Madragoras Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Καλημερα insomniacs! Τη Δευτερα αγορασα ενα Samsung Galaxy S2...το κινητο ειναι απιστευτο, η διαφορα με το 3GS που ειχα παλια ειναι τεραστια, και δεν υπαρχουν οι περιορισμοι της Apple...μαγεια... Τελωσπαντων, εκανα ενα μικρο search στο google για να βρω εναν emulator για το Game boy Advanced....για android...Με τα πολλα κατεληξα στο οτι το καλητερο προγραμα ειναι το gameboid , το οποιο δεν ειναι πλεον διαθεσιμο στο market... Και κατεβασα και ορισμενα roms απο το coolrom. Ακολουθησα την εξης διαδικασια: -Περασα το Appinstaller στο κινητο -Συνδεσα τη συσκευη με τον υπολογιστη και περασα ολα τα αρχεια (gameboid file, gba bios, roms) στη καρτα μνημης -Μεσω του appinstall εκανα εγκατασταση του gameboid ( εχοντας περασει απο πριν και AVG antivirus για παν ενδεχομενο) -Ανοιξα το gameboid και εντοπισα τα bios -Και τωρα ερχεται το προβλημα.....παω να φορτωσω καποια roms ( πχ. Pokemon emerald, που απ οτι διαβασα λειτουργει πιο συχνα απ ολες τις αλλες για καποιο λογο...) , αλλα.....δεν μου τις φορτωνει....αντιθετως, βγαζει μαυρη οθονη και με ξαναγυρναει στο μενου με τα roms.... Θα ηθελα λιγη βοηθεια με αυτο, αν το εχετε δοκιμασει κ ειχατε το ιδιο προβλημα κτλ...ευχαριστω. ++EDIT++ Ξεχασα να αναφερω πως ειχα επιλεξει και την εγκατασταση open sourse apps απο το μενου...αλλιως η συσκευη δεν σ αφηνει να τα περασεις.... Επισης , το ιδιο προβλημα ειχα και με μια app του android market , τη Mojo GBA lite....δεν φορτωνει τα roms... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Για δοκιμασε με αλλο rom, συγκεκριμενα το Bubble Bobble που εχω κι εγω και λειτουργει αψογα. Ισως ειναι θεμα παιχνιδιου. Επισης κανε μια τροποποιηση και σβησε τα links γιατι δεν νομιζω πως ειναι 100% νομιμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dionpetrucci Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μάλλον η έκδοση φταίει...Και μένα η τελευταία που υπαρχει στο νετ δε μου έτρεχε τίποτα, οπως και στο MojoGBA..Δοκίμασε την 2.4.7.. Ως τώρα μου παίζει ότι έχω βάλει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα