SPANK Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Πιστεύω θα εισαι κομπλέ με forthnet και fastpath τώρα εξαρτάται και την γραμμή βέβαια , οταν κάνεις σύνδεση πες μας πως παει
burnin Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 παιδια με πηραν απο τη βιβοντι. μου ειπαν δεν εχουν φαστ παθ για να με βαλουν. παρολο που η ον εχει. εκεινοι δε μπορουν να κανουν κατι. το μονο μου ειπανπου μπορουν να κανουν ειναι να με βαλουν σε προφιλ adsl2+, απο adsl2 που ημουν. το εκαναν και απο εκει που κλειδωνα στα 13 βλεπω κλειδωνω στα 14.800. δεν εχω μπει ακομα ονλαιν. αυτο πιστευετε μπορει να μου εφτιαξε και τα πινγκ? ή καμια σχεση? και γιατι να μη με ειχαν κανει εδω και καιρο adsl2+ ? ξερει κανενας τι παιζει? ευχαριστω υγ. πιστευετε, μιας και ειναι κατι τοσο απλο, παιζει να βαλουν καποια στιγμη φαστ παθ?
poulinos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 παιδια θα με παρουν αυριο τηλεφωνο και θα σας ενημερωσω. η γραμμη μου συγχρονιζει στα 13 και ειναι σταθεροτατη. δεν εχω κανενα προβλημα να συγχρονιζει και στα 8 ακομα, αρκει να εχω καλα πινγκ. αυτο με καιει. τη 8 τι 9 τι 13 σιηα τα αυγα. προσωπικη αποψη παντα. εχω καλα καλωδια ειμαι σε μιακαλουλα αποσταση απο τον κομβο νομιζω, αν μπορειτε να καταλαβετε, να σας στειλω και στοιχεια της γραμμης να μου επιτε αν εινα ιοντως καλη, αν ξερετε απο αυτα. οπως και να εχει θα σας ενημερωσω τι εγινε, αυριο. ευχαριστω δεν προκειται να πεσεις στα 8 απο fast path.Ουτε με 15 αρι profile δεν πεφτει τοσο.και αφου παιζεις σταθερα δυσκολο μετα να μην παιζεις με fast.βεβαια παντα υπαρχει και η λυση να μπει profile Πανω στο fast για πιο σταθερο η να γυρισει καποιος σε interleave παλι.αν θες γραψε και χχαρακτηριστικα.ο κομβος πρεπει να ειναι max 2 km .δεν ειναι ασχημα. Ξερω παντως φιλο μου που ειναι στη φορθνετ και εχει fast path γραμμη, οποτε δεν νομιζω πως δεν το δινουν πλεον. η forthnet το δινει.100 τις 100 χαχα στην προηγούμενη σελίδα τα λέγαμε πάντως πέτυχα κάποιον στο adslgr που γράφει vivodi και fast path. του χω στείλει να μάθω περισσότερα. και η forthnet πάντως δίνει fast path και ο ΟΤΕ. η Forthnet λέει 30 ευρώ για 12μηνη ενώ ο ΟΤΕ 43 ευρώ. και οι δύο δίνουν και 1 ώρα τηλέφωνο σε κινητά. δεν ειναι και τεράστια διαφορά... δεν ειναι μονο τα 13 ευρω.δεκαρα δεν θελω να δινω στον οτε ναι με τοσα θεματα μπερδευω με ποιον λεω τι και σε ποιο θεμα.και δυσκολο να τα βρω μετα Kαι γιατι να δωσεις 13 ευρω παραπανω σε ιδιες υπηρεσιες? Το θεμα ειναι να ειμαστε εξυπνοι καταναλωτες και να κοιταμε και την τσεπη μας, ειναι και δυσκολοι καιροι... και να μην τα δινουμε στον οτε που τα διναμε τοσα χρονια με το παραπανω. αυτο προσπαθώ να καταλάβω και να σιγουρευτώ, οτι μιλάμε για ίδιες υπηρεσίες... αλλιώς δεν θα το σκεφτόμουν καν κοιτας αναλυτικα τα πραγματα και βλεπεις.αλλα λογικα ειναι τα ιδια.απλα ο οτε απαγορευεται απο την εεττ να δωσει ενα πακετο φτηνοτερα απο τους παροχους για θεματα μονοπωλιο. o OTE παντως εχει και πολλα εξτρα, πχ χρεωνει μεχρι και την αναγνωριση κλησης οποτε μπορει να σου βγουν παραπανω απο τα 43 ευρω. αυτο με την αναγνωριση κλησης απλα ελεος.δεν θελω να το θυμαμαι.επρεπενα παρεις isdn για να στο δωσουν σαν υπηρεσια μεσα στην τιμη(εκει πληρωνες στην ουσια την αναγνωριση μεσα στο παγιο αφου ηταν αρκετα μεγαλυτερο απο την Pstn γραμμη) ετσι και αλλιώς μάλλον στην forthnet θα δοκιμάσω για 1 μήνα και αν πάει καλά τότε θα κάνω 12μηνο... όσο για τα έξτρα το έχω καταλάβει ήδη έβγαλα το τηλέφωνο απο την πρίζα για να συνηθίσω.... (η vivodi δίνει 2 γραμμές) καλα μπορει και οι 2 γραμμες να ειναι περιττες αν καποιος δεν τις θελει.απο την αλλη αν πεσεις σε καλο χαλκο θα παιξεις μια χαρα με ολες τις εταιρειες συνηθως.αν ειναι χαλια ο χαλκος τοτε θα εχεις προβληματα με ολες.επισης αυτο που λες να βαλεις Forthnet για ενα μηνα οσο ξερω ολες οι εταιρειες σε δεσμευουν για 1 χρονο και αμα διακοψεις πριν τον χρονο πληρωνεις κανα 70 αρι.οποτε δεν ξερω αν μπορεις να δοκιμασεις για ενα μηνα.ακομα και το συμβολαιο αοριστου νομιζω σε υποχρεωνει για ενα χρονο Πιστεύω θα εισαι κομπλέ με forthnet και fastpath τώρα εξαρτάται και την γραμμή βέβαια , οταν κάνεις σύνδεση πες μας πως παει αυτο ο χαλκος βρε spank>να μην ξερουμε απο πριν που θα πετυχουμε.... παιδια με πηραν απο τη βιβοντι. μου ειπαν δεν εχουν φαστ παθ για να με βαλουν. παρολο που η ον εχει. εκεινοι δε μπορουν να κανουν κατι. το μονο μου ειπανπου μπορουν να κανουν ειναι να με βαλουν σε προφιλ adsl2+, απο adsl2 που ημουν. το εκαναν και απο εκει που κλειδωνα στα 13 βλεπω κλειδωνω στα 14.800. δεν εχω μπει ακομα ονλαιν. αυτο πιστευετε μπορει να μου εφτιαξε και τα πινγκ? ή καμια σχεση? και γιατι να μη με ειχαν κανει εδω και καιρο adsl2+ ? ξερει κανενας τι παιζει? ευχαριστω υγ. πιστευετε, μιας και ειναι κατι τοσο απλο, παιζει να βαλουν καποια στιγμη φαστ παθ? το adsl2+ απο adsl2 δεν θα αλλαξει κατι στο Ping.συνηθως καποιοι αντιθετα εβαζαν το ρουτερ σε g.dmt για να εχουν καλυτερο Ping.και απορω γιατι δεν σε ειχαν απο την αρχη adsl2+.τι πακετο ειχες?αν βαλεις βεβαια g.dmt θα πας στα 8 mbit αντε σε μερικα ρουτερ να δεις 9 για x y λογους.το g.dmt ειναι κανονικα 8/1 Mbit. τωρα γιατι δεν σε ειχαν τοσο καιρο δεν ξερω.επισης να μην εχουν το θεωρω δυσκολο για τον λογο οτι δυσκολο να μην εχει καν fast path το dslam καθολου σαν feauture.εκτος αν δεν θελουν να το δωσουν για θεματα σταθεροτητας η δεν μπαινουν στον κοπο να βαζουν fast path.Τραγικο την σημερον ημερα.απλα παρολο που ειναι η ιδια εταιρεια λογικα η καθε μια εχει κρατησει τα δικα της dslam και δεν καταργηθηκε τιποτα.αλλα σαν εταιρεια ειναι τραγικο να δινουν στους μισους και οχι στους αλλους μισους. απλο ειναι το fast path εκτος αν δεν υποστηριζετε απο τα dslam που δεν το πιστευω.τωρα γιατι δεν το δινουν δεν ξερω.στο τελος αλλαζεις εταιρεια και τελειωνεις.
