poulinos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 πφφφφφ... με πήραν και μου είπαν οτι δεν υποστηρίζει fast path... κάπου έχω δει ο thresh οτι γράφει οτι η ON έχει fast path... εγώ βέβαια έχω vivodi... με κοροιδεύει το tech support η να σκεφτώ να αλλάξω πάροχο? ναι ο thresh ον εχει και σου δινει διαφορα Profile.τωρα on kai vivodi ειναι το ιδιο ακομα και αν εχουν διαφορετικα μηχανηματα δεν γινεται το dslam να μην υποστηριζει fast path.και ειναι ξεφτιλα οταν πλεον ειναι η ιδια εταιρεια στους μισους να λες οκ παρε fast path στους αλλους μισους οκ δεν εχει.στειλε ενα email για να δεις τι θα σου απαντησουν εκει και αμα σου πουν οχι , τοτε υπαρχει παντα η δυνατοτητα να βαλεις αλλη εταιρεια αν δεν σε καλυπτει το Ping.βεβαια σε fast αν σε βαλουν παιζει να χασεις λιγο σε ταχυτητα.
burnin Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 παιδια και εγω βιβοντι εχω και χρειαζομαι το φαστ παθ. ειναι δυνατον να μη μας το βαλουν? δυστυχως ολες οι αλλες εταιριες ειναι και ασυμφορες οικονομικα... και εγω που θελω καλα πινγκς για ονλαιν γκειμινγκ τραβαω τα μαλλια μου
SPANK Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 παιδια και εγω βιβοντι εχω και χρειαζομαι το φαστ παθ. ειναι δυνατον να μη μας το βαλουν? δυστυχως ολες οι αλλες εταιριες ειναι και ασυμφορες οικονομικα... και εγω που θελω καλα πινγκς για ονλαιν γκειμινγκ τραβαω τα μαλλια μου Πάρε τους ενα τηλέφωνο να μάθεις σίγουρα
Luciddream Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 εγώ πάντως απο αύριο κάνω αίτηση για ΟΤΕ η για Forthnet.. μάλλον θα δοκιμάσω forthnet και βλέπουμε... μέχρι αύριο θα έχω αποφασίσει
burnin Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 τους πηρα, θα μεταγερθει το αιτημα μου και θα με παρουν τηλεφωνο. θα σας ενημερωσω. απλα για να εχω επιχειρηματα, για πιο λογο ειναι "υποχρεωμενοι" να το κανουν φαστ παθ αμα το ζητησω? ειναι κατι ευκολο, δυσκολο για αυτους? χανουν αυτοι κατι? για να ξερω πως να τους την πω. ειμαι και αρχαιος πελατης τους, θα πατησω και εκει....
Luciddream Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 αυτό πάει να πεί συγχρονισμός πάντως....
Marria Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 τους πηρα, θα μεταγερθει το αιτημα μου και θα με παρουν τηλεφωνο. θα σας ενημερωσω. απλα για να εχω επιχειρηματα, για πιο λογο ειναι "υποχρεωμενοι" να το κανουν φαστ παθ αμα το ζητησω? ειναι κατι ευκολο, δυσκολο για αυτους? χανουν αυτοι κατι? για να ξερω πως να τους την πω. ειμαι και αρχαιος πελατης τους, θα πατησω και εκει.... Δεν ειναι κατι δυσκολο να γινει, απλως το ζητας, αν θες κατι να πεις πες πως επειδη παιζεις online παιχνιδια θες να εχεις πιο γρηγορα pings. Προσοχη ομως αν εισαι μακρια απο το Α/Κ ή αν εχεις χαλια γραμμη, μπορει να σου προκαλεσει πολλους αποσυγχρονισμους (dics).
poulinos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 παιδια και εγω βιβοντι εχω και χρειαζομαι το φαστ παθ. ειναι δυνατον να μη μας το βαλουν? δυστυχως ολες οι αλλες εταιριες ειναι και ασυμφορες οικονομικα... και εγω που θελω καλα πινγκς για ονλαιν γκειμινγκ τραβαω τα μαλλια μου αν το βαζουν θα στο βαλουν.αν δεν το δινουν γενικα σαν υπηρεσια δεν θα το βαλουν και ας το υποστηριζει το dslam που το υποστηριζει.καλα και αλλες εταιρειες ειναι φτηνες.μονο ο οτε δεν ειναι. Πάρε τους ενα τηλέφωνο να μάθεις σίγουρα e nai η καλυτερη και πιο σιγουρη λυση.η να στειλει email για να ειναι και πιο επισημο γιατι στο τηλεφωνο μπορει να ακουσει οποιαδηποτε βλακεια αν πεσει σε κανεναν ... εγώ πάντως απο αύριο κάνω αίτηση για ΟΤΕ η για Forthnet.. μάλλον θα δοκιμάσω forthnet και βλέπουμε... μέχρι αύριο θα έχω αποφασίσει ο οτε ειναι ακριβως και δεν θα πηγαινα σε οτε επειδη ειναι οτε και τοσα χρονια μας τα επαιρνε.κατα τα αλλα H forthnet σιγουρα δινει fast path ο οτε βεβαια φημιζεται για τα καλα Pings του.δεν ξερω αν δινει fast βεβαια.επισης ο οτε πιο ακριβος εννοειται. τους πηρα, θα μεταγερθει το αιτημα μου και θα με παρουν τηλεφωνο. θα σας ενημερωσω. απλα για να εχω επιχειρηματα, για πιο λογο ειναι "υποχρεωμενοι" να το κανουν φαστ παθ αμα το ζητησω? ειναι κατι ευκολο, δυσκολο για αυτους? χανουν αυτοι κατι? για να ξερω πως να τους την πω. ειμαι και αρχαιος πελατης τους, θα πατησω και εκει.... οπως ειπα αν το δινουν πρεπει να στο δωσουν.δεν ειναι κατι δυσκολο.ουτε ενα λεπτο δουλεια να κανεις μια αλλαγη μεσα απο το διαχειριστικο προγραμμα του dslam . ενημερωσε μας.δεν χανουν κατι αυτοι.περα απο ενα λεπτο χρονου και αλλο ενα να διαβασουν το email σου. Δεν ειναι κατι δυσκολο να γινει, απλως το ζητας, αν θες κατι να πεις πες πως επειδη παιζεις online παιχνιδια θες να εχεις πιο γρηγορα pings. Προσοχη ομως αν εισαι μακρια απο το Α/Κ ή αν εχεις χαλια γραμμη, μπορει να σου προκαλεσει πολλους αποσυγχρονισμους (dics). εκτος αν δεν δινουν καθολου.ας μας πει καποιος που εχει ηδη.γιατι καποιος ειχε πει οτι η on telecoms δινει ενω η vivodi οχι ενω στην πραξη ειναι πλεον η ιδια εταιρεια.δεν θυμαμαι σε ποιο θεμα το διαβασα.οποτε μπορει να φαει ποδι.τωρα δεν ξερω αμα πει οτι θα διακοψει αν δεν γινει αλλαγη επειδη δεν του κανει το Ping Λογω games. και κοντα να ειναι αν η γραμμη ειναι χαλια μπορει να εχει θεμα.επισης στις πιο πολλες περιπτωσεις η αλλαγη απο interleave se fast εχει σαν αποτελεσμα να πεφτει ελαφρα ο συγχρονισμος.τελευταια φορα ειχα δει σε πελατη που επαιζε 18400 με interleave πηγα στα 17400 με fast.1 mbit.μικρη διαφορα για καποιον που παιζει στα 18,4
burnin Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 παιδια θα με παρουν αυριο τηλεφωνο και θα σας ενημερωσω. η γραμμη μου συγχρονιζει στα 13 και ειναι σταθεροτατη. δεν εχω κανενα προβλημα να συγχρονιζει και στα 8 ακομα, αρκει να εχω καλα πινγκ. αυτο με καιει. τη 8 τι 9 τι 13 σιηα τα αυγα. προσωπικη αποψη παντα. εχω καλα καλωδια ειμαι σε μιακαλουλα αποσταση απο τον κομβο νομιζω, αν μπορειτε να καταλαβετε, να σας στειλω και στοιχεια της γραμμης να μου επιτε αν εινα ιοντως καλη, αν ξερετε απο αυτα. οπως και να εχει θα σας ενημερωσω τι εγινε, αυριο. ευχαριστω
Marria Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Ξερω παντως φιλο μου που ειναι στη φορθνετ και εχει fast path γραμμη, οποτε δεν νομιζω πως δεν το δινουν πλεον.
Luciddream Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 εκτος αν δεν δινουν καθολου.ας μας πει καποιος που εχει ηδη.γιατι καποιος ειχε πει οτι η on telecoms δινει ενω η vivodi οχι ενω στην πραξη ειναι πλεον η ιδια εταιρεια.δεν θυμαμαι σε ποιο θεμα το διαβασα χαχα στην προηγούμενη σελίδα τα λέγαμε πάντως πέτυχα κάποιον στο adslgr που γράφει vivodi και fast path. του χω στείλει να μάθω περισσότερα. και η forthnet πάντως δίνει fast path και ο ΟΤΕ. η Forthnet λέει 30 ευρώ για 12μηνη ενώ ο ΟΤΕ 43 ευρώ. και οι δύο δίνουν και 1 ώρα τηλέφωνο σε κινητά. δεν ειναι και τεράστια διαφορά...
Marria Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Kαι γιατι να δωσεις 13 ευρω παραπανω σε ιδιες υπηρεσιες? Το θεμα ειναι να ειμαστε εξυπνοι καταναλωτες και να κοιταμε και την τσεπη μας, ειναι και δυσκολοι καιροι...
Luciddream Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Kαι γιατι να δωσεις 13 ευρω παραπανω σε ιδιες υπηρεσιες? Το θεμα ειναι να ειμαστε εξυπνοι καταναλωτες και να κοιταμε και την τσεπη μας, ειναι και δυσκολοι καιροι... αυτο προσπαθώ να καταλάβω και να σιγουρευτώ, οτι μιλάμε για ίδιες υπηρεσίες... αλλιώς δεν θα το σκεφτόμουν καν
Marria Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 o OTE παντως εχει και πολλα εξτρα, πχ χρεωνει μεχρι και την αναγνωριση κλησης οποτε μπορει να σου βγουν παραπανω απο τα 43 ευρω.
Luciddream Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 o OTE παντως εχει και πολλα εξτρα, πχ χρεωνει μεχρι και την αναγνωριση κλησης οποτε μπορει να σου βγουν παραπανω απο τα 43 ευρω. ετσι και αλλιώς μάλλον στην forthnet θα δοκιμάσω για 1 μήνα και αν πάει καλά τότε θα κάνω 12μηνο... όσο για τα έξτρα το έχω καταλάβει ήδη έβγαλα το τηλέφωνο απο την πρίζα για να συνηθίσω.... (η vivodi δίνει 2 γραμμές)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα