orestiss Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Κι εγω ειχα Samsung τα προηγουμενα 4 χρονια και δεν υπηρξε κανενα προβλημα. Τωρα ομως που εμαθα αυτο, οπως και πολλοι αλλοι φιλοι, δε προκειται να τη ξανακουμπησουμε. Τι διαφορα εχει η αγορα μεσω ιντερνετ? και το τηλεφωνο ιντερνετ θεωρειται? Παντως ειναι απαραδεκτο να προβλεπει doa το e-shop και οχι το Πλαισιο.
evoluti0n Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Κι εγω ειχα Samsung τα προηγουμενα 4 χρονια και δεν υπηρξε κανενα προβλημα. Τωρα ομως που εμαθα αυτο, οπως και πολλοι αλλοι φιλοι, δε προκειται να τη ξανακουμπησουμε. Τι διαφορα εχει η αγορα μεσω ιντερνετ? και το τηλεφωνο ιντερνετ θεωρειται? Παντως ειναι απαραδεκτο να προβλεπει doa το e-shop και οχι το Πλαισιο. ΜΑ Η ΟΘΟΝΗ ΔΕΝ ΘΕΩΡΗΤΕ DOA εφοσον η ετερια λει απο 7 pixel και πανε (DOA σημαινει Dead On Arrival) αν την επερνες και δεν δουλευε καθολου μια χαρα θα προβλεποταν . Ο νομος απο οσο θυμαμε λει για αγορες εξ αποστασεως λογικα και μεσω τηλεφωνου πρεπει να σε καλυπτει χωρις να ειμαι σιγουρος ψαχτο
orestiss Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μα δεν ειπες οτι μπορω να την αλλαξω για οποιονδηποτε λογο(οτι δεν ειναι αυτο που περιμενα)? Η εγγυηση ειναι 2 ετη, υποτιθεται οτι doa 7 ημερων σημαινει αλλαγη εντος 7 ημερων ακομα και χωρις λογο.
evoluti0n Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μα δεν ειπες οτι μπορω να την αλλαξω για οποιονδηποτε λογο(οτι δεν ειναι αυτο που περιμενα)? Η εγγυηση ειναι 2 ετη, υποτιθεται οτι doa 7 ημερων σημαινει αλλαγη εντος 7 ημερων ακομα και χωρις λογο. οχι κανεις λαθος το DOA 7 ημερων ειναι οτι σε περιπτωση που το παρεις και εχει καποιο προβλημα την επιστρεφεις και γινετε αντικατασταση με κανουρια για αυτο σου εγραψα και τι σημαινει πιο πανω - dead on arrival - το αγορασες και ηταν χαλασμενο ελλατωματικο η κατι τετοιο (που η ετερια να το θεωρει ελατωμα στην περιπτωση σου ομως δεν παει DOA γιατι η ετερια μερχι 7 καμενα pixel δεν το θεωρει ελατωμα
orestiss Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Και τοτε ποια ειναι η διαφορα της εγγυησης απο το doa?
evoluti0n Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Και τοτε ποια ειναι η διαφορα της εγγυησης απο το doa? Στο DOA υποχρεουντε να σου δωσουν καινουριο η μπορεις να παρεις και τα λεφτα σου πισω μεσα στο διαστημα που σου δινουν ενω αν κατι χαλασει μπορουν να σου δωσουν και κατι επισκευασμενο Link Εχει αρκετες πληροφοριες σχετικα με το νομο
orestiss Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Οk αρα doa σημαινει αμεση αντικατασταση σε περιπτωση βλαβης. Ευτυχως στη περιπτωση μου το μαυρο pixel εκει που βρισκεται δεν φαινεται(καλυπτεται απ τα εικονιδια της taskbar). Φανταζομαι ομως την εκπληξη των φουκαραδων που θα δουν 6 pixels στο καινουργιο monitor τους και η Samsung θα τους πει οτι ειναι ok...
evoluti0n Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Οk αρα doa σημαινει αμεση αντικατασταση σε περιπτωση βλαβης. Ευτυχως στη περιπτωση μου το μαυρο pixel εκει που βρισκεται δεν φαινεται(καλυπτεται απ τα εικονιδια της taskbar). Φανταζομαι ομως την εκπληξη των φουκαραδων που θα δουν 6 pixels στο καινουργιο monitor τους και η Samsung θα τους πει οτι ειναι ok... Αντικατασταση με ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ η τα λεφτα σου πισω και παλι αμεση δεν θα ειναι γιατι θα πρεπει να γινει ελεγχος απο το καταστημα να δει οτι οντως εχει προβλημα
orestiss Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Οποτε χρειαστηκε μου το πηραν αμεσως και το αντικατεστησαν(σε αλλα μαγαζια, δε ξερω τι γινεται στο Πλαισιο). Ποσες μερες πρεπει να διαρκεσει ο ελεγχος για να εντοπισουν ενα καμμενο/κολλημενο pixel?
evoluti0n Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Οποτε χρειαστηκε μου το πηραν αμεσως και το αντικατεστησαν(σε αλλα μαγαζια, δε ξερω τι γινεται στο Πλαισιο). Ποσες μερες πρεπει να διαρκεσει ο ελεγχος για να εντοπισουν ενα καμμενο/κολλημενο pixel? Παλιοτερα ελεγαν οτι ο ελεγχος διαρκει 4 ωρες δεν ξερω αν ισχυει ακομα συνηθως εμενα αν οχι την ιδια μερα την επομενη συνηθως με περνουν τηλεφωνο Για ποιο λογο ομως εκανες επιστροφη δεν μας λες σε αλλα καταστηματα αν οντως υπηρχε προβλημα με αυτο που αγορασες λογικο ειναι να το παρουν αν αγορασεις ομως κατι και τους πεις δεν δουλευει λογικο ειναι να το κοιταξουν , Παλιοτερα και το πλαισιο δεν εκανε ελεγχο στα DOA αλλα πλεον οι εποχες ειναι δυσκολες . . .