Luciddream Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 καλα μπορει και οι 2 γραμμες να ειναι περιττες αν καποιος δεν τις θελει.απο την αλλη αν πεσεις σε καλο χαλκο θα παιξεις μια χαρα με ολες τις εταιρειες συνηθως.αν ειναι χαλια ο χαλκος τοτε θα εχεις προβληματα με ολες.επισης αυτο που λες να βαλεις Forthnet για ενα μηνα οσο ξερω ολες οι εταιρειες σε δεσμευουν για 1 χρονο και αμα διακοψεις πριν τον χρονο πληρωνεις κανα 70 αρι.οποτε δεν ξερω αν μπορεις να δοκιμασεις για ενα μηνα.ακομα και το συμβολαιο αοριστου νομιζω σε υποχρεωνει για ενα χρονο ναι έτσι είναι τελικα όπως τα λές... απορώ πώς μπορεί να ειναι νόμιμο κάτι τέτοιο. τεσπα αύριο θα κάνω μάλλον 1 χρόνο forthnet και αν δεν πάει καλά θα τους πάρει ο διάολος....
burnin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 εγω παλι παιδια πηρα την αποφαση μου. βαζω κονεξ οβερ isdn. τελος. εκανα την αιτηση. επειδη ομως για ρουτερ εχουν το βαουττεκ το οποιο ακουω ειναι τρελο μαπιδι μπορει καποιος να μου προτεινει καποιο ρουτερ που να κανει για isdn? απαραιτητη προυποθεση να εχει τουλαχιστον 3 θυρες λαν. καλυετρα 4. αν υπαρχει και κανα σπιντατς ακομα καλυτερα που τα εχω συνηθησει. αν υπαρχει καλυτερη μαρκα πειτε. ευχαριστω
Luciddream Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 έχεις υπολογίσει πόσα χρήματα θα δίνεις...?? ειδικά σε σχέση με την vivodi... απο 20 θα πάς περίπου στα 50... (εκτώς και αν βάλεις μόνο ιντερνετ)
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 ναι έτσι είναι τελικα όπως τα λές... απορώ πώς μπορεί να ειναι νόμιμο κάτι τέτοιο. τεσπα αύριο θα κάνω μάλλον 1 χρόνο forthnet και αν δεν πάει καλά θα τους πάρει ο διάολος.... γιατι να μην ειναι νομιμο?γραφει καπου στην αιτηση οτι παρεχουν fast path?αλλο οτι κατι δεν ειναι νομιμο και αλλο οτι κατι δεν ειναι ωραιο για εναν provider και οτι ειναι μειον του.νομιμο ειναι αλλα οσο να νε το να μην δινεις fast path ειναι μειον για ενα Provider και χανεις πελατες. εγω παλι παιδια πηρα την αποφαση μου. βαζω κονεξ οβερ isdn. τελος. εκανα την αιτηση. επειδη ομως για ρουτερ εχουν το βαουττεκ το οποιο ακουω ειναι τρελο μαπιδι μπορει καποιος να μου προτεινει καποιο ρουτερ που να κανει για isdn? απαραιτητη προυποθεση να εχει τουλαχιστον 3 θυρες λαν. καλυετρα 4. αν υπαρχει και κανα σπιντατς ακομα καλυτερα που τα εχω συνηθησει. αν υπαρχει καλυτερη μαρκα πειτε. ευχαριστω οτι πιο ακριβο μπορεις να βαλεις α.δεν βρισκω λογο για isdn.καλυτερα adsl over pstn και ενα δευτερο νουμερο σε voip η και τα 2 νουμερα voip σαν isdn β.συγκριτικα το adsl over isdn παιζει πιο χαμηλα απο οτι το adsl over pots λογω συχνοτητων.επισης τσακιζεις και αυτους που ειναι κοντα στο δικο σου καλωδιο λογο 96 volt ταση.μετα γιατι σιγα σιγα χανουμε σε ταχυτητα συγχρονισμου.