Pinball1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Έχω ένα iPod shuffle και προσπαθώ να του βάλω τραγούδια μέσω του itunes αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως, ο μόνος τρόπος που έχω βρει μέχρι στιγμή είναι να τα κάνω drag n drop από την Library που όμως δεν βολεύει καθόλου. Μπορεί κανείς να μου πει ποια είναι η διαδικασία; Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω και το floola το οποίο όμως δεν "έβλεπε" το ipod και μου έβγαζε μύνημα λάθους,
jim43211 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Πρωτα συνδεσε το ipod σου.Μετα πηγαινε στην καρτελα music επελεξε τη μουσικη που θελεις και μετα πατα apply η sync(δεν θυμαμαι τι εχει) δεξια κατω στην οθονη
x_vagos_x Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Στην καρτέλα "Summary" όταν συνδέσεις το iPod σου, έχει κάτω κάτω την επιλογή "Manually manage music..... κάτι" και από κάτω την επιλογή "Sync only selected songs" Ξετίκαρε και τα δυο και επανάλαβε την διαδικασία που λέει ο jim43211
Pinball1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά όταν κλικάρω εκεί που λέει ipod δεν μου βγάζει την καρτέλα "summary", μόνο τις επιλογές "settings" και "contents". Eπίσης κάτω κάτω έχει την επιλογή "autofill from". Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2011 από Kosmas70
Pinball1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Ένας τρόπος που βρήκα τελικά για να εισάγω τραγούδια είναι αφού τα προσθέσω στην λίστα music, πηγαίνω στο ipod και από εκεί πατάω autofill επιλέγοντας είτε τη λίστα music είτε κάποια από τις playlists. Είναι σωστός ο τρόπος αυτός ή κάνω oλόκληρη διαδικασία χωρίς λόγο;
Pinball1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Έβαλα κάποια τραγούδια με την διαδικασία που ανέφερα αλλά τώρα κάθε φορά που βάζω κάποια καινούργια μουν σβήνει όλα όσα είχα ήδη μέσα! Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα