Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4S Παρουσίαση

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάθε νέα κυκλοφορία μοντέλου iPhone είναι πάντα από τα γεγονότα της χρονιάς στο χώρο της τεχνολογίας και φυσικά η παρουσίαση του iPhone 4S δεν αποτελεί εξαίρεση. Το smartphone που παρουσίασε η Apple για πρώτη φορά το 2007, τα άλλαξε όλα και 4.5 χρόνια μετά εξακολουθεί να αποτελεί σημείο αναφοράς για μια αγορά στην οποία όλα τα μεγάλα ονόματα της πληροφορικής συμμετέχουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Το iPhone 4S σπάει τον καθιερωμένο ετήσιο κύκλο με τον οποίο η Apple παρουσίαζε κάθε νέα έκδοση και κυκλοφορεί 17 μήνες περίπου μετά την κυκλοφορία του iPhone 4, τον Ιούνιο του 2010. Αν και δεν αποτελεί μια μεγάλη αναβάθμιση όπως θα δούμε στη συνέχεια, εντούτοις συγκαταλέγεται σε μια από τις πιο σημαντικές παρουσιάσεις προϊόντος της εταιρείας από τη στιγμή που είναι η πρώτη συσκευή που κυκλοφορεί η Apple μετά το θάνατο του συνιδρυτή της εταιρείας Steve Jobs.

http://www.youtube.com/watch?v=_zPDMjHxhJk

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση Apple iPhone 4s

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συγχαρητήρια για την παρουσίαση!

Η τιμή του 64 είναι εκτός εποχής. Πιστεύω όμως και αυτό θα πάει όπως το 4 στις πωλήσεις. Πάρα πολύ καλά. Είναι πλέον πολύ δυνατό σύνολο το iphone.

δεν αποτελεί μια μεγάλη αναβάθμιση

ακριβώς τον ίδιο σχεδιασμό

Η μνήμη παραμένει στα 512mb

Οι εντυπώσεις μας κατά τη χρήση του Siri δεν είναι ενθαρρυντικές.

Αμφιβάλουμε κατά πόσο χρήσιμη είναι η υπηρεσία σε μια μη αγγλόφωνη χώρα

ένα βίντεο διάρκειας 5 λεπτών θα χρειαστεί 1gb

Η αυτονομία του iPhone 4S παρουσιάζει πρόβλημα

Γιατι να το παρει καποιος?

orlox

Χθες, 13:56

Παράθεση

δεν αποτελεί μια μεγάλη αναβάθμιση

ακριβώς τον ίδιο σχεδιασμό

Η μνήμη παραμένει στα 512mb

Οι εντυπώσεις μας κατά τη χρήση του Siri δεν είναι ενθαρρυντικές.

Αμφιβάλουμε κατά πόσο χρήσιμη είναι η υπηρεσία σε μια μη αγγλόφωνη χώρα

ένα βίντεο διάρκειας 5 λεπτών θα χρειαστεί 1gb

Γιατι να το παρει καποιος?

Πολύ σοφό από μία σελίδα να απομονώσεις 5 γραμμές..!

Επίσης, όντως μπορεί κάποιος να μην το πάρει.

Τέλος, αυτά που αναφέρει ότι δεν βελτιώθηκαν αφορούν τη σύγκριση με το iPhone 4, συνεπώς κάποιος που δεν το έχει θα μπορούσε να παρει το 4s. Λέω εγώ τώρα..

Αν μπορείτε να δοκιμάσετε την 5.0.1 που βγήκε πριν λίγο και να ενημερώσετε το άρθρο... Και βασικά οποιος έχει το 4s να μου πει (στην 5.0) πόση μπαταρία καταναλώνει για να συγκρίνω με το δικό μου γιατί δεν είχα άλλο iphone πριν (είχα ipod touch 1G) για να έχω μέτρο σύγκρισης.

Π.Χ.: Εμένα όταν το χρησιμοποιώ (παιχνίδια, internet browsing σε wifi κλπ) καταναλώνει περίπου 1% κάθε 5-10 λεπτά. Αυτό να το θεωρώ ως πολύ κατανάλωση ή και το 4 έτσι ήταν? Γιατί σε σχέση με του ipod μου (που ήταν και 4 χρονών!) μου φαίνεται ότι καταναλώνει πολύ μπαταρία.

Υ.Γ.: Θα έκανα update σε 5.0.1 αλλά λένε ότι δεν θα μπορούμε να κάνουμε untethered jailbreak αν κάνουμε Update άρα θα περιμένω.

θα το προτιμουσα αν ηταν κανα 100-150 ευρω πιο κατω και αν ειχε και μεγαλυτερη οθονη..

αληθεια για αυτο με το βιντεο που πιανει πολυ μνημη,υπαρχει τροποσ να το γυρισουμε σε 720 ή και σε χαμηλοτερη αναλυση ετσι ωστε να μην υπαρχει μεγαλο προβλημα?

Το βιντεο δεν εχει επιλογή για 720 (ή έστω 1080 με μεγαλύτερη συμπίεση) απο οτι ξερω, και το οτι δεν δέχεται έξτρα μνήμη το καθιστά μεγαλύτερο μειονέκτημα

Ναι βασικά και εμένα με έχει ξενερώσει λίγο ότι ενώ έχουν βάλει την τέλεια κάμερα κλπ κλπ, δεν έχει ρυθμίσεις για αυτήν... Δηλαδή ούτε ανάλυση εικόνας μπορείς να επιλέξεις (τραβάει 8MP γιατί έτσι γουστάρει), ούτε ανάλυση βίντεο (1080p 4 ever? Or not?)... Η μόνη ρύθμιση που υπάρχει είναι αν το HDR θα σου κρατάει και την αρχική εικόνα... Δεν λέω, πολύ καλή η κάμερα, αλλά έχει δρόμο η Apple (από θέμα software).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...