Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

LOL Εντάξει, πριν κανα δίωρο προετοιμασα ήδη ότι κάτι θ'αγοραστεί στα σίγουρα, απ'ότι φαίνεται.

Απλά θέλω να είμαι 100% σίγουρη και δεν το νιώθω ακόμη απόλυτα το κατοστάρι γμτ :P . Ελπίζω να φάει καμιά αναλαμπή κάποια στιγμή, να πάρει μπρος έστω ακόμη μια φορά, μήπως κάνω και τ'άλλα τεστ που λες γιατί οι μνημες δεν μπορούν να μπουνε στο δικό μου. :/

Δημοσ.

s775 κατοσταρα; Ούτε καν!!

Μεταχειρισμένο φυσικά!

Ρε συ μήπως παίζει πρόβλημα με το on/off του tower; Μιας και έχουν γίνει όλα δε δοκιμάζεις εκκίνηση με κατσαβίδι; Βραχυκυκλώνεις τα pins του power switch.

(Ήθελα να το γράψω απο το πρώτο post αλλά δεν κρατιέμαι, τι καρναβάλι motherboard είναι αυτή :P )

Δημοσ.

Χαχα όντως, μεσ'την τρελή χαρά είναι με τα χρώματα. =P

Το "100στάρι" δεν πήγαινε στην τιμή, εννοείται! Όταν φτάσουμε εκεί, θα ανοίξω θρεντ για προτάσεις. Η αλήθεια είναι πάντως, ότι για μητρική δεν τρελαίνομαι στην ιδέα μεταχειρισμένης. Ίδωμεν. Συνέχεια αύριο, διότι δεν βλέπω μπροστά μου πλέον LOL

Δημοσ.

Δεν ασχολήθηκα ακόμη σήμερα, προσπαθώ να τελειώσω μια δουλίτσα που είχα αφήσει στα μισά για να το πιάσω αργότερα, ελπίζω σε κανα 2ωρο :/

Κάνε μου όμως λίγο πιο συγκεκριμένο το κόλπο με το βραχυκύκλωμα των pins (κάπου πρέπει να είχα δει βίντεο, χμμ), γιατί δεν το 'χω ξανακάνει, μην βγω με περμανάντ κι έχει περάσει η δεκαετία των '80s lol

Δημοσ.

Εκεί που είναι το καλώδιο που έρχεται απο το power switch είναι 2 pins. Βγάλτο και ακούμπησέ τα με ένα κατσαβιδάκι ταυτόχρονα και δες αν ανάβει κανονικά. Δε βαράει τάση εκεί οπότε δεν έχει κομμωτήριο σήμερα.

Δημοσ.

Le sigh.

•  
  • Οι μνήμες πέρασαν το memtest. Η κάθε μια μόνη της σε όλα τα σλοτς από 1 pass.
    - ΥΓ. έχω μια μικρη υποψία ότι το πρόβλημα είναι αισθητά μικρότερο όταν επάνω είναι μόνο μια ραμ. Αν ισχύει τι δηλώνει αυτό?
    Τα σλοτς είναι 1-1-1/ 2-2-2, οι μνημες είναι τοποθετημένες στα κίτρινα.
  • Καπάκι μετά, είδα Θερμοκρασίες cpu > CoreTemp: 39 / Βios: system: 37, Cpu:29
    - Για Stress test ποιο πρόγραμμα θεωρείται καλύτερο, γιατί βλέπω διάφορα. Η διαδικασία τι κινδυνους εμπεριέχει (μην κάψω τίποτα από κει που είναι οκ =P)
  • Α, κι επειδη μάλλον έχω κάψει κάποια εγκεφαλικά κύτταρα =P, ξέχασα: το powerbutton είναι φωτιζόμενο με led το οπoίο φαίνεται μια χαρά, οπότε υπάρχει λόγος τελικά για το τεστ?

Δημοσ.

Οι μνήμες είναι σωστά τοποθοτημένες όπως τις έχεις σε dual channel.

Για το power button σκέφτηκα μην είναι βλαμμένο και προκαλεί αυτή τη σειρά των restarts.

Για stress υπάρχει το intel burn test (ΜΗΝ το κάνεις) το prime 95 και το occt. Αυτά ξέρω τουλάχιστον. Αν τελικά τρέξεις κάποιο έχε ανοιχτο monitoring για θερμοκρασίες, αν δεις οτι ανεβαίνουν επικίνδυνα σταμάτησέ το.

Δε βγαίνει άκρη και δε βλέπω να εκφέρει κανείς άλλος γνώμη :P

Δημοσ.

Εβαλα το occt. Μέχρι το μισάωρο ήταν κοντα στους 45 βαθμούς. Το άφησα λίγο χωρίς να το ελέγχω κι έσβησε.

Κοιτωντας μετά τις report εικόνες, χτυπησε 80+ στο 45λεπτο/full load της cpu, εξου κι έκλεισε (το έχει ως ρυθμιση το occt να κλείνει αν φτάσει στο 85).

Αλλά εντάξει, δεν κάηκε τίποτα =P Τo θέμα είναι δεν ξέρω αν αυτό δηλώνει απαραίτητα κάτι για το συγκεκριμένο πρόβλημα των επανεκκινήσεων. Νομίζω πλέον ότι αν δεν μπει άλλη μητρική να δω όντως αν διορθωθεί κάτι, δεν μπορώ προσωπικά να βγάλω περαιτέρω άκρη.

Anyway, Σαράντη σ΄ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια που έδωσες :)

Δημοσ.

Αυτό έλειπε, να μην ήταν! Με σκάλωσε τόσο πολύ το συγκεκριμένο pc που επόμενη κίνηση troubleshooting θα ήταν να μου το στείλεις :P Τέλος καλό λοιπόν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...