Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις πηρα τη νεα μου οθονη αλλα παρατηρω οτι στην taskbar των windows7 (εκει που βγαινουν τα εικονιδια του ie και του wmp) υπαρχει ενα μαυρο pixel. Δε μ ενοχλει ιδιαιτερα βεβαια, αλλα υπαρχει.

Τι να κανω τωρα, να τη παω πισω? Να το αφησω ή μηπως υπαρχει υποψια οτι θα βγαλει κι αλλα αργοτερα?

Μηπως υπαρχει καποιο προγραμματακι ή καποιος τροπος για να εξαλειψω αυτο το μαυρο pixel?

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποια οθόνη πήρες;

Αν και είσαι μέσα στο DOA οπότε λογικά δεν έχεις κανένα θέμα με επιστροφή και αντικατάσταση

Δημοσ.

Εχει σημασια ποια ειναι η οθονη? θα μπορουσε να ειναι οποιαδηποτε.

Να την επιστρεψω μου προτεινεις? Που ομως? σε ενα οποιοδηποτε κατ/μα Πλαισιο? (απο Πλαισιο τη πηρα τηλεφωνικως)

Υπαρχει καποια μεθοδος να εξαλειφθει το μαυρο pixel?

Δημοσ.

απλά πίεσε το "κολλημένο πίξελ ελαφρά για 10 δευτερόλεπτα και λογικά θα φύγει ,έτσι έχω κάνει εγώ με τις οθόνες μου και σχεδόν σε όλες έφυγαν τα κολλημένα πίξελ !!!

Δημοσ.

Εχει σημασια ποια ειναι η οθονη? θα μπορουσε να ειναι οποιαδηποτε.

Να την επιστρεψω μου προτεινεις? Που ομως? σε ενα οποιοδηποτε κατ/μα Πλαισιο? (απο Πλαισιο τη πηρα τηλεφωνικως)

Υπαρχει καποια μεθοδος να εξαλειφθει το μαυρο pixel?

E ναι για να ρωτάω δεν το κάνω για να ανοίξω κουβέντα. :rolleyes:

Πχ αν είναι dell πάρε τους τηλέφωνο να σου φέρουν άλλη στο σπίτι. Ούτε θα τραβιέσαι σε καταστήματα ούτε μα και μου με πωλητές

Δημοσ.

η καθε εταιρια εχει δικη της πολιτικη εγγυησης στα καμμενα/ κολλημενα πιξελ.

οποτε πρεπει να μας πεις τι μαρκα ειναι και αν το πιξελ ειναι καμμενο ή κολλημενο. στην δευτερη περιπτωση η μεθοδος με πιεση δακτυλου που σου περιεγραψε ο φιλος πιο πανω ειναι και η πιο ενδεδειγμενη κατ εμε.

Δημοσ.

Πως ξερω αν ειναι καμμενο ή κολλημενο? Το να την αλλαξω δε με ενθουσιαζei γιατι δε θελω να μεινω ουτε μια μερα χωρις οθονη, εξαλλου εκει που βρισκεται το μαυρο pixel δε με ενοχλει.

Πιεσα αλλα δεν... Υπαρχει καποιο προγραμμα?

Δημοσ.

Βρε Ορέστη τι σημαίνει πίεσες αλλά δεν; Και τι σημαίνει δε σε ενοχλεί;

Υπάρχει ή δεν υπάρχει θέμα σε καινούρια οθόνη; Γιατί το ψάχνεις και δε απαιτείς το αυτονόητο; :shifty:

Δημοσ.

Απο πανω μπορεις να διαβασεις οτι δυο φιλοι μου προτειναν να πιεσω, πιεσα αλλα χωρις αποτελεσμα.

Δε με ενοχλει σημαινει οτι εκει που βρισκεται δε με ενοχλει, καλυπτεται κι απ τα εικονιδια και δε φαινεται.

Επειδη βαριεμαι να τρεχω για αλλαγη και δε θελω να μεινω χωρις οθονη ουτε μια μερα, ρωταω εαν υπαρχει καποιο προγραμμα που τυχον μπορει να ξεκολησει το pixel.

Δημοσ.

Τελικα λεει η πολιτικη της Samsung ειναι αλλαγη πανω απο 7 pixels!!..

Δηλαδη μπορει να εχεις 6 καμμενα pixels στο κεντρο και να θεωρεισαι ok :lol:

Αραγε οι πελατες της Samsung το γνωριζουν αυτο? Μαλλον οχι, γιατι τοτε κανεις δε θα την αγοραζε.

Το e-shop εχει στα προιοντα του "DOA 7 ημερών". Στο Πλαισιο δεν υπαρχει αυτο?

Δημοσ.

Τελικα λεει η πολιτικη της Samsung ειναι αλλαγη πανω απο 7 pixels!!..

Δηλαδη μπορει να εχεις 6 καμμενα pixels στο κεντρο και να θεωρεισαι ok :lol:

Αραγε οι πελατες της Samsung το γνωριζουν αυτο? Μαλλον οχι, γιατι τοτε κανεις δε θα την αγοραζε.

Το e-shop εχει στα προιοντα του "DOA 7 ημερών". Στο Πλαισιο δεν υπαρχει αυτο?

Υπαρχει το DOA απλα εφοσον η ετερια στην προκειμενη περιπτωση samsung το 1 dead pixel δεν το θεωρει προβλημα δεν περναει ως DOA αν εγινε αγορα μεσω internet μπορεις να το επιστρεψεις και να πεις οτι δεν ηταν αυτο που περιμενες εχεις το δικαιωμα για καποιες μερες δεν θυμαμε ποσες

Το λαθος ειναι δικο σου που δεν ρωτησες για την εγγυηση και τη καλυπτει αυτη σε περιπτωση καμμενων Pixel . . .

Δημοσ.

Το λαθος ειναι ολων οσων αγοραζουν Samsung.

Εισαι σιγουρος οτι το DOA ισχυει στο Πλαισιο? Γιατι μου ειπαν οτι δε γινεται τιποτα...

Δημοσ.

Το λαθος ειναι ολων οσων αγοραζουν Samsung.

Εισαι σιγουρος οτι το DOA ισχυει στο Πλαισιο? Γιατι μου ειπαν οτι δε γινεται τιποτα...

Mα ειναι υποχρεωμενοι να σου αλλαξουν κατι ελατωματικο πως δεν ισχυει δηλαδη εσυ θα παρεις μια καρτα γραφικων θα ειναι χαλασμενη εξαρχης και θα σου πουνε οχι δεν γινετε? εφοσον την επιστρεψεις μεσα σε 10 μερες αν θυμαμε καλα η θα στο αλλαξουν με κατι ιδιο η μπορεις να ζητησεις τα λεφτα σου πισω (το πιστωτικο που δινουν ειναι απλα για να σε κρατησουν στο καταστημα και μην πας να αγορασεις απο αλλου

Το λαθος δεν ειναι οσον αγοραζουν samsung ειναι δικο σου που δεν κοιταξες πριν αγορασεις ποσα dead pixel και πανω θεωρει η ετερια οτι ειναι ελατωματικο το panel . . .

Δημοσ.

Το λαθος ειναι οσων αγοραζουν Samsung γιατι ειτε γνωριζουν ειτε οχι τη πολιτικη τους, πρεπει να ειναι χαζος καποιος για να διαλεξει την εταιρια που θεωρει φυσιολογικα μεχρι 6 pixels και οχι μια αλλη εταιρια που σε καλυπτει για οσαδηποτε pixels.

Μου ειπαν οτι δεν το αλλαζουν γιατι μονο πανω απο 7 pixels θεωρειται προβλημα. Τι πρεπει να κανω εγω τωρα?...

Δημοσ.

Το λαθος ειναι οσων αγορταζουν samsung γιατι ειτε γνωριζουν ειτε οχι τη πολιτικη τους, πρεπει να ειναι χαζος καποιος για να διαλεξει την εταιρια που θεωρει φυσιολογικα μεχρι 6 pixels και οχι μια αλλη εταιρια που σε καλυπτει για zero pixels.

Μου ειπαν οτι δεν το αλλαζουν γιατι μονο πανω απο 7 pixels θεωρειται προβλημα. Τι πρεπει να κανω εγω τωρα?...

Mενεις με την οθονη δεν μπορεις να κανεις κατι ας το εψαχνες πριν αγορασεις . . . για αυτο οτιδηποτε θελουμε να αγορασουμε κανουμε μια ερευνα αγορας πρωτα. . .

ΒΤW με λιγα λογια λες και τον ευατο σου χαζο εγω εχω 2 samsung στο γραφειο δεν υπηρχε κανενα προβλημα

Αν εγινε αγορα απο internet ισως μπορεις να τη γλυτωσεις επιστρεφοντας την λεγοτνας δεν ειναι αυτο που περιμενες διαβαζοντας τη περιγραφη στο internet

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...