dkotanid Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 800...και δε παίρνω ένα λάπτοπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 ναι τα βιντεο πιανουν μεγαλο χωρο γιατι οπως διαβασα ειναι σε CAVLC οχι σε cabac και ετσ εχουν πολυ μεγαλο bitrate 24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vtser Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Εξαιρετική παρουσίαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garage667 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Πολύ μπροστά η παρουσίαση.Η τιμή όμως πολύ αλμυρή για την τσέπη μου.Με αυτά τα λεφτά θα αγοράζεις μηχανάκι!LOL Μπράβο για την παρουσίαση Insomnia team! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Το αγορασα και εγω περσι το καλοκαιρι αυτο παιδια πηγε στο πιο προσφατο λογισμικο ομως γαμιοταν με το συνμπαπιο σε 8GB το εχω ετσι το εδωσα στον πατερα μου και αγορασα ενα αλλο Nokia Lumia 530 αφου πρωτα πηρα Android PRESTIGIO Multiphone 3502 DUO PSP3502 μαύρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roll Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 υπάρχουν ακόμα ?να τα δώσετε όλα και να πάρετε το i6 πως θα βγάλει διαφορετικά και αλλά πολλά εκατομμύρια η apple ??λες και δεν υπάρχουν κινητά με τα μισά λεφτά και το ίδιο καλά και καλύτερα .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα