funbreaker Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μπαίνω στον στρατό αυτές τις μέρες και προβληματίζομαι τι να κάνω με το internet. Αυτή την στιγμή έχω 24άρι connex αορίστου χρόνου. Φυσικά δεν με συμφέρει να το κρατήσω όσο θα είμαι στον κολοστρατό. Σκέφτομαι όμως πως όταν θα βρίσκομαι σπίτι με καμιά άδεια θα θέλω να έχω πρόσβαση στο intenet και αναρωτιέμαι για το τι λύσεις υπάρχουν ώστε να έχω μια χρονοχρεώση ή ογκοχρέωση. Υπάρχουν π.χ. προπληρωμένες κάρτες? μήπως με συμφέρει να πάρω 3G στικάκι στην περίπτωση που μπορώ να το χρησιμοποιώ και στον στρατό? Τι προτείνετε? Σίγουρα έχουν αντιμετωπίσει και άλλοι τον ίδιο προβληματισμό.
biomecanoid Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Το πρόβλημα στην περίπτωση σου είναι δεν είναι το internet αλλα η συσκευή που θα παρεις μαζί σου για να εχεις internet. Πια θα είναι αυτή ? μιλάς για 3G στικάκι περιμένεις να παρεις το laptop σου στο στρατό ???
funbreaker Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Το πρόβλημα στην περίπτωση σου είναι δεν είναι το internet αλλα η συσκευή που θα παρεις μαζί σου για να εχεις internet. Πια θα είναι αυτή ? μιλάς για 3G στικάκι περιμένεις να παρεις το laptop σου στο στρατό ??? Το πρόβλημα είναι πως όταν κόψω την σύνδεση, όταν θα έρχομαι στο σπίτι με άδεια δεν θα έχω ούτε σταγόνα internet. Ψάχνω έτσι έναν τρόπο να μπορώ να έχω. Το 3G stick το ανέφερα για την περίπτωση που μου χρησιμεύσει ΚΑΙ σε φάσεις του στρατού που θα μπορώ να χρησιμοποιώ κανένα netbook (πχ σε καμιά έξοδο ή όταν παλιώσω, δεν ξέρω) και παράλληλα θα μπορώ να το χρησιμοποιώ και στο σπίτι όταν έχω άδεια. Γενικά ψάχνω έναν τρόπο να έχω internet στο σπίτι όταν θα επιστρέφω με καμιά άδεια. Το στικάκι έχει το πλεονέκτημα ότι ίσως να φανεί χρήσιμο και αλλού. Επειδή όμως δεν ξέρω τι παίζει στον χώρο των 3G stick και των προπληρωμένων καρτών adsl είπα να ρωτήσω την γνώμη σας για το τι με συμφέρει υποθέτοντας πως και άλλοι έχουν αντιμετωπίσει τον ίδιο προβληματισμό.
biomecanoid Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Εδώ με το κινητό εχεις πρόβλημα στο στρατό, το laptop/netbook το ξεχνάς τελείως.
funbreaker Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Εδώ με το κινητό εχεις πρόβλημα στο στρατό, το laptop/netbook το ξεχνάς τελείως. OK, οπότε να μην πάρω στικάκι αλλά να ψάξω για κάρτες προπληρωμένου χρόνου ADSL? Καμιά πρόταση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα