rista Δημοσ. 13 Μαΐου 2003 Δημοσ. 13 Μαΐου 2003 Λοιπον,το μηχανημα ενος φιλου μου ετρωγε τις τελευταιες 2 βδομαδες απανωτα κοληματα οταν ανοιγε τον υπολογιστη,με το που εβγαινε επιφανεια εργασιας κολλουσε εκει και δεν κουνιοταν ουτε mouse ουτε τιποτα και επρεπε να κανει τουλαχιστον 2 επανεκκινησεις για να ξεκοληση χωρις φυσικα να εχει πηραξει τιποτα μιας και δεν ειναι αρχαριος. Του ειπα οτι μαλλον θα <<χτυπησαν τα windowς γιατι εχει τα Me και μαλιστα πολυ καιρο>>και ετσι προχωρησαμε για format και για εγκατασταση των XP Pro. Με το που γινεται format πεταει μια μπλε οθονη με κατι αλαμπουρνεζικα διακρινοντας μονο τις λεξεις:IRQL_LESS_OR_EQUAL. και κατι μηδενικα του στυλ:(0000χ0adresses)και παει λεγοντας,αμεσως μπαινω στο bios και βλεπω οτι ολλα ειναι ενταξει,ουτε θερμοκρασιες υψηλες ουτε τιποτα! Τεσπα συνεχιζω,βαζω το cd με τα XP και πανω στη μεση της εγκαταστασεις να την παλι η ιδια μ@λ@κι@! Στανταρ πρεπει να ειναι βλαβη υλικου οποτε το μυαλο μου παει στην μνημη και ετσι βαζω το memtestx86 και βλεπω οτι δεν βρισκει ΤΙΠΟΤΑ απολυτως! Παιδια παω πασο Ηelp me!!! Το PC ειναι ενα: duron 900Mhz mobo:chaintech CT-7AJAO Ram:128 sdram pc133 καρτα γραφικων:geforce2 gts 32mb τροφοδοτικο:300w Eνοητε οτι τον ανοιξα και τον ξεσκονησα!
Badge Δημοσ. 13 Μαΐου 2003 Δημοσ. 13 Μαΐου 2003 Μου είχε τύχει και μένα κάτι παρόμοιο. Η mobo ήταν ψιλοπροβληματική και την επέστρεψα. Ωστόσο, μου επέτρεψε να κάνω install τα Windows XP και να ξεπεράσω αυτό το error. Πήγαινε στο BIOS setup και κάνε disable τα On-Board Sound, USB 1.1/2.0, και τυχόν LAN/Modem. Λογικά μετά και αφού κάνεις format στο partition όπου απέτυχε η εγκατάσταση, θα σου πετύχει η συνταγή. And by the way, σου ξέφυγε ένα NOT. Το σωστό error (μπουαχαχα) είναι IRQL_LESS_OR_NOT_EQUAL !
rista Δημοσ. 13 Μαΐου 2003 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2003 Nαι αυτο ειναι το εrror! θα το δοκιμασω και θα σας πω αν γινει κατι!αληθεια Βadge η mobo σου τι μαρκα ηταν?ιδια?
Badge Δημοσ. 13 Μαΐου 2003 Δημοσ. 13 Μαΐου 2003 Όχι.. η δική μου ήταν το κλασσικό μοντέλο της Gigabyte... GA-7VA. Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω τι συνέβαινε με την πάρτη της.... Εμφάνιζε αυτό το error, αν και έβαζα drivers ήχου δεν είχε έξοδο, και άλλα τέτοια κουλά. Τελικά την αντικατέστησα. Όπως σου είπα... Disable τα USB/LAN/SOUND/λοιπά, κάνε την εγκατάσταση των XP, και μετά ξανά-Enable. Θα δουλέψει, μη μασάς.
rista Δημοσ. 13 Μαΐου 2003 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2003 ΤΖΙΦΟΣ σκ@τ@!μαλλον το βλεπω για πεταμα το mobo!
Gabriel Δημοσ. 13 Μαΐου 2003 Δημοσ. 13 Μαΐου 2003 Έλεγξε θερμοκρασίες του επεξεργαστή σου και επίσης δές αν τυχόν έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις άλλη μνήμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.