Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να "χτίσω" μια ιστοσελίδα που θα περιέχει 4 σελίδες, την αρχική και 3 blog. Θέλω να έχω 4 χρήστες και ανάλογα με τα δικαιώματα που έχει ο καθένας να μπορεί να επεξεργάζεται ή μόνο να προσθέτει αναρτήσεις στη σελίδα που έχει δικαιώματα.

(π.χ. admin, user1, user2, user3. Ο admin θέλω να έχει απεριόριστα δικαιώματα στην ιστοσελίδα, ο user1 να μπορεί να κάνει αναρτήσεις μόνο στην page1, ο user2 στην page2 κτλ. Απ' όσο έχω δει το wordpress έχει επιλογή για remote publishing και σκεφτόμουν αν μπορεί ο user1 με το που κάνει μια καινούρια ανάρτηση μέσω του windows live writer, αυτή να πηγαίνει αυτόματα στη σελίδα του, το ίδιο και ο user2 για τη σελίδα του κ.ο.κ. .)

"Λογικά" θα υπάρχουν extensions-modules-addons σε κάποιο-κάποια cms που σου δίνουν αυτές τις δυνατότητες "εύκολα" (τουλάχιστον έτσι ελπίζω), το θέμα είναι σε ποιο υπάρχουν και αν υπάρχουν.

Δημοσ.

Το wordpress έχει αυτές τις δυνατότητες. Θα σου συνιστούσα να παίξεις με αυτό επομένως. Μπορείς να δεις και κάποια εκπαιδευτικά βίντεο που έχω γράψει εδώ:

Εγκατάσταση wordpress

Δημιουργία Σελίδων, Δημοσιεύσεων και Χρηστών

Widgets & Links

Themes

Δημοσ.

Ωραία, το wordpress αφού τις έχει που τις έχει; Θα σου ήμουν ευγνώμων αν μπορούσες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος. :-)

Δημοσ.

στο δημιουργία χρηστών μπορείς να φτιάξεις χρήστες και να ορίσεις τα δικαιώματα τους. Τώρα για το blog που λες θα μπορούσες να ενεργοποιήσεις το multisite του wordpress.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...