Tsappas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα έχω αυτό http://www.multirama.gr/products/product?pid=0609224&catid=010200 εδώ με την AMD Radeon HD 6770M - 2GB το πρόβλημα μου είναι ότι στο Call of duty ΜW3 το οποιο βγήκε πρόσφατα μου ψιλωκολαει δηλαδή σε ότι ανάλυση και αν το εχω αλλα και όταν κατεβάζω τα πάντα στο low ύπαρχη απώλεια frame όταν στοχεύω ...με λίγα λόγια m φαίνεται οτι δν το σηκώνει ξερείς κανεις άμα πρέπει να κάνω κάποιο update η άμα υπάρχει ρύθμιση για frames βεβαια αυτό για τα frame έτσι m φαίνεται δεν ξέρω άμα έχει κάποιο άλλο πρόβλημα πάντως στο Starcraft και στα γραφικά κάποια στο medium και κάποια στο high μια χαρά παιζει .. Μηπως το λαφτοπ δν σηκωνει FPS Παιχνιδια?
giannis22k Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Αν και δεν ειμαι κατοχος αυτου του λαπτοπ δοκιμασε στο control center της ati μηπως εχει ενεργοποιηση η απενεργοποιηση της καρτας γραφικων η κατι παρομοιο,ψαξε λιγο εκει μεσα
Tsappas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Φιλε ευχαριστω ειχες απολυτο δικιο εκανα πολλες αλλαγες και πετυχε ευχαριστω για τον χρονο σου !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα