Προς το περιεχόμενο

Αγορά τηλεόρασης 42-50 μέχρι 700 Ευρώ

sargus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας κύριοι. Ετοιμάζομαι να πάω στο σπίτι μου και θέλω μια τηλεόραση. Η απόσταση θέασης θα είναι 2,5 μέτρα περίπου (ακόμη δεν το έχω οριστικοποιήσει αλλά προς τα εκεί κλίνω) και το μπάτζετ θα είναι έως 700 Ευρώ (βέβαια εξαρτάται και από το τι δόσεις θα βρώ).

Έχω διαβάσει πολύ σχεδόν όλα τα θέματα του φόρουμ αλλά θα ήθελα και μια πιο άμεση επικοινωνία με τους ιθύνοντες εδώ μέσα.

Τι προτείνετε για να ξεκινήσουμε? LCD ή plasma? Η απόσταση θέασης στα 2,5 μέτρα είναι καλή ή να την αυξομειώσω λίγο?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Να συμπληρώσω ότι δε με ενδιαφέρει το 3D και ότι θα ήθελα να παίζει και τα απλά τουλάχιστον αρχεία από τη USB της (αν και βασιζόμενος σε αυτά που έχω διαβάσει εδώ μέσα μάλλον θα προσανατολιστώ στην αγορά ενός media player).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για ταινιες πας σιγουρα σε πλασμα

ειτε πας σε αυτη την πανασονικ

ειτε στην LG pv350 που ειναι λιγο πιο φτηνη.

τι ειδους ταινιες θα παιζεις?

Καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Όπως καταλαβαίνω μου λέτε και οι δύο να κινηθώ σε 50άρα.

Οι ταινίες που βλέπω προς το παρόν (δε με παίρνει αλλιώς) είναι σε 480p και ελάχιστες 720p (και μικρού συνολικού μεγέθους).

Δεν έχω πρόβλημα με αυτές αλλά θα ήθελα να βλέπω και Full HD.

Η συγκεκριμένη Panasonic ανεπιφύλακτα δηλαδή? Δεν υπολείπεται πολύ σε σχέση με τη σειρά G? Και τι παίζει από τον ενσωματομένο της player?

Η LG σε τι υπολείπεται βασικά από την Pana? Σε ποιότητα εικόνας μόνο ή και σε αντοχή, burn in κτλ.?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η συγκεκριμένη Panasonic ανεπιφύλακτα δηλαδή? Δεν υπολείπεται πολύ σε σχέση με τη σειρά G?

Η G σιγουρα εχει καλυτερα χρωματα και πιο ομαλη κινηση. Οσες φορες εχω παρακολουθησει τη U σε καταστηματα εμενα μου δινει την εντυπωση σα να βλεπω τηλεοραση 50Ηz σε σχεση με την G. Προσωπικη αποψη παντα. Λογικο για μενα γιατι δε θα υπηρχε λογος να υπαρχει η G αν η U ηταν το top. Ομως ειναι πολυ καλο value for money

Επεξ/σία από disqualified

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...