delpiero7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 AMD Phenom II X6 1090T Black Edition εχω καταληξει σε αυτην καταληξει.τωρα για motherboard λεω να παρω την gigabyte 990fxa-ud3 και μηνμη 8g corsair vegeance 1600 c9!καθε προταση ειναι σεβαστη!ευχαριστω!
Ntinaras Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 η καλυτερη λυση ειναι και η μητρικη και οι ραμ.αυτα εχω κι εγω!
delpiero7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 στο σκρουτζ τον εχει σε tray 120 eyrw!ελεγα μπας και παρω cpu cooler corsair hydro h60?το εχει ενα μαγαζι στο πειραια
georger_volos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 στο σκρουτζ τον εχει σε tray 120 eyrw!ελεγα μπας και παρω cpu cooler corsair hydro h60?το εχει ενα μαγαζι στο πειραια ναι αν σκέφτεσαι να κάνεις και overclock κάποια στιγμή μια after market ψήκτρα( και η try έκδοση της cpu) είναι η κατάλληλη επιλογή. και overclock να μν θέλεις από την άλλη μια after market ψήκτρα θα σ προσφέρει καλύτερες θερμοκρασίες και λιγότερο θόρυβο. >οπότε απο μένα -> αν βρίσκεις την try εκδοσή, go get it !
delpiero7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 τον tray εννοουσα εχει στο πειραια!το η60 το εχει το πλαισιο! εχω μια καρτα γραφικων assus engt 240!κανει για το συστημα αυτο που θελω να φτιαξω!
georger_volos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 εχω μια καρτα γραφικων assus engt 240!κανει για το συστημα αυτο που θελω να φτιαξω! ναι κάνει. αλλά αν ενδιαφέρεσαι για games θα χρειαστείς κάποια καλύτερη.
ninos30 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Κάποια πραγματάκια: - Na γνωρίζεις πως η Tray έκδοση έχει 1 χρόνο εγγύηση ενώ η Retail 3 - Οι Retail υδροψύξεις δεν έχουν τόσο καλή απόδοση, όσο η αντίστοιχης χρημάτων αερόψυκτρες. Πρέπει να πας σε custom και να ξεφύγεις πολύ σε χρήμα. Αν παρ' όλα αυτά επιμένεις για Hydro, δες για την Antec Kuhler H20 620, είναι καλύτερη και λίγο φθηνότερη από την H60. - Βάζεις μητρική που δέχεται και BD. Είναι πολύ πιθανό με κάποιο επόμενο rev ή με enhanced SW που θα βγει τους επόμενους μήνες, η απόδοσή τους να ανέβει κατακόρυφα και να συμφέρει η αγορά τους. Οι BD ευνοούνται από τις γρήγορες μνήμες, οπότε θα σου πρότεινα να πας σε 1866ΜΗz που έχουν native support, όπως αυτές. Πριν 5 μέρες πήρα από το ίδιο κατάστημα την RED έκδοση στα 62, οπότε μπορεί να τις ξαναφέρει. - Προσωπικά θα έπαιρνα τον 960Τ, και με την πιθανότητα αν τον ξεκλειδώσεις, να τον κάνεις 1090Τ (θα τον δει ως 1600Τ το σύστημα). Κλοκάρει πολύ (πάει άνετα στα 4.0GHz) και είναι αρκετά φθηνός ώστε αν αξίζει αργότερα να πας σε BD, να τον σμπρώξεις εύκολα - 1090Τ και GT240, δεν βλέπεις ένα πρόβλημα εδώ (μπουκαλάκι)?...
delpiero7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 φιλε νινο ευχαριστω για τισ προτασεις σου!θελω να το φτιαξω μια φορα και να το κρατησω για 3 χρονια χρονια χωρισ να του ξαναβαλω χερι!γιαυτο λεω να του βαλω τον 1090τ.τωρα οσον αφορα την gt 240 αυτην εχω και λεω να ριξω τα ευρα μου στα βασικα.τον συνδιασμο μητρικησ με motherboard τον βρισκεις οκ?μνημες θα βαλω αυτεσ που μου ειπες!και
ninos30 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Προφανώς εννοείς συνδυασμό MB με CPU. Ναι είναι μια πολύ καλή ΜΒ και σε καλή τιμή. Δεν θες κάτι παραπάνω. Θα επαναλάβω όμως αυτό που σου είπα. Αν πάρεις τον 960Τ και καταφέρεις να τον ξεκλειδώσεις, γίνεται στην ουσία ένας 1090Τ. But it's your choice... Όσον αφορά την VGA, δεν θα μπορείς να παίξεις κάποιο καλό καινούριο παιχνίδι και θα ξενερώσεις που θα έχεις μια καλή CPU, χωρίς να μπορείς να την εκμεταλλευτείς.
delpiero7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 μονο pro 12 παιζω!οσο για το overclocking ειμαι παντελως ασχετος.απλα επειδη κατεβαζω ταινιες σε 1080p mono και γενικοτερα μου την δινει οταν ανοιγω πολλα παραθυρα που κολλαει μου καρφωθηκε στο μυαλο να φτιαξω ενα σωστο εργαλειο!που θα το συνδεσω σε οθονη 46 d8000 samsung kai και με ενισχυτη marantz sr 6004
delpiero7 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 http://www.aria.co.uk/Products/Components/Power+Supplies/Levicom+450W+ATX+PSU+Blue+Fan+LED+?productId=7500 παιδες αυτο το τροφοδοτικο κανει για το εργαλειο που θα φτιαξω? αυτο φοραει τωρα το pc moy
delpiero7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 λοιπον ξερει καποιος αν κανει αυτο το τρφοδοτικο?
delpiero7 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 λοιπον ξερει καποιος αν κανει αυτο το τρφοδοτικο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα