Προς το περιεχόμενο

MS windows 7 PROFESSIONAL 32BIT ENG DSP SP1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"DSP can only be installed on a single computer and doesn't come with technical support"

"DSP can only be installed on one machine and lives and dies on that machine. Retail can be installed on any machine, but only one at a time. Retail comes with a box and a booklet...."

με λιγα λογια μονο MB δεν μπορεις να αλλαξεις! αυτο που λενε οτι πρεπει να αγωραστει μονο με PC ειναι ΛΑΘΟΣ!

English δεν ενοχλει αρκετους... προσωπικά (και οσους προγραμματιστες ξερω)εχουν απο 98 μεχρι τωρα μονο ENG!

Δημοσ.

Τρίχες.

http://www.softwarebilliger.de/betriebssysteme/windows-7-professional-32-64-bit-hologramm-dvd-und-windows-7-professional-coa-mar-englisch/

70 ευρώ και 6 ευρώ έξοδα αποστολής και 32 και 64 bit.

Με πρόλαβες φίλε, αυτό το link θα έβαζα τώρα... :-D

Έχω αγοράσει πάρα πολλά CD με windows απο το μαγαζί αυτό. Σήμερα μου ήρθε ένα windows XP home. (Το πουλάνε 12 ευρώ+έξοδα αποστολής!!!)

Δημοσ.

Με πρόλαβες φίλε, αυτό το link θα έβαζα τώρα... :-D

Έχω αγοράσει πάρα πολλά CD με windows απο το μαγαζί αυτό. Σήμερα μου ήρθε ένα windows XP home. (Το πουλάνε 12 ευρώ+έξοδα αποστολής!!!)

Φιλε μου και ειναι ολα οκ? genuine?

Δημοσ.

Κανονικότατα, σφραγισμένα με όλα τα σχετικά τους. Πήρα και τιμολόγιο και δεν πλήρωσα και το ΦΠΑ (19%).

Πριν καιρό είχαν προσφορά 7 PRO upgrade από XP, κάπου στα 50 ευρώ, και έστειλαν μαζί και τα XP! (με άδειες και αυτοκόλλητα)

Δημοσ.

Ναι είναι, αλλά είναι OEM της DELL, σου δίνουν το CD και το αυτοκόλλητο. Δουλεύει σε όλους τους υπολογιστές όμως, απλά το CD λέει πάνω DELL και είναι μπλε, δεν είναι αυτό με το ολόγραμμα της Microsoft. Έχει και από αυτά με το ολόγραμμα αλλά είναι λίγο πιο ακριβά.

Μην τα φοβάσαι τα CD με windows από το μαγαζί αυτό, τα εγγυώμαι εγώ, έχω πάρει κάπου στα 10 CD μέχρι τώρα με windows XP και όλα ήταν άριστα!

http://www.softwarebilliger.de/betriebssysteme/

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι έψαχνα για DELL αφού όλα τα PC της εταιρίας είναι dell αλλά, τα 7 pro που πήρα δεν ήταν καμίας μάρκας. Τα πρώτα ήταν original με ολόγραμμα και τα δεύτερα γράφανε επάνω "intended for refurbished PC" σε λευκό DVD με τα λογότυπα της Micro$oft.

Δημοσ.

οποτε εφοσον ειναι ΟΕΜ δε μπορεις να κανεις εγκατασταση/activate τη συγκεκριμενη εκδοση σε παραπανω απο 1 μηχανημα,σωστα?

Ταυτόχρονα ούτως η άλλως απαγορεύετε!

Απλα οεμ σου λεει ειναι για αυτο το PC μονο! οπου PC βλέπε MOTHERBOARD!!!

Αν κανεις format μπορείς να το ξανακάνεις install... αλλά όχι (θεωρητικά) σε άλλη MB.

Δημοσ.

Κανονικότατα, σφραγισμένα με όλα τα σχετικά τους. Πήρα και τιμολόγιο και δεν πλήρωσα και το ΦΠΑ (19%).

Πριν καιρό είχαν προσφορά 7 PRO upgrade από XP, κάπου στα 50 ευρώ, και έστειλαν μαζί και τα XP! (με άδειες και αυτοκόλλητα)

σε νησι εισαι η εχεις μεινει λιγα χρονια πισω? :P

Δημοσ.

πετάμενα ευρώ, και αγγλική εκδοσή dsp , ποιος βάζει σήμερα 32bit και λέει 180 ευρώ αρχική τιμή

Καποιος που θελει 32bit συστημα με αγγλικα και εχει 1 pc?!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...