις χρεώσεις δεν πρόκειται να γυρίσεις ποτέ πίσω.

Δημοσ.

:D Και πολύ καλά έκανες. Με τη διαφορά που θα δεις στις χρεώσεις δεν πρόκειται να γυρίσεις ποτέ πίσω.

Ακριβώς! Ας ελπίσουμε μόνο να μείνει ως έχει ο τιμοκατάλογος...

Δημοσ.

σε τι προγραμματα οσοι ησασταν κοσμοτε και τι προσφορα σας εκαναν?

Ήμουν στο 60' προνομιακό της Cosmote (60 λεπτά δωρεάν, 19€ πάγιο) και μου έκαναν προσφορά από Vodafone για 120' δωρεάν με 23€ πάγιο και 3 πάγια δωρεάν.

Δεν ήταν καμμιά φοβερή προσφορά, επειδή δεν έκανα και φοβερούς λογαριασμούς...

Με το profile χρήσης που έχω (δεν ξεπερνώ τα 60'+ 5 SMS/μήνα) η καρτοκινητή της Q είναι ό,τι καλλίτερο. Έπρεπε να το είχα ψάξει νωρίτερα.

Δημοσ.

Εμενα με πηρε μια κα.Νακου και μου προσφερε 3.5 παγια δωρεαν για voda 45.θελω να φυγω απο cosmo,καθωτι το σημα της ειναι καργα αναξιοπιστο ειδικα στο σπιτι μου,αλλα οι περισσοτεροι εχουν cosmo.Πληρωνω 30€ αλλα για αυτα που λαμβανω θα θεωρουσα δικαιη τιμη το 25αρι.Δεν ειμαι ευχαριστημενος αλλα δεν ξερω τι να κανω.

Ασχετο.Κολλητος μου επειδη τον απελυσαν,αρχισε να ψαχνεται να περιορισει τα κοστη (ενοικιο,τηλ κτλ) και ετσι πηγε σε καταστημα της cosmo και τους εξηγησε τι παιζει και μετα απο καμια ωρα τον πηραν τηλ απο τα κεντρικα και τον αφησαν στο ιδιο προγραμμα αλλα του εκοψαν ενα 10αρικο.Καποιοι θα το πουν ξεφτιλα,αλλα οι καταστασεις χρειαζονται μετρα.Γνωριζετε εσεις κατι τετοιο?Εχετε κανεναν δικο σας που καταφερε κατι τετοιο??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το θεμα του σηματος στο σπιτι σου, μπορεις να παρεις το "cosmote τελειο σημα " και να εχεις αριστη ληψη στο σπιτι σου αν εχεις dsl.

Για το θεμα της εκπτωσης , δες εδω τι μπορεις να κανεις αυτον τον καιρο στην κοσμοτε:

http://www.insomnia.gr/topic/431854-%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%b1%ce%b9%ce%bf%cf%85/page__view__findpost__p__4487758

http://www.insomnia.gr/topic/431854-%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%b1%ce%b9%ce%bf%cf%85/page__view__findpost__p__4495664

Σε εμενα για να μην φυγω, μου εδωσαν εκπτωση 10€ σε καθε γραμμη που ειχα ανω των 35€.

Δες εδω αναλυτικα:

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=4498104#post4498104

Επεξ/σία από haHa
  • Super Moderators
Δημοσ.

Για το θεμα του σηματος στο σπιτι σου, μπορεις να παρεις το "cosmote τελειο σημα " και να εχεις αριστη ληψη στο σπιτι σου αν εχεις dsl.

Άσχετο, το αντίστοιχο της Vodafone έχει συνδρομή? Γιατί ξαφνικά στο σπίτι ψάχνω το σήμα με το σταγονόμετρο...

Δημοσ.

Άσχετο, το αντίστοιχο της Vodafone έχει συνδρομή? Γιατί ξαφνικά στο σπίτι ψάχνω το σήμα με το σταγονόμετρο...

Οχι , ουτε της vodafone ουτε της cosmote εχουν συνδρομη.

Κοστιζει επισημα 90€(και στις 2 εταιριες ) για να το αγορασεις , αλλα στους περισσοτερους συνδρομητες που εχουν προβλημα με σημα το δινουν δωρεαν.

Δημοσ.

Οχι , ουτε της vodafone ουτε της cosmote εχουν συνδρομη.

Κοστιζει επισημα 90€(και στις 2 εταιριες ) για να το αγορασεις , αλλα στους περισσοτερους συνδρομητες που εχουν προβλημα με σημα το δινουν δωρεαν.

Παίζει ρόλο τι ISP έχεις; Πρέπει να υπάρχει αποδεδειγμένα πρόβλημα στην περιοχή; Υπάρχει κανα link (για Vodafone) για να μη σε ζαλίζω;

Δημοσ.

Απο οσο γνωριζω δεν υπαρχει περιορισμος για τον isp.

Επισης δεν χρειαζεται να υπαρχει προβλημα αποδεδειγμενα στην περιοχη, ετσι κι αλλιως μπορει μονο το δικο σου σπιτι να εχει προβλημα.

cosmote τελειο σημα

Vodafone Full Σήμα

Δινοντας στους πελατες μια τετοια συσκευη , τους δινει τη δυνατοτητα να κανουν τηλεφωνα εκει που δεν μπορουσαν σωστα/καλα/απροβληματιστα , αρα να κανουν περισσοτερα τηλεφωνα/καταναλωση/μεγαλυτερους λογαριασμους, για αυτο συχνα το δινουν δωρεαν.

Επισης το κακο σημα στο σπιτι του πελατη ειναι ενας απο τους βασικους λογους φορητοτητας, οποτε οι εταιριες δεν θελουν να χασουν τελειως τον πελατη(και τα 20+€/μηνα που μπορει να δινει) και του δινουν δωρεαν την συσκευη.

Υ.Γ.: Ειναι μονο για 3g συσκευες, δηλαδη η συσκευη αυτη (femtocell) εκπεμπει μονο 3g σημα. Aν εχετε 2g συσκευη, τοτε δεν θα πιανει σημα απο αυτην την συσκευη , οπτοε το προβλημα με το σημα θα παραμενει.

Μπορειτε να δηλωσετε αρκετα νουμερα για να πιανουν απο αυτην την συσκευη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...