gasper Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 μια ερωτηση για ebay παιδια. προσπαθω να ανεβασω ενα προιον σε ebay.com η ebay.uk για πωληση.αλλα το προβλημα παραμενει το ιδιο, με το που παω να βαλω τον τροπο αποστολης του προιοντος μου βγαζει σφαλμα. συνηθως επιλεγω αυτο Royal Airmail (small Packets) δηλαδη συνεχως μου λεει να αλαξω τον τροπο αποστολης του συγκεκριμενο προιοντος που θελω να πουλησω. καμια ιδεα? εχω μπερδευτει.εχει αλαξει κατι στο ebay? ποιος ειναι τελικα ο πιο συνηθες τροπος για να ανεβασεις ενα προιον απο ελλαδα για πωληση?
newtech Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 μια ερωτηση για ebay παιδια. προσπαθω να ανεβασω ενα προιον σε ebay.com η ebay.uk για πωληση.αλλα το προβλημα παραμενει το ιδιο, με το που παω να βαλω τον τροπο αποστολης του προιοντος μου βγαζει σφαλμα. συνηθως επιλεγω αυτο Royal Airmail (small Packets) δηλαδη συνεχως μου λεει να αλαξω τον τροπο αποστολης του συγκεκριμενο προιοντος που θελω να πουλησω. καμια ιδεα? εχω μπερδευτει.εχει αλαξει κατι στο ebay? ποιος ειναι τελικα ο πιο συνηθες τροπος για να ανεβασεις ενα προιον απο ελλαδα για πωληση? φιλε μυο δεν αξιζει να ανεβασεις προιον.. ειναι μεγαλα τα εξοδα!!!! www.ricardo.gr www.124sold.gr www.emarket.gr
gasper Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 γι αυτο ειναι και ολα πανακριβα τα προιοντα εκει?
newtech Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 γι αυτο ειναι και ολα πανακριβα τα προιοντα εκει? Που? Να πουλήσεις 1-2 πράγματα δεν αξίζει φίλε μου! Πληρώνεις προμήθεια πριν και μετά!
gasper Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δηλαδη πριν πουλησεις το προιον πληρωνεις? Δεν πανε καλα μου φενεται. παλιοτερα δεν ηταν ετσι νομιζω. τετοιες βλακειες κανουν τετοια επιτυχημενα site και επειτα χανουν τον κοσμο ολο . βλεπω θα καταστραφει το ebay σε λιγο καιρο.
cosmos000 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δηλαδη πριν πουλησεις το προιον πληρωνεις? Δεν πανε καλα μου φενεται. παλιοτερα δεν ηταν ετσι νομιζω. τετοιες βλακειες κανουν τετοια επιτυχημενα site και επειτα χανουν τον κοσμο ολο . βλεπω θα καταστραφει το ebay σε λιγο καιρο. Δεν βλέπεις καλά...γιατί δεν είναι έτσι τα πράγματα.Ειδικά η αγγελία με δημοπρασία είναι τελείως τζάμπα αν στο τέλος δεν πουλήσεις....
gasper Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Ενταξει αφου ειναι ετσι οπως το λες μπορεις να απαντησεις στο ερωτημα που εθεσα στην αρχη?
cosmos000 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δεν μου έχει τύχει το πρόβλημα που αναφέρεις,αλλά αν δοκιμάσεις να βάλεις άλλον τρόπο αποστολής και στο πάρει ,μπορείς να το αλλάξεις μετά μέσα απ την αγγελία.Αν συνεχίζει το πρόβλημα καλύτερα να πας στο help του ebay και εκεί θα σου δώσουν λύση σίγουρα.
newtech Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δεν βλέπεις καλά...γιατί δεν είναι έτσι τα πράγματα.Ειδικά η αγγελία με δημοπρασία είναι τελείως τζάμπα αν στο τέλος δεν πουλήσεις.... Nop.. πληρώνεις για το LISTING!
cosmos000 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Nop.. πληρώνεις για το LISTING! Nop και noup.... Δοκίμασε στο ιταλικό ebay να βάλεις δημοπρασία (το τονίζω δημοπρασία) και αν σου πάρει χρήματα αν δεν πουλήσεις κάτι θα ρθω να μου το φωνάξεις το "Nop " στο αυτί.Το έχει έτσι για πωλητές με δημοπρασία σχεδόν ένα χρόνο.Κ αν σε ξενίζει η δημοπρασία σιγά διαλέγεις τις λιγότερες μέρες και ξεκινάς απ την τιμή που θα το έδινες "αγορά αμέσως".
newtech Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Nop και noup.... Δοκίμασε στο ιταλικό ebay να βάλεις δημοπρασία (το τονίζω δημοπρασία) και αν σου πάρει χρήματα αν δεν πουλήσεις κάτι θα ρθω να μου το φωνάξεις το "Nop " στο αυτί.Το έχει έτσι για πωλητές με δημοπρασία σχεδόν ένα χρόνο.Κ αν σε ξενίζει η δημοπρασία σιγά διαλέγεις τις λιγότερες μέρες και ξεκινάς απ την τιμή που θα το έδινες "αγορά αμέσως". Ιταλικο δεν ξερω.. ΑΓΓΛΙΚΟ περνει! το εκανα κανονικά και το Listing το πληρωσα. (απλα σου επιτρεπει επανα-listing δωρεαν! το nop δεν το ειπα ειρωνικά αλλα σορρυ σε ξενα αυτια ποσο μαλλον αντρών δεν θα φωνάξω τιποτα! (υγ. πριν κανα μηνα πηγα να βαλω διμοπρασια) οπως και να εχει αφου πουλισεις φιλε μου μετα αυτο που θελεις για να ερθουμε ONTOPIC σιγουρα δεν σιμφερει. Ηθελα να ανεβασω φωτογραφικη μηχανη και μου εβγενε αντι για 400 που ηθελανα να αρχισω την διμοπρασια οτι θα επερνα καθαρα 320!
gasper Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 δηλαδη τελικα παιδια ποιον τροπο αποστολης να επιλεξω για να στειλω απο ελλαδα? (μιλαω για ebay.com η ebay.uk )γιατι οποοιον και να βαλω το αποριπτει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα