roverangas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 παιδια εχω την connex se 24αρα αλλα μου πεφτει λιγο ακριβη,την ειχα προτιμησει για να εχω καλυτερο ping σε online games (cod4) σε servers του εξωτερικου,υπαρχει κατα την γνωμη σας καποια εταιρεια με καλο ping για gaming?
SPANK Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 H Forthnet γενικά και σε fast path έχει αρκετά καλα pings σε οσα παιχνίδια έχω δοκιμάσει. Στην connex γενικά ξέρω οτι και εκει τα πράγματα ειναι πολύ καλα ειδικά για παιχνίδια , ποσο βλέπεις εσυ ?
roverangas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 εχω απο 65 εως 100 αναλογα τον κοσμο που εχει εκεινη την ωρα,σε χωρες μεχρι σουηδια,αλλα πολυ ακριβη ρε παιδι μου
lambroukos13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 θα σου προτεινα netbox με 12 ευρω το μηνα αλλα σου πεφτει λιγο μακρια!
weber122 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 αν νομιζεις πως εισαι καλα στον οτε τοτε αράζεις. αν θέλεις όμως να μειώσεις τα λεφτά που δινεις εγώ που έχω forthnet παιζω μια χαρα ps3 (cod, battlefield)με πολύ λίγα lags
lambroukos13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Kαλά τέτοια άκυρα speedtest έχω και εγώ. ναι φυσικα αν κατεβασεις με 8,7 ΜΒ/s ειναι ασχημα! οπτικη ινα φιλε,αστο πολυ μπροστα!
poulinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 αν πας σε forthnet απλα ζητα fast path.fast path νομιζω δινει και η On telecoms επισης.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Μονο οτε.απο forthnet πηγα on για αυτο τον λογο.Τλευτεταιες μερες ον χτυπαω 350 ms[οπως αυτη την στιγμη].
SPANK Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Και εγώ με forthnet και οχι σε fast path τα ms μου ειναι απο 60 σε 80 οταν ειχα fast path ηταν ακόμα καλύτερα αλλα έχασα απο το downstream για αυτο και το έβγαλα
weber122 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 και εγώ με interleave παίζω (forthnet) και παίζω μια χαρά gaming. με το fast path χάνεις πολύ downstream?
SPANK Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 και εγώ με interleave παίζω (forthnet) και παίζω μια χαρά gaming. με το fast path χάνεις πολύ downstream? Δεν ειναι κατι standard ανάλογα την γραμμή μπορεί να χάσεις 2 3mbit μπορεί και καθόλου εως ελάχιστα , το δοκιμάζεις αν θέλεις βλέπεις πως παει και αν δεν εισαι ικανοποιημένος γύριζεις πάλι σε interleave. Δεν χάνεις τίποτα να ζητήσεις να σε βάλουν σε fast path
Luciddream Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 ρε παιδιά πλάκα μου κάνετε??? γράφτε τα πιο νωρίς αυτά και έχω ρίξει τα καντήλια της ζωής μου με το ping... μόλις πήρα τηλέφωνο στην on/vivodi να μου το αλλάξουν και μένα
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Και εγώ με forthnet και οχι σε fast path τα ms μου ειναι απο 60 σε 80 οταν ειχα fast path ηταν ακόμα καλύτερα αλλα έχασα απο το downstream για αυτο και το έβγαλα διαλεγεις .δεν μπορεις να τα εχεις και τα 2. και εγώ με interleave παίζω (forthnet) και παίζω μια χαρά gaming. με το fast path χάνεις πολύ downstream? τελευταια φορα που εβαλα σε γραμμη fast επαιξε ενα Mbit λιγοτερο απο Interleave . 17 Mbit me interleave.an thes gaMing τοτε βαζεις fast αν θες downloads τοτε Interleave. ρε παιδιά πλάκα μου κάνετε??? γράφτε τα πιο νωρίς αυτά και έχω ρίξει τα καντήλια της ζωής μου με το ping... μόλις πήρα τηλέφωνο στην on/vivodi να μου το αλλάξουν και μένα απλα δεν ξερω αν το δινουν ολες οι εταιρειες.εμ δεν ηξερες δεν ρωταγες
Luciddream Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 πφφφφφ... με πήραν και μου είπαν οτι δεν υποστηρίζει fast path... κάπου έχω δει ο thresh οτι γράφει οτι η ON έχει fast path... εγώ βέβαια έχω vivodi... με κοροιδεύει το tech support η να σκεφτώ να αλλάξω πάροχο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα