Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα iPod shuffle και προσπαθώ να του βάλω τραγούδια μέσω του itunes αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως, ο μόνος τρόπος που έχω βρει μέχρι στιγμή είναι να τα κάνω drag n drop από την Library που όμως δεν βολεύει καθόλου. Μπορεί κανείς να μου πει ποια είναι η διαδικασία;

Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω και το floola το οποίο όμως δεν "έβλεπε" το ipod και μου έβγαζε μύνημα λάθους,

Δημοσ.

Πρωτα συνδεσε το ipod σου.Μετα πηγαινε στην καρτελα music επελεξε τη μουσικη που θελεις και μετα πατα apply η sync(δεν θυμαμαι τι εχει) δεξια κατω στην οθονη

Δημοσ.

Στην καρτέλα "Summary" όταν συνδέσεις το iPod σου, έχει κάτω κάτω την επιλογή "Manually manage music..... κάτι" και από κάτω την επιλογή "Sync only selected songs" Ξετίκαρε και τα δυο και επανάλαβε την διαδικασία που λέει ο jim43211 ^_^

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά όταν κλικάρω εκεί που λέει ipod δεν μου βγάζει την καρτέλα "summary", μόνο τις επιλογές "settings" και "contents". Eπίσης κάτω κάτω έχει την επιλογή "autofill from".

Επεξ/σία από Kosmas70
Δημοσ.

Ένας τρόπος που βρήκα τελικά για να εισάγω τραγούδια είναι αφού τα προσθέσω στην λίστα music, πηγαίνω στο ipod και από εκεί πατάω autofill επιλέγοντας είτε τη λίστα music είτε κάποια από τις playlists. Είναι σωστός ο τρόπος αυτός ή κάνω oλόκληρη διαδικασία χωρίς λόγο; :whistle:

Δημοσ.

Έβαλα κάποια τραγούδια με την διαδικασία που ανέφερα αλλά τώρα κάθε φορά που βάζω κάποια καινούργια μουν σβήνει όλα όσα είχα ήδη μέσα! :mad: Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...