Προς το περιεχόμενο

MS windows 7 PROFESSIONAL 32BIT ENG DSP SP1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ταυτόχρονα ούτως η άλλως απαγορεύετε!

Απλα οεμ σου λεει ειναι για αυτο το PC μονο! οπου PC βλέπε MOTHERBOARD!!!

Αν κανεις format μπορείς να το ξανακάνεις install... αλλά όχι (θεωρητικά) σε άλλη MB.

Κάνεις κανονικά εγκατάσταση και με άλλη MB, δουλεύουν όπως και τα "κανονικά" Cd της microsoft και σε ΟΛΟΥΣ τους υπολογιστές. Τσεκαρισμένο από εμένα!

Δημοσ.

και σου ζητάει έπειτα τηλεφωνική ενεργοποίηση

Όχι κάνει κανονικά ενεργοποίηση μέσω ίντερνετ, εκτός αν προτιμάς να τους πάρεις τηλέφωνο...

Τηλέφωνο σου ζητάει υποχρεωτικά να τους πάρεις αν κάνεις πολλές ενεργοποιήσεις μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

-(Μου είχε τύχει σε windows Vista, να κάνω format 3 φορές μέσα σε μία εβδομάδα... Ε μετά μου είπαν να πάρω τηλέφωνο για ενεργοποίηση ΜΟΝΟ, μέσω ιντερνέτ δεν δούλευε. Μέχρι που τράβηξα ένα backup με το Acronis και δεν ξαναέκανα format, μόνο recovery που ήταν ενεργοποιημένο εννοείτε)

Δημοσ.

Όχι κάνει κανονικά ενεργοποίηση μέσω ίντερνετ, εκτός αν προτιμάς να τους πάρεις τηλέφωνο...

Τηλέφωνο σου ζητάει υποχρεωτικά να τους πάρεις αν κάνεις πολλές ενεργοποιήσεις μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

-(Μου είχε τύχει σε windows Vista, να κάνω format 3 φορές μέσα σε μία εβδομάδα... Ε μετά μου είπαν να πάρω τηλέφωνο για ενεργοποίηση ΜΟΝΟ, μέσω ιντερνέτ δεν δούλευε. Μέχρι που τράβηξα ένα backup με το Acronis και δεν ξαναέκανα format, μόνο recovery που ήταν ενεργοποιημένο εννοείτε)

αγόρασε μια retal έκδοση για ηρεμία απο το amazon , είναι εκνευριστικό πραγματικά να κάνεις format-εγκατασταση βραδιάτικα, και στο τέλος να θελει τηλεφωνική ενεργοποίηση!!!!

Δημοσ.

αγόρασε μια retal έκδοση για ηρεμία απο το amazon , είναι εκνευριστικό πραγματικά να κάνεις format-εγκατασταση βραδιάτικα, και στο τέλος να θελει τηλεφωνική ενεργοποίηση!!!!

Και η retail το ίδιο θα σου κάνει αν την εγκαταστήσεις πολλές φορές μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Είναι για να αποτρέπουν την πειρατεία, γιατί σου λέει για να χρησιμοποιείτε αυτός ο κωδικός τόσες πολλές φορές σε 1 εβδομάδα π.χ κάτι παίζει...

Η καλύτερη λύση αν κάνεις συχνά φορμάτ είναι εγκατάσταση μια φορά+ενεργοποίηση, backup με axronis true image η κάποιο παρόμοιο και μετά την περνάς από εκεί αντί για φορμάτ.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια αν θελω να παρω τα 7 και τις 2 versions (32 κ 64) στα αγγλικα

ειναι αυτο που θελω?

http://www.softwarebilliger.de/betriebssysteme/windows-7-professional-32-64-bit-hologramm-dvd-und-windows-7-professional-coa-mar-englisch/

Εχει κανεις κανα κωδικό για εκπτωση?

Επισεις αν κατεβασω την συγκεκριμενη εκδωση TRIAL απο την MICROSFOT σε οποια γλωσσα θελω.. λογικα δεν θα περνει και το SERIAL?

Δημοσ.

Ναι,αυτό θες. Από όσο ξέρω στα windows vista και 7 μπορείς να βάλεις ότι γλώσσα θες αφού τις έχει όλες μέσα το dvd αλλά μην σε πάρω και στον λαιμό μου...

Και πάλι όμως νομίζω υπάρχει αρχείο που στην αλλάζει την γλώσσα. Αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος όπως σου είπα δεν το έχω κάνει ποτέ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...