Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σκέφτομαι να κάνω μια μικρή αναβάθμιση στο pc μου αλλά εχω ένα ¨¨πρόβλημᨨ..το τροφοδοτικό μου πετάει από κάτω τον αέρα και μεσα στο κουτί μου ειναι τοποθετημένο στο πάνω μέρος..μεχρι στιγμης δν ειχα προβλημα..επειδη ομως ολες οι mobo που βλεπω εχουν τη θεση του επεξεργαστη απο αριστερα και με βαση το κουτι π εχω τωρα θα πεφτει ολος ο ζεστος αερας του τροφοδοτικου πανω στον επεξεργαστη..λετε να υπαρχει προβλημα ?θα πρεπει να αλλαξω tower?η η ψυξτρα του επεξεργαστη και τα ανεμιστηρακια ειναι αρκετα ...?!

Δημοσ.

Πρωτη φορα ακουω το ανεμιστηρι του τροφοδοτικου να πεταει στο κουτι αερα...Τα ανεμιστηρια των τροφοδοτικων, ρουφαν αερα μεσα απο τον υπολογιστη και ριχνουν αερα στα εξαρτηματα του τροφοδοτικου...Και αν εχουν ανεμιστηρι για εξαγωγη αερα, αυτο θα ειναι στο πισω μερος. . .

Οπως και να εχει, και μιας και δεν παιρνω ορκο, πες μας το πληρες μοντελο του τροφοδοτικου σου...

Δημοσ.

Καλησπέρα σκέφτομαι να κάνω μια μικρή αναβάθμιση στο pc μου αλλά εχω ένα ¨¨πρόβλημᨨ..το τροφοδοτικό μου πετάει από κάτω τον αέρα και μεσα στο κουτί μου ειναι τοποθετημένο στο πάνω μέρος..μεχρι στιγμης δν ειχα προβλημα..επειδη ομως ολες οι mobo που βλεπω εχουν τη θεση του επεξεργαστη απο αριστερα και με βαση το κουτι π εχω τωρα θα πεφτει ολος ο ζεστος αερας του τροφοδοτικου πανω στον επεξεργαστη..λετε να υπαρχει προβλημα ?θα πρεπει να αλλαξω tower?η η ψυξτρα του επεξεργαστη και τα ανεμιστηρακια ειναι αρκετα ...?!

Καλησπέρα,αν μπόρείς δώσε κάποιο link απο φώτο από το κουτί σ να το δούμε γενικά αν αξίζει...

>για να κερδίζουμε χρόνο συμπλήρωσε τη φόρμα αναβάθμισης του forum ..

Δημοσ.

thermaltake toughpower 600watt.μου το ειπε καποιος γνωστος που ασχολειται μ αυτα γ αυτο κολλησα κ εγω λιγο αλλα αν μ λες οτι δν παιζει προβλημα θα προχωρησω στις αγορες μου ;)

Δημοσ.

Φιλε το τροοδοτικο σου το εψαξα, και ειδα πως οπως ολα τα τροφοδοτικα ο ανεμιστηρας φυσαει προς τα σωθικα του τροφοδοτικου...[Ειπα και εγω!]

Οποτε ξεχνα το ανεμιστηρι, και προχωρα στις αγορες σου...

Δημοσ.

επειδή τα κουτιά εxοuν αλλάξει και πλέον το PSU πάει στο κάτω μέρος και με γρίλιες εξαερισμού στο πάτωμά του κοuτιοu έτσι εxοuν αλλάξει και τα τροφοδοτικά με τον ανεμιστήρα πλέον στην μεγάλη διάστασή τοu PSU και οxι στην μικρή και να κοιτάει προς τα πίσω

Είναι λάθος να βάλεις ένα καινούργιο PSU σχεδιασμένο να μπαίνει στο κάτω μέρος τοu κοuτιοu σε ένα παλιό κουτί που την θέσει τοu PSU την εxει πανω έτσι φυσάς ζεστό αέρα στην CPU

Δημοσ.

Συμφωνα με το μοντελο που ειπε ομως, το τροφοδοτικο ειναι αυτο: http://elitebastards.com/pic.php?picid=hanners/thermaltake/toughpower600/psu_fan.jpg

Ο ανεμιστηρας φυσαει τα σωθικα του τροφοδοτικου, ρουφωντας αερα απο εξω...Οποτε αν το βαλει ψηλα στο κουτι του, τα σωθικα του τροφοδοτικου ειναι που θα ζεσταθουν μιας και θα ρουφαν αερα απο τον επεξεργαστη! ! !

Δημοσ.

Οποτε αν το βαλει ψηλα στο κουτι του, τα σωθικα του τροφοδοτικου ειναι που θα ζεσταθουν μιας και θα ρουφαν αερα απο τον επεξεργαστη! ! !

Ακριβώς,άρα δεν χρειάζεται να αλλάξει ο getwinner κάτι.

Δημοσ.

Φίλε biomecanoid έχω την αίσθηση ότι κάπου έχεις μπερδευτεί.

H σωστή θέση του PSU με ανεμιστήρα στην μεγάλη διάστασή ειναι στο κάτω μέρος του κοuτιοu γιατι αλλιώς η φυσά την CPU η ρουφά το ίδιο ζεστό αέρα από την CPU . Συνήθως ρουφά το ίδιο ζεστό αέρα από την CPU καθως ανεβαινει ο ζεστος αερας προς την οροφη του κουτοιυ. Άμα βιδώνει και αναδοπα το PSU δηλαδή με τον ανεμιστήρα απο πανω μπορείς να το βάλεις έτσι για να μην ειναι στην ροη τοu αερα η CPU

Δημοσ.

H σωστή θέση του PSU με ανεμιστήρα στην μεγάλη διάστασή ειναι στο κάτω μέρος του κοuτιοu γιατι αλλιώς η φυσά την CPU η ρουφά το ίδιο ζεστό αέρα από την CPU . Συνήθως ρουφά το ίδιο ζεστό αέρα από την CPU . Άμα βιδώνει και αναδοπα το PSU δηλαδή με τον ανεμιστήρα απο πανω μπορείς να το βάλεις έτσι για να μην ειναι στην ροη τοu αερα η CPU

Ναι αλλα αν δεν εχει τρυπες στην οροφη το κουτι, απο που θα ρουφαει το τροφοδοτικο; Εστω 3-4 εκατοστα τα εχει αναγκη για να ρουφαει . . .

Δημοσ.

Aυτό πρέπει να εκτιμηθεί ανάλογα με το κουτί άμα έχει χωρο για να αναπνέει ο ανεμιστήρας το βαζει με τον ανεμιστήρα από πάνω άμα δεν έχει το αφήνει αναγκαστικά όπως είναι

Δημοσ.

Μα το ειπε και ο Γεωργιος απο τον Βολο να μας στειλει ενα Link, ή το μοντελο του κουτιου του, ωστε να το δουμε και εμεις...

Δημοσ.

αν πιστευετε οτι υπαρχει μεγαλο προβλημα παιρνω αλλο κουτι.αλλα αν δν υπαρχει προβλημα ποιος ο λογος να παρω?και ρε παιδια δν τραβαει πολυ αερα ..και ο επεξεργαστης θα εχει και την ψυκτρα του δν νομιζω να υπαρχει μεγαλο προβλημα.το στελνω αμεσως.

post-199633-0-23699400-1320846812_thumb.jpgpost-199633-0-13463200-1320846787_thumb.jpgpost-199633-0-46775100-1320846800_thumb.jpg

της thermaltake ειναι αλλα δν ξερω ποιο μοντελο ακριβως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...