αν περνανε 50 isdn απο μεσα και 2-3 Pcm αυτο ηταν.ολα τα ρουτερ πλεον εχουν wi fi και 4 θυρες lan.thomson οσο θυμαμαι δινει ο οτε το v8. επισης με 25 ευρω υπαρχει και το vigor 2700 και νομιζω μπορεις να αλλαξεις και annex αν του αλλαξεις firmware.δεν ειμαι 100 τις 100 σιγουρος.τα thomson (speedtouch) ειναι πολυ σταθερα σε χαλια γραμμες.αν εχεις καλη γραμμη τοτε το καλυτερο ειναι vigor.αν ομως εχεις καμια γραμμη που μαμιεται αποσυνδεσεις η εχει 50 attenuation και τετοια τοτε thomson.esy που οπως εγραψες παιζεις στα 13 σταθερος δεν εχεις λογο να πας σε Thomson έχεις υπολογίσει πόσα χρήματα θα δίνεις...?? ειδικά σε σχέση με την vivodi... απο 20 θα πάς περίπου στα 50... (εκτώς και αν βάλεις μόνο ιντερνετ) το adsl over isdn ειναι η πιο ακριβη πιασοκολε υπηρεσια.και το Isdn αχρηστο πλεον.παροχυμενη τεχνολογια τωρα με το voip που μπορεις να εχεις πολλα καναλια
Luciddream Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 γιατι να μην ειναι νομιμο?γραφει καπου στην αιτηση οτι παρεχουν fast path?αλλο οτι κατι δεν ειναι νομιμο και αλλο οτι κατι δεν ειναι ωραιο για εναν provider και οτι ειναι μειον του.νομιμο ειναι αλλα οσο να νε το να μην δινεις fast path ειναι μειον για ενα Provider και χανεις πελατες. όχι δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να είναι νόμιμο να προπληρώνεις για μια υπηρεσία για 1 χρόνο που δεν σου εγγυάται κανείς οτι θα δουλεύει. εντάξει, στην τελική ελπίζω (@@) αν τύχει μια πολύ στραβή να βρείς το δίκιο σου δικαστικώς...
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 όχι δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να είναι νόμιμο να προπληρώνεις για μια υπηρεσία για 1 χρόνο που δεν σου εγγυάται κανείς οτι θα δουλεύει. εντάξει, στην τελική ελπίζω (@@) αν τύχει μια πολύ στραβή να βρείς το δίκιο σου δικαστικώς... αν και νομιζα οτι ελεγες για το fast path αλλα και το συμβολαιο για ενα χρονο ειναι νομιμο για 2 λογους.α.το υπογραφεις.β.αν πραγματι υπαρχει προβλημα που δεν λυνεται συνηθως δεν πληρωνεις τελος διακοπης.οποτε δεν χρειαζεται καν να φτασεις στο δικαστικο
poulinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Μέσα από τον ΟΤΕ. μεσα απο παροχους λογικο ειναι.εδω υπαρχουν κυκλωματα 10gbit οποτε ...... αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι 7,39 ΜBYTE η 7,39 Mbit? γιατι το μικρο b ειναι megabit κανονικα .αν και το speedtest το γραφει συνηθως σε mbps ενω εσενα γραφει Mb οποτε ειναι παραξενο.βεβαια αν ειναι mbit τοτε που κολλαει το faster than 84 of gr.λογω του μεγαλου upload? γιατι αν ειναι Megabit τοτε μονο το Upload leei.βεβαια λογικο θα ειναι να εχουν κοψει bandwidth και να εχουν βαλει οριο για να μην κατεβαζει ο καθενας οτι θελει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα