StigmaX Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Έχω το site μου gatakia.net σε αμερικάνικο Host (dreamhost). Θέλω να κάνω μεταφορά σε κάποιον ευρωπαϊκό και μιας και κάνω την μεταφορά να φύγω απο το απλό shared hosting και να πάρω έναν VPS. Είχα καταλήξει στον Hetzner.de αλλά διαβάζοντας τα terms τους βλέπω οτι παίζει να υπάρχει πρόβλημα με το content της σελίδας μου και να γίνει suspend το account. Έχει κάποιος να προτείνει κάποιον εναλλακτικό Host? Thanks
antonl Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Κι απόρησα τι πρόβλημα μπορεί να χει ένας hoster με τα κατοικίδια :Ρ
alexitsios Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 StigmaX τι traffic έχεις περίπου; Είναι απαραίτητο να πας σε vps? Υπολόγιζε ότι στα vps δεν είναι μόνο το κόστος που βλέπεις, αλλά πρέπει να ξέρεις να διαχειρίζεσαι το server μόνος σου. Αυτό που θα σε ενδιέφερε ίσως είναι semidedicated πακέτα. ωραίο περιεχόμενο
StigmaX Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 StigmaX τι traffic έχεις περίπου; Είναι απαραίτητο να πας σε vps? Υπολόγιζε ότι στα vps δεν είναι μόνο το κόστος που βλέπεις, αλλά πρέπει να ξέρεις να διαχειρίζεσαι το server μόνος σου. Αυτό που θα σε ενδιέφερε ίσως είναι semidedicated πακέτα. ωραίο περιεχόμενο Έχω δουλέψει στο παρελθόν με VPS (kloxo) και Semi-Dedicated (cPanel). VPS απο servedome και το semidedicated απο rapidleechhost. To vps είχε ωραίο speed και ανταπόκριση, αλλά έφαγε πολλά downtime, και μετακόμισα στο semi dedicated, που μου φάνηκε κοροϊδία μιας και η απόδοση δεν δικαιολογούσε την υψηλή τιμή του. Tώρα για τα gatakia.net θέλω κάτι ευρωπαϊκό να έχω το κεφάλι μου ήσυχο γιατί πάω φαντάρος και δεν θέλω να δω το side down γιατί κάναμε copyright infringment του τάδε φωτογράφου και μου μπλοκάρουν το site όσο είμαι away. Ακόμα στο ψάξιμο. Αν έχει κάποιος να προτείνει κάποιον αξιόπιστο host please ας μου πεί.
fouros Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Ψάξε για vps στην Αγγλία (υποθέτω θες managed) επιτρέπουν οι περισσότεροι adult- erotic content. για παράδειγμα http://www.hostxnow.com/
CyberCr33p Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Πόσο συχνά σου έστελναν μήνυμα για να κατεβάσεις φωτογραφίες ; Εάν γίνεται πολύ συχνά σε οποιοδήποτε webhost θα έχεις πρόβλημα είτε είναι Αμερική είτε Ευρώπη. Καλό είναι όσο είσαι φαντάρος να αφήσεις κάποιο που εμπιστεύεσαι για να διαχειρίζεται τη σελίδα (έστω να αφαιρεί τις φωτογραφίες που γίνονται παράπονα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα