orlox Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Mε το κινητο σας στο www.getjar.com Κατευαστε και εγκαταστηστε το app Κλικ στο αστερακι και μετα στο Gold Τα apps εκει ειναι free (στο μαρκετ τα πληρωνεις) Μην ξεχασετε οτι πρεπει να εχετε ενεργοποιημένα τα sources εκτος market στα settings. Καθε μερα βαζουν ενα app και εχει αρκετα μεγαλη συλλογη ήδη. Καλη διασκέδαση μερικα apps Fruit Ninja Backbreaker Wave Launcher Beautiful widgets blow up Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Σε ευχαριστούμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Nice find, αλλα πως κατεβαζεις την εφαρμογη? Μου δινει επιλογες να κατεβασω εφαρμογες free, αλλα μονο μεσω του site.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 το application το κατεβασες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Ακυρο, το βρηκα, μου κολλαγε ο dolphin και δεν μου εδινε την επιλογη να κατεβασω το application. Ολα οκ τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα