astymagos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Link εχω κατι παρόμοιο και ειναι πολυ βολικό γιατι μπαινεις ταυτοχρονα απο κινητο και tablet που δεν περνει 3g sim site novatel Link τιμη amazon.com Link 150$ σε προσφορά εδω ελλαδα Link
DeareN Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Να ρωτήσω κάτι? Μηπως ξερεις πως το κανουμε να δουλεψει εδω στην Ελλάδα? Παμε π.χ σε ενα καταστημα vodafone, μας δινουν μια sim με συμβολαιο για internet, τη βαζουμε σε αυτο το router και δουλεύει αμέσως? Γιατί με ενδιαφέρει αλλα κολλάω στο πως θα το κανω να δουλέψει με ελληνική κάρτα...
giorginho Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Ωωωω! Καταπληκτικη τιμη η Ελλαδα! Εδω υπαρχουν κινητα στα <150 ευρω που δημιουργουν wi-fi hotspot παιρνοντας 3G σημα, γιατι να μην παρει καποιος το κινητο αντι αυτου του κατα τ'αλλα αχρηστου gadget?
astymagos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Αλλο τα 50 αλλο τα 150..ασε που το κινητο με την χρηση αυτη ξεχνας την μπαταρια..και θα βαλεις την καρτα του ασυρματου internet στο κινητο;και πως θα μιλας; Εκτος αν σου φτανουν τα ελαχιστα mb που δινουν τα προγραμματα ομιλιας.εγω εχω mifi και το εχω βολευτει πολυ.βαζεις απλα την καρτα με ξεκλειδωτο pin και δουλευει..
DeareN Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Αν ξερει καποιος πως δουλευει το συγκεκριμενο ας πει. p.s: και το pin πως το αφαιρείς?
astymagos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Την βαζεις στο κινητο σου και το αφαιρεις..
giorginho Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Αρχικα, αυτο που δειχνεις στο ebay δεν ειναι καινουργιο. Δευτερον, το ζητημα ειναι να μοιραζεσαι προγραμμα mobile internet απο κινητο ή απο λαπτοπ; Αν το εχεις παρει για το λαπτοπ δε νομιζω να εχεις προβλημα να μπεις.... απο το λαπτοπ (!). Αν το εχεις παρει για κινητο τοτε εχεις εκεινα τα λιγα ΜΒ που αναφερεις ουτως ή αλλως, δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου. Με την ευκαιρια, η καρτα των "πολλων" ΜΒ (για λαπτοπ) ξερεις αν σιγουρα μπαινει και λειτουργει σε smartphones? Γιατι αν ισχυει συνδεω κι ενα voip account και τελος το θεμα "πώς θα μιλαω"!!!
astymagos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 φιλε μου εγω εχω ενα tablet που δεν εχει 3g sim . γιαυτο με εχει βολεψει πολυ.εχω κανει μια συνδεση adsm και εχω βαλει την καρτα στο mifi
greekgamer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Η μπορείς με 30 €υλάκια να πάρεις αυτό που κανει κι άλλα πραγματάκια
astymagos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 ωραιο αλλα θελει ρευμα .. το θεμα ειναι να το δουλευω και εξω.. σπιτι εχω και wifi
ArisG88 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Με μπαταρία ειναι, τι ρευμα να θελει. Συνηθως η μπαταρια τους κραταει σε λειτουργία 5-7 ώρες. Βάζεις όποια κάρτα με MB έχεις και σου δημιουργεί ασύρματο δίκτυο. Μέχρι 5 συσκευές ταυτόχρονα. Έχω το άλλο που έδινε η Cosmote και κάνει άρισατ τη δουλειά του
nikoskon Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Στην Ελλάδα μπορεί να προμηθευτεί κανείς το Vodafone WiFi με κόστος 80€. http://www.vodafone....ls-42238.action Που δεν είναι τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από 3G modem/router, ξεκλείδωτο φυσικά. Σε κατάστημα Vodafone ίσως υπάρχει και το παλαιότερο MiFi 2352 με μικρότερο κόστος λογικά.
zacharis1955 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Για μένα η πιό πλήρης και αξιόπιστη λύση γι' αυτή τη περίπτωση (αρκετά ακριβή όμως:200 Εuro περίπου!) είναι το 3G / EDGE / GPRS / HSDPA / HSUPA modem WiFi router Teltonika RUT104 με μικρό μέγεθος, εξωτερικές διπλές αποσπώμενες κεραίες 3G & WiFi, διπλή τροφοδοσία (Power over Ethernet=PoE σάν ασύρματο-ενσύρματο, DC power supply σάν μόνο ασύρματο) , κλπ... Το έχω δεί να δουλεύει στην Ιταλία και με εντυπωσίασε... Δεν είνα USB αλλά συνδέεται με το PC με RJ45... http://www.teltonika.lt/en/pages/view/?id=952 Άγορά από Αγγλία ή Ιταλία ή ...Λιθουανία (στην Ελλάδα η τιμή του έχει ξεφύγει τελείως)... http://www.3grouterstore.co.uk/3G/Teltonika_RUT-104_HSUPA_3G_Router.html http://www.nventawires.it/index.php/teltonika-router-rut104.html) Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2011 από zacharis1955
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα