Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω την dell u2311 εδω κι ενα χρονο κι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος αλλα ελεγα να ανεβαινα στις 27¨ για να βολευομαι και στο κρεβατι(!). μιας κι η u2711 ξεφευγει σε χρηματα ελεγα να επαιρνα καποια 27 Led στα 300-350€. αξιζει να κανω τετοια κινηση? ή θα το μετανιωσω αν μεινω με καμια Lg με tn panel??

Υ.Γ δεν βρισκω και πουθενα μεταχειρισμενη u2711 ρε γμτ...

Δημοσ.

χμμμμ... με περιοριζει καπως ο χωρος για κατι τετοιο. μια 27'' Led θα εχει χειροτερη εικονα απο την dell?σιγουρα η γωνια θεασης θα ειναι μικροτερη. τη θελω για ιντερνετ, ταινιες και κανα fifa

Δημοσ.

πηρα 27αρα led προσφατα και πραγματικα βρηκα την υγεια μου.

απεραντο και ξεκουραστο desktop αλλα εγω τη χρησιμοποιω καθαρα για εφαρμογες γραφειου. Για παιχνιδια δεν ξερω τι λεει και αν συγκρινεται με την dell ομως ακομα και μετα απο πολυωρη χρηση δε με εχει κουρασει.

Για να μην πουμε τα πλεονεκτηματα οταν θες να δεις ταινια... ειχα 22αρα και την εδωσα γι αυτον ακριβως το λογο.

Δημοσ.

Μεταχειρισμένη u2711 βρίσκεις στο ebay με πολύ μεγάλο ρίσκο και όχι κάτω από 500,-

27άρα πήρα πρόσφατα την iiyama prolite e2773hds με led φωτισμό στα 260,-

Δεν συγκρίνεται με την οθόνη των 1000,- αλλά και 260,- για 27άρα δεν είναι τίποτα.

Σε καμιά περίπτωση δεν θα την άλλαζα με 23άρα οθόνη.Ας ήτανε και το καλύτερο μοντέλο.

Δημοσ.

χίλιες φορές φτηνή 32αρα τηλεόραση πάρα φτηνό 27αρι monitor...

Εγώ θα συμφωνούσα με αυτό. Με ~350 παίρνεις άνετα μια 32αρα TV που θα σου κάνει. Δεν θα έμπλεκα με ΤΝ

Δημοσ.

ρε παιδια ο ανθρωπος γραφει 27αρα led.

οντως οι 27αρες tn που υπαρχουν ειναι μαπιτσες , κανουν μπαμ στα πολυκαταστηματα οτι δεν αξιζουν διπλα στις led

Δημοσ.

οντως οι 27αρες tn που υπαρχουν ειναι μαπιτσες , κανουν μπαμ στα πολυκαταστηματα οτι δεν αξιζουν διπλα στις led

Και οι LED ΤΝ πανελ εχουν. . .

Δημοσ.

δεν εχεις ιδεα για τι πραγμα μιλας...

Δημοσ.

δες την απλη 27αρα lg και την led 27αρα και θα καταλαβεις τι διαφορα εννοω

ναι ειναι πιο λεπτη και κατι τρεχει στα γυφτικα

Δημοσ.

Και οι LED ΤΝ πανελ εχουν. . .

LED είναι το Blacklight, όχι το Panel. Οπότε μπορούμε να δούμε οθόνες, με IPS οι οποίες να είναι LED, όπως για παράδειγμα του iMac.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...