leftermann Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 ξέρωγώ. Μου φαίνεται λίγο ρίσκυ η φάση που κατεβαίνεις και είσαι χαλαρός πριν ξεκινήσεις τη επόμενη έλξη. Αλλά τι ρωτάς ρε πάνκη; Αφού στο μονόζυγο την έπαθες. Καλά δεν κάνω να μην το συνιστώ; Τεσπά, νομίζω υπάρχουν ασφαλέστερες ασκήσεις από το μονόζυγο.
-nick- Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Ε το παθα σε ατυχημα στο μονοζυγο οχι υπο κανονικες συνθηκες!! Το μονοζυγο ειναι γαματη ασκηση γιαυτο δεν μου παει να το κοψω Στην πρωτη εξαρθρωση εκανα κατι ασκησεις με βαρακια που με βοηθησαν.
leftermann Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 ξέρω γω, την γνώμη μου την είπα. Το βρίσκω λίγο ρίσκυ, αλλά η ζωή είναι πολύ μικρή για να στην περιορίζει ο φόβος
Tomahawk Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μονοζυγο εννοειται πως οχι!! Ενδυναμωση των μυων επιβαλλεται αλλα χωρις φυσικοθεραπειες η νυστερι ειναι ανουσιο. Πηγαινε για μαγνητικη το συντομοτερο ετσι ωστε να γινει εκτιμηση της ζημιας και να σου πει ο γιατρος τροπους αποκαταστασης. Η εξαρθρωση ειναι ατιμο πραμα ομως και συνηθως δε το γλυτωνεις το νυστερι.
Tilemaxx Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Εμένα κάποτε μου έβγαινε το γόνατο του αριστερού μου ποδιού και ξαναερχόνταν στη θέση του, βέβαια όλο το σκηνικό ήταν κωμικοτραγικό γιατί κάθε φορά σωριαζόμουν κάτω με απίστευτους πόνους, και απορώ πως δεν είχα πάθει κάποια άλλη πιο χοντρή ζημιά τότε γιατί το πάθαινα αρκετά συχνά. Είναι αυτό που λένε οι αποπάνω, υπήρχε μια κίνηση που έκανα όπου όταν έστριβα το πόδι μου έβγαινε το γόνατο. Πλέον μετά απο ένα χρόνο και αρκετή ποδηλασία δεν το ξαναέπαθα, αν και μια-δυό φορές με την ίδια κίνηση ένιωθα το ίδιο σημείο να ζορίζεται.
-nick- Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Το νυστερι μου πε θα χρειαστει αν βγει ξανα, προς το παρον δεν ειναι απαραιτητο. Τεσπα θα παω σε ορθοπεδικο να βγαλω και μια μαγνητικη να δουμε τι ζημια εχει γινει κλπ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις