Hal9000 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Κάθε νέα κυκλοφορία μοντέλου iPhone είναι πάντα από τα γεγονότα της χρονιάς στο χώρο της τεχνολογίας και φυσικά η παρουσίαση του iPhone 4S δεν αποτελεί εξαίρεση. Το smartphone που παρουσίασε η Apple για πρώτη φορά το 2007, τα άλλαξε όλα και 4.5 χρόνια μετά εξακολουθεί να αποτελεί σημείο αναφοράς για μια αγορά στην οποία όλα τα μεγάλα ονόματα της πληροφορικής συμμετέχουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Το iPhone 4S σπάει τον καθιερωμένο ετήσιο κύκλο με τον οποίο η Apple παρουσίαζε κάθε νέα έκδοση και κυκλοφορεί 17 μήνες περίπου μετά την κυκλοφορία του iPhone 4, τον Ιούνιο του 2010. Αν και δεν αποτελεί μια μεγάλη αναβάθμιση όπως θα δούμε στη συνέχεια, εντούτοις συγκαταλέγεται σε μια από τις πιο σημαντικές παρουσιάσεις προϊόντος της εταιρείας από τη στιγμή που είναι η πρώτη συσκευή που κυκλοφορεί η Apple μετά το θάνατο του συνιδρυτή της εταιρείας Steve Jobs. http://www.youtube.com/watch?v=_zPDMjHxhJk Site: Αναλυτική Παρουσίαση Apple iPhone 4s Δες το Apple iPhone 4s στο GoGadget Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikitas350 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Αλλάξτε τον τίτλο από 4 σε 4s. Ωραίο review. BTW είχα σοβαρό πρόβλημα με την μπαταρία (έπεφτε 10% την ώρα σε standby) αλλά με την 5.0.1 beta 2 είμαι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannitis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Συγχαρητήρια για την παρουσίαση! Η τιμή του 64 είναι εκτός εποχής. Πιστεύω όμως και αυτό θα πάει όπως το 4 στις πωλήσεις. Πάρα πολύ καλά. Είναι πλέον πολύ δυνατό σύνολο το iphone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RaNd Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δειχνει πολυ καλο, ισαξιο σε specs του ανταγωνισμου, αλλα οι τιμες εκτος πραγματικοτητας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Strategos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 ωραίο review, έχετε κάνει ένα λάθος μόνο. το icloud υποστηρίζει και windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_dinos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Επιπλέον η εταιρεία προσθέτει την αναγνώριση φωνής του Siri και στο εικονικό πληκτρολόγιο στα πρότυπα του Android, Μηνυση εδω και τωρα!!!!!!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 δεν αποτελεί μια μεγάλη αναβάθμισηακριβώς τον ίδιο σχεδιασμό Η μνήμη παραμένει στα 512mb Οι εντυπώσεις μας κατά τη χρήση του Siri δεν είναι ενθαρρυντικές. Αμφιβάλουμε κατά πόσο χρήσιμη είναι η υπηρεσία σε μια μη αγγλόφωνη χώρα ένα βίντεο διάρκειας 5 λεπτών θα χρειαστεί 1gb Η αυτονομία του iPhone 4S παρουσιάζει πρόβλημα Η αυτονομία του iPhone 4S παρουσιάζει πρόβλημα Γιατι να το παρει καποιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Necro17 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 μπορει και να μην το παρει καποιος, δεν ειναι υποχρεωτικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelost Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 orlox Χθες, 13:56 Παράθεση δεν αποτελεί μια μεγάλη αναβάθμιση ακριβώς τον ίδιο σχεδιασμό Η μνήμη παραμένει στα 512mb Οι εντυπώσεις μας κατά τη χρήση του Siri δεν είναι ενθαρρυντικές. Αμφιβάλουμε κατά πόσο χρήσιμη είναι η υπηρεσία σε μια μη αγγλόφωνη χώρα ένα βίντεο διάρκειας 5 λεπτών θα χρειαστεί 1gb Η αυτονομία του iPhone 4S παρουσιάζει πρόβλημα Η αυτονομία του iPhone 4S παρουσιάζει πρόβλημα Γιατι να το παρει καποιος? Πολύ σοφό από μία σελίδα να απομονώσεις 5 γραμμές..! Επίσης, όντως μπορεί κάποιος να μην το πάρει. Τέλος, αυτά που αναφέρει ότι δεν βελτιώθηκαν αφορούν τη σύγκριση με το iPhone 4, συνεπώς κάποιος που δεν το έχει θα μπορούσε να παρει το 4s. Λέω εγώ τώρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loukas77 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Αν μπορείτε να δοκιμάσετε την 5.0.1 που βγήκε πριν λίγο και να ενημερώσετε το άρθρο... Και βασικά οποιος έχει το 4s να μου πει (στην 5.0) πόση μπαταρία καταναλώνει για να συγκρίνω με το δικό μου γιατί δεν είχα άλλο iphone πριν (είχα ipod touch 1G) για να έχω μέτρο σύγκρισης. Π.Χ.: Εμένα όταν το χρησιμοποιώ (παιχνίδια, internet browsing σε wifi κλπ) καταναλώνει περίπου 1% κάθε 5-10 λεπτά. Αυτό να το θεωρώ ως πολύ κατανάλωση ή και το 4 έτσι ήταν? Γιατί σε σχέση με του ipod μου (που ήταν και 4 χρονών!) μου φαίνεται ότι καταναλώνει πολύ μπαταρία. Υ.Γ.: Θα έκανα update σε 5.0.1 αλλά λένε ότι δεν θα μπορούμε να κάνουμε untethered jailbreak αν κάνουμε Update άρα θα περιμένω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2011 θα το προτιμουσα αν ηταν κανα 100-150 ευρω πιο κατω και αν ειχε και μεγαλυτερη οθονη.. αληθεια για αυτο με το βιντεο που πιανει πολυ μνημη,υπαρχει τροποσ να το γυρισουμε σε 720 ή και σε χαμηλοτερη αναλυση ετσι ωστε να μην υπαρχει μεγαλο προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Γιατί είναι τόσο φτηνό; Μήπως δεν είναι καλό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihalakis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Το βιντεο δεν εχει επιλογή για 720 (ή έστω 1080 με μεγαλύτερη συμπίεση) απο οτι ξερω, και το οτι δεν δέχεται έξτρα μνήμη το καθιστά μεγαλύτερο μειονέκτημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loukas77 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Ναι βασικά και εμένα με έχει ξενερώσει λίγο ότι ενώ έχουν βάλει την τέλεια κάμερα κλπ κλπ, δεν έχει ρυθμίσεις για αυτήν... Δηλαδή ούτε ανάλυση εικόνας μπορείς να επιλέξεις (τραβάει 8MP γιατί έτσι γουστάρει), ούτε ανάλυση βίντεο (1080p 4 ever? Or not?)... Η μόνη ρύθμιση που υπάρχει είναι αν το HDR θα σου κρατάει και την αρχική εικόνα... Δεν λέω, πολύ καλή η κάμερα, αλλά έχει δρόμο η Apple (από θέμα software). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 το πήρε και ένας γνωστός μου..800€-έτσι μας είπε τουλάχιστον...ΔΕΝ παίζει ποτέ μου να δώσω τόσα φράγκα για κινητό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα