Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας,

θέλω να δημιουργήσω ένα website που θα ασχολείται με συγκεκριμένο αντικείμενο και είπα να απευθυνθώ και εδώ στο insomnia που έχει χιλιάδες μέλη και ίσως και επαγγελματίες του είδους που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με ένα τέτοιο έργο.Έχω φυσικά μιλήσει και με εταιρίες αλλά πολλές ειναι κυριολεκτικά ερασιτεχνικές ή θέλουν να φτιάξουν κάτι στα γρήγορα και να ξεπετάξουν τον πελάτη.Παρακαλώ αν έχετε να μυ συστήσετε 2-3 επαγγελματικές εταιρίες που ασχολούνται με τους πελάτες και με αυτά που τους ζητάνε.Φυσικά αν κάποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει και pm για λεπτομέρειες.

Δημοσ.

Όντως η atcom είναι πολύ καλή επιλογή, αν και ακριβή από όσο ξέρω. Ρίξε και μια ματιά στη netstudio.gr, έχει κάνει πολύ καλές δουλειές και είναι η μόνη στην Ελλάδα με τριπλή πιστοποίηση από τη Google.

Δημοσ.

Πες μου τι ακριβώς θες να κάνεις αν μπορώ κ είναι στο χρόνο μου καλός διαφορετικά σου δίνω εταιρεία ΆΡΙΣΤΗ και οικονομική ...

Δημοσ.

@apollonasrodos

Δεν ξέρω τι επίπεδο έχεις πάνω στην κατασκευή ιστοσελίδων, αλλά ίσως τα παρακάτω εκπαιδευτικά βίντεο να σε βοηθήσουν εάν θέλεις να φτιάξεις ένα blog ή μία ιστοσελίδα:

Εγκατάσταση Wordpress

Δημιουργία Σελίδων, Δημοσιεύσεων και Χρηστών

Wordpress Widgets

Themes & settings

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...