Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω 2 εσωτερικούς δίσκους της wd έναν blue caviar και έναν green power τον blue τον χρησιμοποιώ σαν αποθηκευτικό και τον green για το λειτουργικό, έχω την μητρική asus p5qc και όπως βλέπετε στην φωτογραφία είχε 6 θύρες για σκληρούς στον κόκκινο κύκλο αυτό που έπαθα σήμερα ήταν ότι έβαλα μία τεράστια κάρτα γραφικών η οποιά ήρθε και έκατσε πάνω και στις 6 αυτές θύρες με αποτέλεσμα οι μόνες ελεύθερες που έμειναν ήταν οι 2ο στον μπλε κύκλο σύνδεσα λοιπόν και τους δύο σκληρούς με τελικό αποτέλεσμα μετά απο προσπάθειες να δουλεύει μόνο η μία από τις δύο αυτές θύρες συγκεκριμένα η πορτοκαλί χωρίς να ξέρω τον λόγο για τον οποιό η άσπρη απλά δεν αναγνωρίζεται, από ότι κατάλαβα οι 2ο αυτές θύρες έχουν να κάνουν με έναν σύστημα τις asus το marvell adaptor ή controller αν γνωρίζετε κάτι σχετικό με το τι γίνετε και το τι μπορώ να κάνω για να μην δουλεύω το σύστημα μου με έναν μόνο σκληρό μοιραστείτε το ευχαριστώ.

post-224586-0-87016900-1320795851_thumb.jpg

Δημοσ.

Ας αρχισουμε με τα βασικα λεγοντας οτι εχεις κανει τρομακτικο λαθος βαζοντας το λειτουργικο στον green και οχι στο blue! Οι green προοριζονται .μονο για αποθηκες και ειναι πολυ αργοι για λειτουργικο! Κοινως σου κραταει το συστημα πολυ πισω! Βαλε λοιπον το λειτουργικο στο μπλε που ειναι πιο καταλληλος!

Οι δυο θυρες που λες ελεγχονται απο τον marvellcontroller και οχι απο αυτον της ιντελ. Στο 90% τον περιπτωσεων οταν συνδεεις σκληρο με λειτουργικο πανω σε αυτο τον ελεγκτη υπαρχει προβλημα...

Παρε λοιπον καλωδιο σατα που κανουν γωνια στο βυσμα και μπορουν να μπουν στις αρχικες θεσεις.

Btw τραγικος ο σχεδιασμος των σατα στην μητρικη σου.

android.png

Δημοσ.

παιδιά δεν χωράει ούτε καρφίτσα το δοκίμασα, τέλος πάντων αν δεν υπάρχει περίπτωση να το διορθώσω απλά θα κάνω τράμπα την μητρική μου με μία παρόμοια του φίλου μου που έχει διαφορετικά την διάταξη των θυρών

Δημοσ.

Πακετοοο...Εχει και μια μονο θυρα για gpu...

Μα καλα ποια καρτα γραφικων-θηριο-γομαρι-μοσχαρι εβαλες ; ; ;

Edit: Οι παραπανω χαρακτηρισμοι απευθυνονται στο μεγεθος της καρτας γραφικων, και σε καμια περιπτωση δεν υπαρχει επιθεση στο προσωπο καποιου ατομου! ! !

Δημοσ.

Πακετοοο...Εχει και μια μονο θυρα για gpu...

Μα καλα ποια καρτα γραφικων-θηριο-γομαρι-μοσχαρι εβαλες ; ; ;

Edit: Οι παραπανω χαρακτηρισμοι απευθυνονται στο μεγεθος της καρτας γραφικων, και σε καμια περιπτωση δεν υπαρχει επιθεση στο προσωπο καποιου ατομου! ! !

Εκ μερους της καρτας δηλωνω θιγμενος απο τα λογια σου! :Ρ

Παντως οκ η καρτα δεν φταιει σε τπτ ! Ο @@αρας ο σχεδιαστης της μητρικης φταιει!

android.png

Δημοσ.

Εισαι σιγουρος παντως ότι το σπαστο το καλώδιο δεν χωραει?? μου φενεται εντελώ παράλογο!!!

Πιστέυω πως αν βάλεις πρώτα τα σπαστά καλώδια και μετα κουμπώσεις την κάρτα θα είσαι οκ!!

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιου είδους αντάπτορας ή κάτι τέτοιο με το οποιό θα μπορούσα να συνδέσω τους σκληρούς ?

Δημοσ.

Εδω φοβασαι μην δε χωρεσει γωνιακο Sata, θα χωρεσει ανταπτορας ; [Και δεν υπαρχουν ανταπτορες για αυτα, απο οσο ξερω] ! ! !

Εκτος και αν μπεις στην βαβουρα να αγορασεις dock station ωστε να γινει ο εσωτερικος, εξωτερικος, και να συνδεθει με usb...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...