orestiss Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Βεβαιως και υπηρχε οφθαλμοφανες προβλημα, ηταν χαλασμενη συσκευη, τι σημασια εχει ομως? Ουτε που τη κοιταξαν αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα, το θεμα ειναι η Samsung που λεει οτι αν παρεις οθονη της με 6 καμμενα pixels εισαι ok. Kανονικο δουλεμα... Πιστευω οτι οσο πιο πολλοι σιγα-σιγα το μαθαινουν τοσο θα πεφτουν οι πωλησεις της.
evoluti0n Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Βεβαιως και υπηρχε οφθαλμοφανες προβλημα, ηταν χαλασμενη συσκευη, τι σημασια εχει ομως? Ουτε που τη κοιταξαν αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα, το θεμα ειναι η Samsung που λεει οτι αν παρεις οθονη της με 6 καμμενα pixels εισαι ok. Kανονικο δουλεμα... Πιστευω οτι οσο πιο πολλοι σιγα-σιγα το μαθαινουν τοσο θα πεφτουν οι πωλησεις της. Eχει σημασια γιατι αν εσυ τους πας κατι που δουλευει και δεν σου αρεσε για καποιο λογο και εχεις ανοιξει τη συσκευασια πως θα το πουλησουν μετα?(οχι οτι δεν πουλανε προιντα με ανοικτη συσκευασια αλλα λεμε)Εγω σε διαφορα προιντα 6-7 φορες που μου ετυχε DOA παντα τα ελεξαν (τις περισσοτερες φορες επιτοπου ) Η πολιτικη τις samsung δεν ειναι κατι καινουριο ισχυει εδω και χρονια Και για να μην μακρυγορουμε σου ξανα λεω οτι εχεις μερος τις ευθηνης και εσυ γιατι δεν το εψαξες οσο αναφορα την πολιτικη τις ετεριας στην εγγυηση
orestiss Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δεν εχει σημασια λεω για τη κουβεντα μας και το θεμα μας. Το να ελεγξεις επιτοπου ειναι κατι απλο και γρηγορο, εσυ μιλησες για ελεγχο που μπορει να παρει μερες. Η πολιτικη της Samsung μπορει να ειναι απο παλια, αλλο ειπα εγω, το αυτονοητο: ο κοσμος μαθαινει σιγα-σιγα και θα απομακρυνεται. Γιατι οι περισσοτεροι, οπως κι εγω, δεν υποψιαζονται οτι η εταιρια αυτη δεν καλυπτει κατω απο 6 καμμενα pixels και αγοραζουν... Nα μη μακρυγορουμε?! φιλε μου, εδω και ωρες εχεις παρει κωλοφερατζα το thread:-), ασε να μιλησει και κανενας αλλος.
evoluti0n Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δεν εχει σημασια λεω για τη κουβεντα μας και το θεμα μας. Το να ελεγξεις επιτοπου ειναι κατι απλο και γρηγορο, εσυ μιλησες για ελεγχο που μπορει να παρει μερες. Η πολιτικη της Samsung μπορει να ειναι απο παλια, αλλο ειπα εγω, το αυτονοητο: ο κοσμος μαθαινει σιγα-σιγα και θα απομακρυνεται. Γιατι οι περισσοτεροι, οπως κι εγω, δεν υποψιαζονται οτι η εταιρια αυτη δεν καλυπτει κατω απο 6 καμμενα pixels και αγοραζουν... Nα μη μακρυγορουμε?! φιλε μου, εδω και ωρες εχεις παρει κωλοφερατζα το thread:-), ασε να μιλησει και κανενας αλλος. Εγινε ελεγχος ομως επειδη πηρα εγω κατι πχ με 200 ευρω και το πηγα πισω δεν σημαινει οτι επειδη θα τους πω δεν δουλευει θα το δεχτουν ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΔΕΙ δεν σου φταει κανενας αλλος παρα μονο εσυ που δεν το εψαξες , μα δεν ειναι μονο η samsung που δεν εχει 0 pixel Αν το προβλημα δεν ειναι κατι ευκολο να εντοπιστει φυσικα και θα γινει το κρατησουν να το δουν πχ σε καρτα γραφικων μπορει να ανεβαζει θερμοκρασιες στο ακυρο η να σταματαει να δουλευει ο ανεμηστηρας δεν ειναι κατι που μπορει να διαπιστωθει παντα αμεσα αρα λογικο να χρειαστει να το κρατησουν για ελεγχο
darksize_ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 θεωρώ πάντως απαράδεκτο να δίνεται αλλαγή σε 7 καμμένα πίξελ, εφόσον η οθόνη είναι καινούρια, πρέπει να μην έχει κανένα καμένο πίξελ, διαφορετικά γιατί να την πουλάνε ως καινούρια; σίγουρα έχεις δίκιο πως καλό είναι να βλέπουμε τις εγγυήσεις που μας δίνουν οι διάφορες εταιρείες, δεν διαφωνώ σε αυτό, και σίγουρα προσωπικά δεν θα αγόρασα οθόνη με εγγύηση 7 καμένων πίξελ, αλλά και πάλι δεν το θεωρώ σωστό να την προωθούν ως καινούρια στους καταναλωτές τέλος πάντων
Προτεινόμενες αναρτήσεις