karmen1983 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δεν είδα πιο πάνω ότι θες και οθόνη. Βιαζόμουνα κιόλας όταν σου απάντησα Σαν σύνθεση ναι είναι καλή. Τώρα το θέμα case είναι και προσωπικό γούστο του κάθενος Εγώ πχ θα έδινα μερικά παραπάνω να παώ σε αυτό http://www.skroutz.gr/s/345998/Corsair-Carbide-Series-400R.html?keyphrase=corsair+400r video http://www.youtube.com/watch?v=OCmnKpWB7ek Επίσης μπορείς να σκεφτείς και την 23άρα dell να γλυτώσεις ακόμα μερικά ευρώ. Οχι ότι δε τα αξίζει τα παραπάνω η 24άρα. Απλά μπορείς να χώσεις έναν ssd μέσα. Η διαφορά στο μηχάνημα θα είναι τεράστια.
minas93 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δεν είδα πιο πάνω ότι θες και οθόνη. Βιαζόμουνα κιόλας όταν σου απάντησα Σαν σύνθεση ναι είναι καλή. Τώρα το θέμα case είναι και προσωπικό γούστο του κάθενος Εγώ πχ θα έδινα μερικά παραπάνω να παώ σε αυτό http://www.skroutz.gr/s/345998/Corsair-Carbide-Series-400R.html?keyphrase=corsair+400r video http://www.youtube.com/watch?v=OCmnKpWB7ek Επίσης μπορείς να σκεφτείς και την 23άρα dell να γλυτώσεις ακόμα μερικά ευρώ. Οχι ότι δε τα αξίζει τα παραπάνω η 24άρα. Απλά μπορείς να χώσεις έναν ssd μέσα. Η διαφορά στο μηχάνημα θα είναι τεράστια. πιστευω οτι ο ssd ειναι μια αγορα που θα γινει ισως του χρονου..ειναι εξαιρετικα σημαντικο να ειναι εκει αποθηκευμενο το λειτουργικο?γιατι για τα παιχνιδια δεν με αφορα τα 10 δευτερα στο loading ουτε εχω καψα να ανοιγει το photoshop σε κλασματα...οποτε ειμαστε οκ?
karmen1983 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Την γνώμη μου στην είπα. Του χρόνου που θα τον πάρεις έλα να μου πεις εντυπώσεις από το σύστημά σου. Ναι καλή είναι η σύνθεσή σου
evagelou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 κριμα να μν πας στην μητρικη που σου ειπα.....ισως και ο i5 να ναι λιγο υπερβολη κ να βαζες καλυτερα ενα χ4 955 και θα γλιτωνες απο εκει 100 ευρω σχεδον που θα μπορουσες να τα διαθεσεις την διαφορα σε μητρικη και ssd....
minas93 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 κλεινοντας το τοπικ και συγγνωμη που δεν το ανεφερα νωριτερα αλλα επειδη το corsair case δεν μπορει να μπει στον προυπολογισμο ποιο θα διαλεγες απο τα δυο που σου προτεινα...α! και ο ssd που θα αγοραστει του χρονου θα μπορεσει ναα εγκατασταθει λογισμικο και να σβηστει απο τον αλλον συμβατο δισκο?!τελος!
rafail1994 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Λοιπόν εγώ αυτό που εχω να προτείνω πριν σου κάνω την σύνθεση είναι να αγοράσεις κατι αξιόλογο σε κουτι, τροφοδοτικό ,οθονη θα υπόλοιπα ότι χωραει στο μπατζετ και μπορεί να σε καλύψει για μερικά χρονιά Ορίστε και η πρόταση μου . monitor:Dell UltraSharp U2312HM ram:Corsair Vengeance 8GB 50.87 € gpu:Sapphire Radeon HD6950 2GB 239.00 € hdd:Seagate Barracuda 1tb 57.80 € ssd:Crucial M4 64GB 112.29 € mobo:Gigabyte GA-990XA-UD3 100.90 € case:Corsair Carbide Series 500R 149.37 € psu:Corsair Enthusiast Series TX650 V2 82.00 € cpu:AMD AMD Phenom II X4 960T BE 109.00 € Ο οποιος γινεται εξαπυρινος συνολο:1082.17E Και μια σύνθεση απο vision studio που ξεπερνώ το μπατζετ κατα 200Ε λόγο σκληρού δίσκου περισσότερο +monitor:Dell UltraSharp U2312HM
Thanos1972 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Ραφ,το λινκ του σκληρου απο το skroutz δειχνει αλλες τιμες.
Arisyo13 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Να κανω μια ερωτηση ρε παιδια; γιατι προτεινετε τον συγκεκριμενο SSD ο οποιος εχει 95mbps write ( ) και οχι καποιον αλλον που στα ιδια λεφτα αποδιδει μεχρι και 480mbps.
minas93 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Λοιπόν εγώ αυτό που εχω να προτείνω πριν σου κάνω την σύνθεση είναι να αγοράσεις κατι αξιόλογο σε κουτι, τροφοδοτικό ,οθονη θα υπόλοιπα ότι χωραει στο μπατζετ και μπορεί να σε καλύψει για μερικά χρονιά Ορίστε και η πρόταση μου . monitor:Dell UltraSharp U2312HM ram:Corsair Vengeance 8GB 50.87 € gpu:Sapphire Radeon HD6950 2GB 239.00 € hdd:Seagate Barracuda 1tb 57.80 € ssd:Crucial M4 64GB 112.29 € mobo:Gigabyte GA-990XA-UD3 100.90 € case:Corsair Carbide Series 500R 149.37 € psu:Corsair Enthusiast Series TX650 V2 82.00 € cpu:AMD AMD Phenom II X4 960T BE 109.00 € Ο οποιος γινεται εξαπυρινος συνολο:1082.17E Και μια σύνθεση απο vision studio που ξεπερνώ το μπατζετ κατα 200Ε λόγο σκληρού δίσκου περισσότερο +monitor:Dell UltraSharp U2312HM Λεω να κανω λιγο υπομονη να πεσουν οι τιμες απο τους σκληρους!κατα δευτερον μαλλον δεν παρατηρησες οτι εθεσα ενα ερωτημα νωριτερα οτι πρωτον ο ssd δεν ειναι βασικη προτεραιοτητα και αν μπορω αφου αγορασω τον ssd θα μπορεσω να του βαλω εκ νεου λογισμικο για να το τρεχει απο εκει το pc και να τον διαγραψω απο το συμβατο σκληρο δισκο!επιπλεον επειδη ενας φιλος επαιζε σε αναλυση 1900χ1200 στην οθονη και δεν ηταν ΄πατημενη΄(16/19) αλλα 16/10 με βολευει ετσι και δεν θελω να ειναι πολυ wide!!το τροφοτικο ενταξυ και για το case ας κανω μια υπερβαση αφου δινω -150 ευρω για επεξεργαστη(που θα γινει 6α πυρηνος μεσω bios update?)και μητρικη!!παντως δεν το βιαζομαι μπορει και σε 2 βδομαδες να τον κανω παραγγελια.σιγα μην τους χρυσοπληρωσω hdd που αυτοι τον ειχαν σε αποθεμα και παν να εποφεληθουν απο ελλειψη hdd στην αγορα!o cpu που προτεινεις κανει καλη δουλεια?μπορει να ειναι πολυπυρηνος αλλα εχει αρκετα χαμηλη συχνοτητα!!θα με βγαλει ασπροπροσωπο?
rafail1994 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Το είδα το θέμα του σκληρού δίσκου απλώς θα δεις μεγάλη διάφορα στο θέμα επιδόσεων από το παλιό σκληρό δίσκο που έχεις για αυτο ,εαν είναι βγάλε τον σκληρό δίσκο που σου έβαλα και άφησε μόνο τον ssd η ακόμη εάν δεν θέλεις βγαλτον τελείως για να γλιτώσεις ένα 200αρι ευρώ μεσα στο νερό. Ναι ένα κουμπί θα πατήσεις και θα ξεκλειδώσει (οχι 100% σε εξαπυρηνος μπορεί και σε πενταπυρηνο) και θα είσαι έτοιμος. Μια χαρά δουλεία κάνει για την χρήση που τον θέλεις τον υπολογιστή ,δεν εχει χαμάλη συχνότητα μια χαρά ειναι
minas93 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Το είδα το θέμα του σκληρού δίσκου απλώς θα δεις μεγάλη διάφορα στο θέμα επιδόσεων από το παλιό σκληρό δίσκο που έχεις για αυτο ,εαν είναι βγάλε τον σκληρό δίσκο που σου έβαλα και άφησε μόνο τον ssd η ακόμη εάν δεν θέλεις βγαλτον τελείως για να γλιτώσεις ένα 200αρι ευρώ μεσα στο νερό. Ναι ένα κουμπί θα πατήσεις και θα ξεκλειδώσει (οχι 100% σε εξαπυρηνος μπορεί και σε πενταπυρηνο) και θα είσαι έτοιμος. Μια χαρά δουλεία κάνει για την χρήση που τον θέλεις τον υπολογιστή ,δεν εχει χαμάλη συχνότητα μια χαρά ειναι οποτε παω στη συνθεση που μου ειπες με την διαφορα οτι δεν θα παρω συμβατικο σκληρο τωρα και οτι θα παρω αυτη την οθονη-->Dell LCD LED 24'' Ultrasharp U2412M.εχεις κατι αλλο να επισημανεις?αν ειναι να παω να τα παραγγηλω αυριο... Ας απαντησει καποιος παρακαλω!!! Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2011 από minas93
rafail1994 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Όχι τίποτε άλλο έκτος μονο απο τον cpu εαν θέλεις να κανείς Overclock καλά ειναι να πάρεις οχι τον amd 1055T άλλα τον 1090Τ που έχει ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή όλα τα αλλα είναι οκ
minas93 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Λογω καθυστερησης εκδοσης της πιστωτικης καρτας για την αποπληρωμη και λογω μεταβολης των τιμων εχετε να προτεινετε καποια αλλαγη?(οι τιμες ανεβηκαν αρκετα,μονο η οθονη επεσε)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα