Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο το συναντω πρωτη φορα...

Αφορα ενα desktop το οποιο εχει ως εξης...

Ανοιγω το pc,παραμενει το λαμπακι του σκληρου μονιμως ανοιχτο,δε δεχεται εντολη για κλεισιμο πατωντας το power button για αρκετα δευτερολεπτα και κλεινει παραμονο οταν γυρισω το κουμπι του τροφοδοτικου στο OFF.

Εννοειται οτι δεν εμφανιζεται τπτ στην οθονη,δε δινει σημα ο υπολογιστης...

Απομονωσα αρκετα μελη μηπως και ανοιξει,εκανα clear cmos και ολες τις κλασσικες ενεργειες!

Ερωτηση της ημερας:

Τι μπορει να ειναι?

Δημοσ.

Εμένα για μητρική μου κάνει, αλλά όπως και να έχει, ξεκινας να δοκιμάζεις parts.

Για να ακούσεις όμως μερικές ακόμα ιδέες και περισσότερη βοήθεια από άλλα members του

forum, θα ήταν προτιμότερο να αναφαίρεις και από τι αποτλείται το desktop και από πότε

συμβαίνει αυτό. Για παράδειγμα, ίσως πείραξες κάτι αθελά σου, στην προσπάθεια να φτιάξεις κατι άλλο.

Καλή τύχη από μενα...

Δημοσ.

Κουφο αλλα μου εχει τυχει: Δοκιμασε να βγαλεις το κουμπι του reset πανω απο την motherboard. Ενδεχεται να ειναι βραχυκυκλωμενο!

Δημοσ.

Κουφο αλλα μου εχει τυχει: Δοκιμασε να βγαλεις το κουμπι του reset πανω απο την motherboard. Ενδεχεται να ειναι βραχυκυκλωμενο!

Κουφό νο 2 ... μόλις χτες..... ανοίγω υπολογιστή φίλου που μου λέει ότι δεν ανάβει . κάνω ενα bios reset ανάβει . Μετά παρατηρώ ότι είναι τίγκα στο χνούδι και σκόνη σε σημείο ώστε η ψύκτρα του επεξεργαστή να έχει αποχτήσει χαλάκι. το λύνω, καθαρίζω ψύκτρα κι επεξεργαστή τα ξαναμοντάρω και μου κάνει αυτό που λες ... ti reset τι κουνήματα μνημών τι αποενώνεις επανενώσεις δίσκων τίποτα ... να μην μπουτάρει ο υπολογιστής ενώ ρεύμα παίρνει. Πάει λέω του τον γ...α τον επεξεργαστή του ανθρώπου . Πριν μπω στην διαδικασία κλαψίματος, αλλάζω τον επεξεργαστή του φίλου με τον δικό μου και ως εκ του θαυμάτος ανοίγουν και οι 2 υπολογιστές ....

Για προσπάθησέ το κι εσύ ...

Αλλαγή - δοκιμή επεξεργαστή ακι βιοσ ρεςετ

Δημοσ.

Αυτο το συναντω πρωτη φορα...

Αφορα ενα desktop το οποιο εχει ως εξης...

Ανοιγω το pc,παραμενει το λαμπακι του σκληρου μονιμως ανοιχτο,δε δεχεται εντολη για κλεισιμο πατωντας το power button για αρκετα δευτερολεπτα και κλεινει παραμονο οταν γυρισω το κουμπι του τροφοδοτικου στο OFF.

Εννοειται οτι δεν εμφανιζεται τπτ στην οθονη,δε δινει σημα ο υπολογιστης...

Απομονωσα αρκετα μελη μηπως και ανοιξει,εκανα clear cmos και ολες τις κλασσικες ενεργειες!

Ερωτηση της ημερας:

Τι μπορει να ειναι?

μήπως έχει κοπεί το καλωδιάκι (ένα από τα 2) του power button;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...