Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τελειωμενη μπαταρια καθυστερει σημαντικα να ανοιξει η μητρικη και να δωσει εικονα αλλα τελικα φορτωνει τα defaults πατας F1 και συνεχιζει.Η μπαταρια σχεδον σιγουρα θα χει τελειωσει σε τοσο παλια μητρικη αλλα δε νομιζω ότι φταιει αυτό για αυτά τα προβληματα.Αν εχεις ένα πολυμετρο βγαλτην και μετρησε την να δεις ποσα Volt βγαζει.

Δημοσ.

Αναβει το λαμπακι αλλα δεν δεχεται αλλες εντολες. εκτως απο 1 μενου που με αφηνει να μπω και ειναι ενως controller η κατι τετοιο. Τo θεμα ειναι πως εκει το πληκτρολογιο, λειτουργει. Οποτε δεν ειναι αυτο :( Δισκετα? Τι ειναι δισκέτα? :P Δεν εχω φορτωσει πανω. Ειπαμε τα ακρως απαραίτητα πάνω! :P

Παντα παίρνω αυτό σαν απαντηση.

CMOS Settings Wrong

CMOS Date/Time Not Set

Chassis intruded!

NO Hard Disk Drive Detected

Fatal Error...System Halted

Μου εχει ζαλισει τον ερωτα :P

Αυτές συνήθως έχουν ένα πρόγραμμα που επιλέγεις με ποιο σφάλμα να σταματά 'halt'. Δηλαδή σταματ΄'α αν δεν είναι συνδεμένο ή δεν αναγνωρίζει το πληκτρολόγιο halt all but keybord, αν έχει πρόβλημα ο δίσκος ή και σε οποιοδήποτε σφάλμα (πχ ακαόμη και αν δεν έχεις δισκέττα γιατί τα παλιά συστήματα είχαν boot priority την δισκέτα)

δες αν μπορείς να βρεις τι σχετική ρύθμιση και να βάλλεις halt on no errors ή κάτι παρόμοι και σύνδεσε ξανά τον σκληρό.

Δημοσ.

Γεια σας :) Προσπαθω να στησω ενα παλιο μηχανακι με αυτη την μητρικη, Αλλα ματαια. Δεν μπαινει στα Bios. Εκανα τα παντα!!! Clear CMOS, αλλαξα τα jumpers, διαβασα το manual, αλλαξα την μπαταρια, κρατησα για 15 δευτερολεπτα το power, διαβασα ΟΤΙ forum υπαρχει!!!! Ειμαι σε απόγνωση!!!! Παταω delete αλλα δεν με βαζει στα BIOS. Συνεχιζει να φορτωνει οτι να ναι!! Κατι controlers αλλα αυτα ειναι λαθος ρυθμισεις των ΒΙΟS. Καμια ιδεα πριν φυγει το pc απο το παράθυρο (Μαζί με το παράθυρο)?

Τελικα αλλαξες μπαταρια να δεις αν φταιει αυτο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...