nikos66 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Θέλω να αγοράσω ένα netbook και θα ήθελα λίγη βοήθεια σε κάποιες απορίες μου. Καταρχήν, η βασική χρήση του netbook θα είναι «ηλεκτρονική γραφομηχανή», απλά δηλαδή θα γράφω κείμενα στο word (στο libre, για την ακρίβεια). Δευτερεύουσα, θα είναι χρήση Ιντερνετ, να μπορεί να ανοίξει δηλαδή καμιά 10-15 καρτέλες στον chrome και να μην κολλάει. Τρίτη χρήση δεν νομίζω να υπάρχει - ίσως καμιά ταινιά ή λίγη μουσικούλα σε κάνα ταξίδι, μέχρι εκεί. Με ενδιαφέρει βέβαια η αυτονομία της μπαταρίας, η καλή οθόνη και γενικά η φορητότητά του. Είχα σταμπάρει αυτό το κλασικό της lenovo http://www.skroutz.gr/s/382812/Lenovo-IdeaPad-S100.html που ακούγεται πολύ και είχε συζητηθεί και σε ένα θέμα στις Προσφορές. Κουβεντιάζοντας όμως και διαβάζοντας δεξιά και αριστερά, μπήκα στον πειρασμό μήπως πρέπει να πάρω με διπύρηνο επεξεργαστή. Το κακό είναι ότι με διπύρηνους δεν βλέπω πολλά να κυκλοφορούν στην αγορά. Ενα της Asus και ένα της Acer βλέπω, γύρω στα 300 ευρώ, με τον N550. Αξίζουν τα περίπου 80 ευρώ παραπάνω για τον διπύρηνο (μέχρι 300 ευρώ μπορώ να φτάσω σχετικά εύκολα, για παραπάνω ζορίζομαι); Εχει νόημα με βάση τη χρήση για την οποία τον προορίζω; Και με δεδομένο ότι θεωρώ τη lenovo πολύ μεγαλύτερης εμπιστοσύνης από τις άλλες εταιρίες; Και κάτι ακόμη. Δεν καίγομαι να το αγοράσω αύριο. Μπορώ εύκολα να περιμένω μέχρι Γενάρη (τότε όμως θα πρέπει να γίνει η αγορά). Με συμφέρει να περιμένω; Πιστεύετε ότι θα έχω περισσότερες επιλογές τότε και καλύτερες τιμές;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα